Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: Q9400 4gb 4870 1gb איזה וינדוס להתקין ? אם ויסטה אז איזה גרסה ? המחשב מיועד למשחקים...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. You may find the following resources helpful in resolving the problem: [Error number: 0x80096001] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגלות מהי סיסמת המשתמש במחשב? שחכתי את הסיסמא שלי במחשב ואין לי מושג מה לעשות אז אני מפחד לכבות את המחשב... דרך הביוס אולי או כל דרך אחרת מישהו יודע? תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נפלה בידי הזדמנות לנסות את הווינדוס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מישהו יוכל לפרט בכללי מה זה, ובמה הוא שונה מ-Windows XP? 2) הדרייברים של ווינדוס XP עובדים עליו? או שצריך דרייברים אחרים? 3) האם סביבת העבודה שלו שונה מ-Windows XP? 4) תוכנות ומשחקים עובדים עליו "כרגיל" כמו ב-Windows XP? אין צורך בתאימות מיוחדת? אלה הם השאלות לבינתיים... אם יהיה עוד שאלות אני אשאל... תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מבלי לשנות את הרזולוציה בWindows 7 Ultimate.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה ה-Add or Remove Programs של Windows אינו מציג חלק גדול מן התוכנות והמשחקים אשר מותקנים לי על המחשב, הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, בדקתי גם עם תוכנה אחרת להסרת תוכניות אם היא מראה את כל התוכנות אבל התוכנה לא הראתה אף תוכנה או משחק (חוץ מאשר את עצמה) שזה אפילו עוד יותר מוזר (התוכנה המדוברת היא Add Remove Plus! 2002 ). השאלה שלי היא האם ישנה דרך כלשהי לפתור בעיה זאת?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה.. אני צריך לעקוף / לברר מה הסיסמא במסך הכניסה של Windows של אותו שם משתמש.. (שיצר את הסיסמא) אפשרי לעשות את זה..? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, לאחר שלא הצלחתי להתקין תוכנת i tunes (אפל זה רק צרות... )עשיתי את השינוי המפורט בקישור הזה בהרשאות ברגיסטרי.ואז זה התקין את התוכנה בסדר. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_programs/trying-to-reinstall-itunes-but-i-get-error-could/1b42edf4-07c2-41ff-8edf-1836fe752725?page=2 (מפורט בתגובה מיום- 5.6.10). מהות השינוי היה לשנות את ההרשאות מאדמיניסטרטור, בו הייתי מוגדר קודם לכן, לשם היוזר איתו אני עושה לוג-אין. היום ניסיתי לעשות אימייג למערכת ההפעלה, בדיוק בשלבים שעשיתי בהצלחה בעבר, וזה לא מאפשר לי להגיע לדף הרלוונטי שמפעיל את האימייג'(נבדק במקביל במחשב אחר עם וינדואס 7 64- זהה לשלי ושם זה מגיע לדף שאצלי לא מגיע). הכוונה …
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מבין שיש לסרס כמה מהאפשרויות אם מערכת הפעלה WIN10 לא מופעלת. אבל עד כדי כך שלא תהיה לי אפשרות להוסיף אייקונים? אני כמישהו שמתקין הרבה מחשבים בעבודה באופן יומיומי - דבר ראשון שאני עושה לאחר התקנת מערכת הפעלה, עוד לפני שהיא מקבלת רשיון, זה לסדר את שולחן העבודה במחשב. עכשיו את זה אי אפשר לעשות עד שמפעילים את הרשיון? כן אני יודע שהפעלת רשיון בארגונים נעשית באופן אוטומטי. אבל יש מקרים יוצאי דופן. כל יום מגלים עוד דברים מעצבנים על המערכת הפעלה הזאת. לא פלא שדחפו לנו את זה בגרון במשך שנה שלמה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיקייה אחת במחשב שהיא גם התיקייה של האימיול שלפני איזה חודש פתאום סירבה להפתח. שאני לוחץ עליה האקספלורר ניתקע, וזאת התיקייה היחידה שזה קורה בה. מפרט שלי אם זה משנה... AMD 64bit 3000+ S754 DFI UT LanParty Nforce 3 A-DATA 512X2 MSI 9800pro תודה על כל עזרה שהיא...
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון ששידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 4GB האם יש צורך ב PAGEFILE ואם כן מה צריך להיות גודלו ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
...i have at the bottom of the screen next to the clock a minimize bar and inside it the language icon (eng,hwis there a way to remove the minimize bar and to have the language icon allways show next to the clock ??iv being looking in google for 1h now i tryd 1000 things and non of them workt windows 7
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-