עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יודעים אולי מה ניתן לעשות כאשר פותחים את וורד משתנית רזולוציית המסך למיימדים בלתי הגיוניים בעליל וכל פעם צריך להגדיר את הגדרות הרזולוציה מחדש תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני רוצה לדעת אם יש אופציה לשנות את ברירת המחדל של ויסטה לגבי מיון התיקיות. יש אופציה להוסיף מיון לפי גודל סוג ותאריך שינוי אך כל הזמן זה מאתחל את עצמו לברירת מחדל תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by topgun,

כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד. עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER. בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\ עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP. איך אני משנה ככה שגם הסוג…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by borg,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את האייקונים בשולחן העבודה בגודל של 48X48 פיקסלים, בעוד שהאייקונים בתיקיות נשארים בגודל של 32X32 פיקסלים? אני עובד עם מערכות הפעלה Windows98/2000.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הי, בעקבות המעבר הקרוב לויסטה אני צריך להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה שלי שכרגע עומדת על 22 גי'גה, הבעיה היא שהארד-דיסק דיי מלא ואין לי ממש לאן להעביר את כול הדברים לכן אני שואל אם ישנה אפשרות לשנות את גודל המחיצה תוך כדי שהקבצים נשארים על הארד-דיסק ונשמרים בצורה בטוחה? ד"א כמה להקצות לויסטה? 60 זה טוב?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. כל פעם שאני פותח חלון חדש באקפלורר הוא נפתח לי בגודל קטן ואני צריך להגדיל אותו ידנית לגודל מלא. אפשרי להגדיר שכל פעם שחלון נפתח הוא יהיה ב MAXIMIZED? יש לי Windows XP Pro ו- MSIE 6 - שניהם SP1.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. שלום חברים. אני יודע שקיימת תכונה בילד-אין בויסטה לשינוי גודל כונן. היא עובדת חלקית, כלומר אני יכול להקטין את כונן D אבל השטח ששוחרר ימצא מיד אחרי כונן D ולכן לא יהיה זמין לכונן C (אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל יש צורך ברציפות של כונן וכנראה בגלל זה, זה לא עובד). PARTITION MAGIC כמובן לא עובד על ויסטה. אני ממש אשמח לסיוע כי אני כבר זמן רב מחפש פיתרון לבעיה ברשת ולא מוצא כלום! תודה רבה אריאל

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. התקנתי XP על כונן חדש, בהתקנה הקצאתי ל-C רק 10GB (פעם ראשונה שאני מתקין ווינדוס, זה היה נראה לי הגיוני) ואת השאר לכונן E. עכשיו מן הסתם גיליתי שזה ממש לא מספיק ושאני צריך להגדיל את המחיצה. אני כמובן יכול לפרמט הכל ולהתחיל מההתחלה, אבל כבר התקנתי את כל הדרייברים והתוכנות על כונן C ואם אני יכול להימנע מלעשות את זה פעם נוספת זה כמובן יהיה עדיף. השתמשתי גם בחלק מכונן E והעברתי לשם קבצים מהHD הקודם, אבל אין לי בעיה לאבד אותם. כאמור זאת פעם ראשונה שאני מתעסק בכל מה שקשור לפירמוט והתקנה של מערכת הפעלה, כך שאם אפשר להסביר דברים כמו לילד זה יהיה עדיף. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by shlomom,

שלום, יש לי דיסק קיים של 120GB מחולק ל: C - 15GB D - 95GB על C כמובן מותקן XP וגם על D יש קבצים. - האם ניתן להגדיל את C על חשבון D בלי לפגוע בנתונים? - כיצד מומלץ לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Guy950,

ההארד דיסק שלי מתחלק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה ששם מותקנת רק הויסטה וכמה תוכנות פשוטות שלא תופסות הרבה מגה. והשני מה שנותר מההארד דיסק. עכשיו, הויסטה מתנפחת כל הזמן, במחיצה של הויסטה פעם נותר 9 ג'יגה פנוי, פעם נותר 11 ג'יגה פנוי, פעם 7 ג'יגה פנוי. זה משתנה קבוע. לאחרונה הויסטה שלי נהייתה איטית בטירוף, עם חומרה כמו שלי היא לא צריכה להיות איטית לכן אני רוצה להרחיב את כמות הג'יגה במחיצה של הויסטה, אבל השאלה היא איך עושים את זה? איך אני מקטין את המחיצה השניה ומגדיל את המחיצה הראשית?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by eladbu,

איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית שורת המשימות מסיבה לא ברורה "השמינה" וגדלה לממדים של פי שניים. אני מנסה עם החץ השחור להחזירה לגודל הרצוי אך הפעולה לא מתאפשרת. אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?

16. הותקן על מחשב גרסאת MSDN וינדוס 7 PRO N 32 ביט לניסיון, לאחר סיום הניסיון נקנה סריאל חוקי של וינדוס 7 PRO 32 ביט, הוינדוס לא מוכן לקבל את הסריאל, איך ניתן לגרום לו לקבלו ללא התקנת המחשב מחדש ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by em28,

התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by yitzy,

העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by snaidis,

התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. ניסיתי לעשות שחזור Parition ל partiton הראשי היכן שישב הwindndows. מקובץ בתוכנה של acronis בהתחלה זה לא הצליח, אך בפעם השנייה הצליח לשחזר. הבעייה היא שהדיסק שעליו יושב ה windows מחולק לשני partitons C + D בגדלים שונים ואינפורמציה שונה. ]תאום אחרי השחזור הpartiotin C האות שלו הפכה ל D והD הפך לC עכשיו באתחול המחשב הוא כמובן לא מוצא את מערכת ההפעלה על C כי הכל התהפך. השאלה לשי אם יש דרך להפוך בחזרה את האותיות של ה PARTITION מ D לC אבל לא דרך windiows? יש אולי איז תוכנה שצורבים על סידק ועושה את זה ב BOOT? אפשרי דרך ה BIOS לעשות דבר כזה - שינוי אות ל PARTITION? אשמח על כל עזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  23. Started by Levyshachar2,

מישהו יכול לומר לי איך אפשר להגיע לאפשרות הזו בXP ? To do this go into the control panel, system properties. Click on performance and then file system. Select CD Rom and you will be able to adjust the supplemental cache size. Upon adjusting the setting you will need to restart your PC. Adjusting these settings should enable to CD drive to read the disk correctly. איך אני יכול לעשות את זה בXP?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

אני רוצה לשלוח קובץ בmsn messenger, וכשאני מתבקש לבחור את הקובץ אותו אני רוצה לשלוח, אני צריך לחפש בתקיות במחשב, יש למישהו דרך לשנות את התקייה שבה זה נפתח אוטומטית? אפילו תוכנת tweak תהיה בסדר. תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  25. Started by Aviram,

לא מזמן שיניתי איכשהו, אני לא זוכר, שהאייקונים של קבצי MP3, WAV וכל השאר ייראו של Windows Media Player. אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים השתנו בחזרה (משהו מוזר בזיכרון במוח שלי ), אבל הם פתאום חזרו לאייקונים של מוזיקה של ווינדוס. הקבצים עדיין נפתחים ב-WIndows Media Player, באפשרויות שלו בחרתי שהוא ייפתח את כל סוגי קבצי המוזיקה, והוא פועל ככה, ובאפשרויות של סוגי קבצים הכל שיניתי שייפתח ע"י Windows Media Player. אבל משום מה עדיין האייקונים לא השתנו לשל Windows Media Player... אני זוכר שפעם שעברה שזה היה ככה שיניתי משהו, אבל אני לא זוכר מה. ומשהו ממש מוזר, אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים נהפכו לאלו, אחרי שכבר שיניתי בפעם שעברה שזה קרה לי, אני לא זוכר (זה גם …

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.