Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התקנתי סקין של ויסטה עכשיו מחקתי אותו והכל השתנה חוץ מהאייקונים שלא השתנו חזרה למה שהיו פעם איך אני משנה אותם חזרה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חג שמח איך אני מבטל באאוטלוק את חוסר האפשרות לפתוח קבצי EXE ששולחים לי תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה ישלי ויסטה64 באנגלית... אני לא יוכל לראות את כל התוכן שמופיע הארץ (במדיה מקוונת)...משמע את כל השידורי קשת וכאלה...(בטלויזה לייב..)... איך אני יכול להוסיף את זה כביכול..
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה, אני עובד על וינדוס 10 (באנגלית) אבל משתגע כי תמיד שאני כותב השפה היא ההפוכה ממה שרציתי. כלומר שרוצה עברית יוצא אנגלית ולהיפך ותמיד יוצא שאני כותב כל דבר פעמיים בין אם בדפדפן ובין בוורד וכו'. הבעיה קיימת כל כך הרבה שנים ואני לא מוצא פיתרון נוח א. האם ניתן להגדיר פעם אחת מי תהיה השפה המובילה בכל תוכנה וזהו כל פעם שאפתח אדע מראש מהי השפה. ב. האם ניתן לסדר שבמקום ALT SHIFT אגדיר מקש אחד (חם) שיחליף מהר את השפה ? אשמח לתובנות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7 איפה זה נמצא בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי xp sp2 באנגלית אני רוצה להפוך אותו לעברית יש לי כנראה חבילת השפות מובנה בעברית . אודה והשמח לתשובה או קישור בעניין
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לפני כרבע שעה ווינדוס 7. בטעות בהגדרות שפה בחרתי ב United states dovark for left hand איך אני משנה את זה לצד ימין? או שיכתוב נורמאלי?.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים באחת מתוכניות ה"הצילו!" (call for help) שבערוץ techTV שב-YES, הסבירו שלא מומלץ שהחשבון משתמש שלנו במחשב יהיה מוגדר כ-administrator מהסיבה שחשבון מסוג זה נותן כוח רב במחשב, כוח שברוב הפעמים יכול להרוס. בעיני, הם צודקים כי רוב הבעיות נגרמות מהגדרות שגויות שנוצרו כשהתקנו תוכנות בעיתיות ששינו דברים ב-windows. רציתי לדעת אם צעד זה כדאי ואכן מומלץ? בכל אופן, עושים את זה כך: התחל-הפעלה-כותבים:control userpasswords2. בחלון שנפתח בוחרים במשתמש שרוצים להגדיר, ואז לוחצים על "מאפיינים". בחלון שנפתח בוחרים בלשונית "חברות בקבוצה" ובוחרים באפשרות "משתמש רגיל".
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים. דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT. דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2 אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C. בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT. מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס 8.1 עכשיו בהתקנה היה לי אפשרות להתקין את הווינדוס על DRIVE 0 וDRIVE 1 שDRIVE 1 היה 30 גיגה וDRIVE 0 היה 480 גיגה ( בערך ) אז בחרתי להתקין על DRIVE 1 כך שהמערכת תשב שם וכל הקבצים שלי יהיה בכונן השני אך הבעיה היא שכל דבר שאני מתקין המיקום הדיפולט שהוא רוצה להתקין זה על הכונן הקטן האם ניתן לשנות את זה שהדיפולט שלו יהיה להתקין על הכונן הגדול? דבר נוסף , כל דבר שאני שומר על השולחן עבודה גם כן נשמר על הכונן הקטן האם את זה גם אפשר לשנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום קודם כל אם אני קורא לדברים בשמות הלא נכונים אז סליחה, כי אני לא מבין גדול בזה. אז יש לי שתי שאלות 1) יש לי שני כוננים (ובקרוב אני יקנה כונן בעל קיבולת יותר גדולה)1 של 150 גיגה ואחד של 10 גיגה, איך שהבנתי הווינדוס הותקן ב10 וכל תוכנה שמופעלת ישר ניתקעת בגלל שאין מקום בC (כונן ה10 גיגה) איך אני גורם שתוכנות שמופעלות "יעמיסו" על הD שיש בו הרבה מקום ולא על הC שאין בו מקום? 2 ) יש תקיה זמנית(TEMP) והיא נימצאת אצלי בC וכמו שצייינתי אין בכונן הזה מקום וכל פעם אני מחלץ תוכנה/משחק אז זה עובר לתקיה לבנתיים עד שיסיים לחלץ (אם אני קורא לזה נכון) איך אני משנה את מיקום התיקיה שתהיה בD ולא בC שאין בו מקום? תודה איציק
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות במחשב - C ו-E. ע"פ Disk Management, מחיצה C היא מחיצת מערכת ומחיצת E היא מחיצת אתחול. במחיצה E נמצאת המערכת הפעלה וב-C אין כלום (למעט קבצי מערכת ככה"נ). אני רוצה למחוק את מחיצה C ולתת למחיצה E את האות שלה. איך לעשות זאת? XP לא מאפשר דרך ה-DiskManagement לעשות זאת... שבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כיצד משנים את תמונת הרקע במסך בחירת המשתמשים ב WINDOWS 7 ? הבהרה : לא מדובר ברקע של ה DESKTOP הרגיל , אלא בתמונת הרקע במסך של בחירת המשתמש כאשר יש במספר USERS / חשבונות במחשב . אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-