עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cateye,

שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by Art Tatum,

בדרך כלל כשאני מעתיק משחק מC:\GAMES לD:\GAMES כדי לפנות מקום בSSD, הלינק למשחק שאמור להיות C לא עובד אחר כך. לפני כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה. אחרי העתקת משחק מC לD, הלינק למשחק שפונה לC מריץ את המשחק שנמצא בD. איך זה עובד? משחקים אחרים שהיו בC ועכשיו בD לא עובדים. למה זה כן והם לא?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by menypeled,

אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. לאחר התקנת קובץ עדכון האבטחה שיצא היום (kb951748) במערכת ווינדוס XP עם הפיירוול החינמי zonealarm, לא ניתן לגשת לאינטרנט. התקנה מחודשת של הפיירוול לא פותרת את הבעיה. ראו הצעה לפתרון זמני מאת Ivan בהודעה הבאה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by ellell,

כדי להשתמש לעבודות גרפיקה וצילום.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by ModChiP,

יש לי מחשב של לנובו עם וינדוס 8. הדיסק בקשיח נדפק כליל ואני אחליף אותו בחדש, איך אני משחזר את הקוד מוצר של וינדוס 8 ומאיפה אני מוריד את ההתקנה? מבחינתי גם וינדוס 10 אפשרי. אני רוצה שהמחשב ישאר חוקי, אז בלי פתרונות לא חוקיים בבקשה. תודה!

8. Started by pain_killer12,

שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

היי, יש לי את המחשב הבא: מחשב נייד ACER Intel Pentium Dual CPU T3200 2.00Ghz 4GB Ram והתחדשתי היום בהארד דיסק טרה. לפני שאני מעביר הכל להארד דיסק החדש, חשבתי שגם אם אני ייעשה CLONE להארד דיסק שלי עכשיו לחדש, אז המערכת יכולה לעשות קצת בעיות. אז עכשיו אני לפני המעבר ושואל מה כדאי.. האם ווינדוס 8 ירוץ מהר יותר מ7 שיש לי עכשיו(שהוא רץ בסדר) ? המחשב משמש אותי בעיקר לעריכת תמונות שאני מצלם(פוטושופ CS5 64 ביט), תכנות(ויזואל סטודיו 2010)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. Started by yotam.m,

שלום. אני משתמש דיי חדש בויסטה והידע שלי בה הוא בינוני ומטה. כשאני מנסה להיכנס לMC עוד לפני שהוא נכנס מופיעה השגיאה:MEDIA CENTER הפסיק לפעול...בלה בלה בלה. יש דרך להתקין מחדש את המדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by shlomom,

מקווה שלא פירסמו את זה בעבר. הנה מאמר מעניין הבוחן את מידת השפעתן של תוכנות שונות על זמן האתחול של Windows. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down מוסבר איך הבדיקות התבצעו ומה נבדק - יש 5 דפים למאמר. אל תחמיצו את עמוד המסקנות והמנצחת . . . Norton Internet Security 2006 כן: כבר פירסמו את זה כאן באתר. תודה למנגנון החיפוש המדהים של האתר.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by topgun,

עשיתי ווינדוס אפדייט, ופתאום נעלמו לי מלא אייקונים מה-add/remove...... הייתה לי רשימה די ארוכה (הרבה תוכנות..... :), ועכשיו יש לי רק איזה 15 או משהו כזה, ועכשיו אין כמעט אף תכנית שמופיעה שם, חוץ מנורטון, זונאלרם ועוד איזה 2 דברים שהתקנתי בזמן האחרון...... אה, וגם מלא רכיבים כאלה של ווינדוס (שמתווספים אחרי אפדייט. הם היו גם קודם....). ד"א, כל התוכנות שהסמלים שלהן נעלמו עובדות...... למישהו יש רעיון מה קרה? ואיך להחזיר את כל הסמלים? ד"א: Win XP PRO + SP1 תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by yonatan112233,

אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by MalGano,

נניח ויש לי כונן קשיח אחד שמפוצל ל-C ול-D ואני רוצה להתקין וינדואוס על C. אפשר להתעיק את תוכן דיסק ההתקנה לכונן D והתקין משם על C? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  17. הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. <script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום רב לכולם ברשותי חלונות 7 64 ביט עברית , עם דפדפן האינטרנט 9 החדש , וגירסה המעודכנת של אדובי פלאש פלייר , כאשר אני נמצא באתרים שאני משתמש בהם במצלמת רשת שיש לי הודעת שגיאה קופצת כמעט בכל פעם , לעיתים זה אחרי 10 דקות לעיתים זה אחרי שעה , ולעיתים זה אחרי דקה אני לא יודע על איזה תקלה בדיוק קוראת כאן אבל הצלחתי לאסוף מידע על התקלה שם מודול שחלות בו תקלות: Flash10o.ocx, גירסה: 10.2.153.1, חותמת זמן: 0x4d79ae94 קוד חריגה: 0 xc0000005 היסט תקלה: 0 x00216634מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 xfecשעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cbf6e1920555f7נתיב היישום שחלות בו תקלות: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exeנתיב המודול שחלות בו תקל…

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. מחפש תוכנה חינמית וקטנה לסידור favorites

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LeftRight,

אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. העדכון האחרון של מערכת ההפעלה הוסיף "שיטה" חדשה לקדם את דפדפן ה-Edge למשתמשים תמימים - וכעת היא גם נגנזת, לאחר שלב קצר של זעם מקוון לכתבה

25. Started by siin,

אני רוצה לפרמט מחשב בו מותקן WINXP HOME והוא לא שלי ולהתקין מחדש. מה עלי לגבות ואיך? החמור הזה בעל המחשב אין לו מושג מה חשוב לו באמת ומה לא !!! כתובות דואר + הודעות, דרייברים (במקרה ולא אמצא וכך אחסוך לי שיטוט מיותר ברשת) וכו... וכמובן ואיך לא איך מחזירים למקום את הגיבוי? אשמח לקבל עוד עזרה וטיפים שאני לא יודע עליהם

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.