Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הרדיסק חיצוני ועכשיו אני רוצה לדעת אים זה לא יפגע בקבצים שיש על ההרדיסק החיצוני??
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות פורמט עוד מעט, ואין לי כח לחכות לכל העדכונים. אין איזה תיקייה ששם נמצאים כל קבצי ההורדה של מייקרוסופט ? ראיתי בתיקייה של PROGRAM FILES תיקייה כזו אך אין בה שום תוכן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי פה מחשב עם הווירוס הזה, הוא אחרי פורמט אני מנסה למחוק את קובץ ה-AUTORUN.INI והוא לא נותן לי להציג קבצים מוסתרים_(אני משנה את הסימון באפשרויות תיקייה, גם דרך לוח בקרה, לוחץ החל, לאחר מכן אישור וזה לא עושה כלום, חוזר שוב על הפעולה ורואה שזה חזר לאותה נקודה.. מישהו יודע מה הפיתרון לזה?! תודה! מדובר על WIN XP SP2 עם התקנה של MUI עברית
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפטופ ASUS U36SG,לאחר השדרוג מקשים מובנים במקלדת כמו השתקת ווליום וכוונון בהירות מסך הפסיקו לעבוד או שפועלים לאחר דיליי ארוך. יש פיתרון לנושא הזה או שצריך לחכות לאיזה עדכון מASUS? ועוד שאלה, האם יש גרסאות שונות של WIN 10? כלומר אם היה לי לפני 64 WIN 7 HOME EDITON אני יקבל גרסה אחרת לעומת מישהו שהיה אצלו WIN 7 PRO? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שאני בא לפתוח את האינטרנט אקספלורר יש לי את השגיאה הזאת. והוא לא נותן לי לפתוח (עכשיו אני בדפדפן פיירפוקס) מצורף תמונה הצבעים של התמונה בכוונה ככה שהיא לא תתפוס הרבה מקום [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג ל WIN 8 הרצתי בדיקת התאמה וקיבלתי מס' הודעות לחוסר התאמה [table] [tr] [td][/td] [td] התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] NX אינו מופעל עבור המעבד שלך; לחלופין, ייתכן שהמעבד אינו תומך ב- NX תוכנית ההתקנה תנסה להפעיל את NX במהלך ההתקנה. אם המעבד שלך אינו תומך ב- NX, ההתקנה תבוטל והמחשב שלך יחזור למערכת ההפעלה הנוכחית. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] אתחול מאובטח אינו תואם למחשב שלך קושחת המחשב שלך אינה תומכת באתחול מאובטח, ולכן לא תוכל להשתמש בו ב- Windows 8. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Microsoft Office Professional Edition 2003 Microsoft Corporation לא תואם…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש איזה תקייה שאני לא יכול למחוק(זה רושם שאדם או תוכנית אחרת משתמשים בזה)ואני חושב שזה וירוס(זה עשה לי כמה בעיות) יש איזה דרך למחוק את זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לפני כשבוע בערך האקספלורר שלי הפסיק לעלות! ברגע שאני פותח אוצו הוא ישר כותב : The Page Cannot be Displayed אין לי מושג איך זה קרה...יכול להיות שעשיתי משהו אבל קשה לי להאמין שזה קשור אליי... אני בעיקרון משתמש במוזילה ולא באקספלורר..אבל יש דברים שבשבילם אני חייב את האקספלורר וזה נורא מעצבן שהוא לא עובד!!! חשוב לציין שהאינטרנט עובד מצויין וכל התוכנות שמשתמשות בו עובדות מצויין! דרך אגב שאני פותח אותו הוא כותב למטה את זה: Opening page res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll\dnserror.htm אודה למי שיוכל לעזור! בתודה וברכה , Anas-Nanas
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YouTube אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העברית לאחר התקנת windows xp , אני התקנתי בעבר את המערכת ההפעלה הזו ולא היה לי בעיות, אני סימנתי את כל מה שצריך לסמן ב region and language אבל עדיין אני מקבל גיבריש בתוכנת ה subtitle workshop לדוגמא, שם כל הכתוביות בג'יבריש. יש למשהו רעיון למה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים. אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר) אשמח לרעיונות תודה שכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על זה יותר..ויותר פרטים על מערכת ההפעלה ועל שיטת הקבצים בה או שתצא אחר כך! תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP ואין לי תמיכה טובה בעברית חלק מהמסמכים ותוכנות לא רואים עברית יש ג'בריש... בדקתי בהגדרות אזוריות והכל נראה בסדר יש למישהו פיטרון תודה אלכס
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני נתקע בבעיה מוזרה. אני מקשיב למוזיקה, הרצאות וכו' ובזמן ההקשבה, הסאונד נתקע לחלקיק שניה, סוג של לופ קטן. הסיפור הזה קורה בערך כל כמה דקות. בדיקות שעשיתי בינתיים: עשיתי ריסט למחשב. סגרתי תוכנה (netlimiter) שהתקנתי אתמול. בדקתי שהבעיה קוראת בIE, CHROME ובווינאמפ. בדקתי האם יש עומס על המעבד/זיכרון : מעבד על 20% זכרון על 50%. וואלה אני אבוד, למישהו יש מושג? *חשוב לציין שהמחשב לא נתקע בזמן התקיעות האלה של הסאונד.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי זכרון במחשב שלי וכרגע יש לי 528 RAM. הגעתי למסקנה שאיני צריך VM קיצר, שיניתי שם דברים וכל פעם שמשחק עולה הוא רושם לי שVM נמוך והוא מוסיף (למרות שהRAM כולו לא מנוצל!). אני מעוניין להחזיר אותו לתקן את מה שעשיתי מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-