עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by apelzig,

היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!

2. Started by dovk,

שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם

3. Started by ~shir~,

היי אני עומדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת אם להתקין עליו ווינדווס 7 או 8.1. מישהו יודע אם יתאפשר לי לשדרג לווינדוס 10 בחינם אם אני אתקין כרגע 8.1? תודה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Animor,

שלום, ניסיתי לחפש תשובה לשאלה שלי בדביק ובעמודים האחרונים, אך לא מצאתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות או להפנות אותי לדיון המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם ויסטה 32b בשפה העברית. לצערי, פספסתי את המועד לשדרוג המוזל ל-windows 7 של HP. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה ללא פרמוט. 1. האם אני יכול לשדרג בעזרת רכישת דיסק windows 7 OEM או שאני חייב לקנות את גרסת השדרוג/ריטייל? 2. מה קורה אם אצטרך בעתיד לפרמט את הנייד? אין לי דיסק של ויסטה, המחשב פשוט הגיע עם זה. כיצד אוכל להתקין מאפס windows 7? 3. האם אני חייב לקנות windows 7 בעברית? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by roigreenberg,

כמו שציינתי בפוסט קודם, אני מתכנן בע"ה בקרוב מאוד לשדרג את המחשב שלי. 1. הוספת כונן SSD [במקום הכונן DVD] 2. שידרוג לWIN8. השאלה היא, האם ניתן להתקין את הWIN8 בצורת שדרוג[כדי לשמור על התוכנות מותקנות וכן העובדה שהסיריאל הוא של שדרוג] ישירות על הכונן SSD?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום ברשותי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch רוצה לשדרג לו את הוינדוס ל10 מבלי לאבד שום מידע וללא צורך בהחלפת הארדיסק לssd איך אני עושה את זה ?

8. Started by staieb,

חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by barbone,

אוקיי. לאחר שהוחלף הדיסק החלטתי לנצל את ההזדמנות ולעבור לWINDOWS 7. החומרה שלי: AMD ATHLON 64 DUAL X2 5200+ 2.61MHZ זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CEON CL5 כ.מסך: geforce 8800 gts לוח GIGABYTE M61PME-S2P דיסק : WD 1TB EZRX. אני מתכוון להתקין את גירסת האולטימט 64BIT + תמיכה בXP MODE. השאלה שלי היא: 1. האם כדאי לשדרג משהו בחומרה? חשבתי אולי לשים 4GBX2 בזכרונות או שאולי מספיק 2GB נוספים? (מתוכנן להריץ משחקים יחסית כבדים כמו BF3 HITMAN OBS....כמה שניתן כן אני יודע שאין לי מחשב מפלצת..) 2.כמה מקום כדאי להשאיר בכונן הראשי שבו תתוקן מערכת הפעלה (כולל "מרווח נשימה" טוב ...) תודה.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by valleyzz,

כרגע אני משתמש ב- Windows 7 Home Prem בכללי אני דיי מרוצה והשאלה שלי היא כזאת האם עם מפרט כמו שלי ( מצויין בפרופיל ) לא הגיע הזמן לשדרג לווינדוס 8.1, האם יהיה שינוי בביצועים ? יעבוד מהר יותר לאט יותר ? איזה יתרונות יש בווינדוס 8.1 לעומת 7 ? מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dorman2,

ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בצורה היפותטית כמובן. האם שדרוג לWINDOWS 8 מWINDOWS 7 בגרסה פרוצה אמורה לעשות בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Liron C,

אני כרגע עם מחשב נייח משנת 2015 עם windows 8.1 חוקי מעבד i5-4460 לוח Gigabyte GA-B85M-DV2 8GM זיכרון סה"כ המחשב עובד בסדר לשימושים שלי (למעט בעיית זיכרון מדי פעם) והייתי מעדיף להימנע משדרוג כזה, אבל חושב לעדכן בגלל ההודעה שהדפדפנים יפסיקו לקבל עדכונים. השאלה האם כדאי לשדרג לווינדוס 10 או 11 ? האם המחשב עומד בדרישות ל-11? רשום בדרישות ל-11 משהו לגבי Graphics card שאני לא יודע האם יש לי את זה Compatible with DirectX 12 or later with WDDM 2.0 driver. ואולי השאלה הכי חשובה, עד כמה התהליך שדרוג מסוכן? אני מאד חושש שאחרי השדרוג חלק מהדברים לא יעבדו או שבכלל כלום לא יעבוד. מישהו יכול להגיד מניסיון? ושיקול נוסף הוא שאולי המחשב הזה כבר ישן ועדיף…

14. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tamirgolan,

שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  16. היי, יש לי מחשב נייד לנובו G550 עם חלונות 7 ואני רוצה לשדרג לחלונות 10. יש את האפשרות הזו לשדרג לחלונות 10 ושאני בוחר: שדרג עכשיו - המחשב נתקע מיד על restarting pc ולא ממשיך יותר. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

17. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי ASUS X202E שהגיע עם WIN8 מקורי מהקופסא. אין לי את הסיראלי וכמו שאני מבין הבוט הוא UEFI. אני מעוניין להתקין WIN8 - התקנה נקייה - על כונן ה SSD החדש, להתקין את הכונן בלפטופ להפעיל ושזה יעבוד. אני קצת מסתבך עם התהליך כי קראתי כל כך הרבה מדריכים ולא הצלחתי להבין מי המדריך הנכון. לצורך התקנה אני ישתמש בלפטופ אחר שאליו אני מעוניין לחבר את ה SSD בחיבור USB להתקין עליו ב OFFLINE את ה WIN8 ואז לחבר ללפטופ ASUS. או להכין USB עם התקנה של ה WIN8 ולהריץ על ה ASUS כשה SSD מותקן בתוכו. אשמח לדעת מהי הדרך הקלה ביותר ומה עושים עם סיראלי ובוט ה UEFI. תודה, משה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by אבי_ז,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי WIN XP HOME, ועליה התקנתי גרסת שדרוג ל WIN7 ULTIMATE. לאחר תקופת מה נמאס לי מאיטיות המערכת והחלטתי לפרמט ולהתחיל מהתחלה. התקנתי קודם XP ומיד את השדרוג וכןן התחלתי תהליך איטי של החזרת כל התוכנות, אולם לצערי הרב מהירות המחשב נשארה איטית (לא קרה מה שהייתי רגיל כל השנים שהייתי מפרמט מדי פעם ומקבל מחשב רענן). האם יש קשר לכך שהשתמשתי בגרסת שדרוג?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate עם 4 ג'יגה זיכרון, לפני שנתיים, כאשר רכשתי את המחשב, לא חשבתי שאזדקק ליותר מכך. כעת אני נוכח לגלות ש- 3.25 ג'יגה זיכרון שמערכת ההפעלה מזהה, אינם מספיקים. כעת רכשתי 4 ג'יגה נוספים אותם אתקין ב- 2 הסלוטים הפנויים בלוח אם. אני מעוניין לקנות Windows 7 64bit Ultimate ולשדרג את מערכת ההפעלה ללא פירמוט, מאחר ואיני מעוניין לאבד חומר חשוב / הגדרות / שמירות של משחקים / להתקין את כל התוכנות מחדש / לגבות DB של תוכנות שונות וכו'... ידוע לי כי תמיד עדיפה התקנה נקיה על פני שידרוג, אך רציתי להיות בטוח - כאשר אשדרג, כל ההגדרות ישארו אותו דבר ולא אתקל בבעיות מיוחדות. אשמח לשמוע. רב תודות, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ys1,

ברשותי מחשב בן שנתיים, שנרכש בזמנו עם מערכת הפעלה windows Vista Ultimate 32 bit. במחשב מותקן מעבד תוצרת Core 2 Duo 3.16 E8500 6M 775 1333 Intel ההתלבטות - האם מעבר ל- Win 7 Proffesional מספיק? האם יש כדאיות לרכוש הפעם מערכת הפעלה שתומכת ב- 64bit או להישאר ב- 32bit? המעבד מתאים? השימושים: Office, אינטרנט, צפיה בסרטים, אולי ילך קצת לכיוון של משחקים בהמשך...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מחשב משנת 2009 שרכשתי חדש. המחשב הגיע עם חלונות XP גרסת OEM עם דיסק מקורי ומס' רישיון. אני מעוניין לפרמט ולהתקין מע' הפעלה קצת יותר מתקדמת. רציתי לשאול האם חלונות 8.1 יעלה אצלי? מצורף צילום מסך של מפרט המחשב. אם כן, האם יש מבצעים לשדרוג מחלונות XP ל- 8.1? אני סטודנט ולא מעוניין לשלם בערך 500 ש"ח לרישיון חדש כל כמה שנים. הבנתי שיש מבצעי שדרוג, האם אתם יודעים על זה משהו? תודה מראש, גיא. נ"ב למחשב יש 4GB זיכרון ולא כפי שרשום. פשוט ה- XP מסוגל לזהות עד 3GB וחבל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי היום על הלפטופ windows vista home premium שהגיע עם המחשב לפני כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו ל-windows 7. חשבתי לקנות רשיון windows 7 home premium אבל הוא עולה 600 שקל בארץ (או 120 דולר בחו"ל ). אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לקנות דרך אגודת הסטודנטים רשיון שדרוג - אבל הם מוכרים רק רשיונות ל-windows 7 professional ב-333 שקל והגרסה הזו כידוע לא מאפשרת ביצוע שדרוג inplace. חשבתי לעצמי, אולי הטריק הבא יעבוד: 1. שדרוג עם רשיון windows 7 ultimate של חבר מבלי לבצע את האקטיבציה. 2. שימוש ב-hack הזה כדי לאפשר "שינמוך" גרסאות: http://www.mydigitallife.info/2009/11/03/hack-to-in-place-downgrade-from-windows-7-ultimate-or-professional-to-less-premium-editions/ …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. משהו שמעניין אותי. נניח שקניתי מחשב נייד בתקופה האחרונה עם Vista ומגיע לי שדרוג ל-7, יש לי מחשב נייד נוסף עם Vista שנקנה לפני כחצי שנה, האם השדרוג הוא ספציפי למחשב ול-S/N או שאני אוכל להעביר את הזכאות למחשב אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כידוע מיקרוסופט יצאו במבצע שכל מי שרוכש מחשב מ-26 ליוני זכאי לשדרוג חינם לחלונות 7 למעט דמי טיפול. חבר קנה מחשב נייד של טושיבה לפני מספר ימים, אך אין בכוונתו לנצל את השדרוג. בדקתי באתר של טושיבה לגבי עלויות השדרוג וזה יוצא בסביבות ה-30$ כולל משלוח לארץ. ברשותי ויסטה מקורית. השאלה האם אני יכול "לעקוץ" את השדרוג? טושיבה שולחים דיסק רגיל או שנשלח דיסק מיוחד שמחפש מפרט מסויים? למישהו יש פרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.