עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by Tal11,

היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מהו התהליך הזה ולמה הוא משמש?

4. Started by Tamir92,

כותרת

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  5. יש לי 64ביט ויש כמה דברים שלא עובדים לי(כמו כרטיס TV והמדפסת. הם עובדים רק על 32ביט הדרייברים שלהם) עכשיו יש לי שאלה. באמת שווה להשאר עם 64ביט? מה אני מקבל מה64ביא האלו שאני לא מקבל מ32ביט? מה ההבדל בניהם בכלל?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by HttpShare,

אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון

8. Started by רן200,

אני רוצה לפתוח שרת http ושאנשים אחרים יוכלו להוריד ממנו וגם ושהוא יהיה על המחשב שלי. יש למישהו תוכנה שאיתה אפשר לפתוח שרת?. תודה!.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Matan22494,

שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  11. איך אפשר לעשות שנגיד יהיה לי על המחשב גם ווינדוס XP וגם ווינדוס 7. וכשאני נמצא באחד מהם. אני לוחץ על כפתור וזה מעבי אותי לשני... (זה אפשרי. במחשבים המשטרתיים (במשרד. לא המסוף שבניידת) זה ככה... שכשהוא על ווינדוס XP הוא על אזרחי. וכשלוחצים פעמיים על כפתור במקלדת (נראלי PARUSE) זה מעביר אותך לווינדוס 7) והאם אפשר לעשות אתזה עם ווינדוס ולינוקס?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. היי חבריהכותרת בנוסף יש לי2 programe files86 programe files) זה עם 2.8 גיגה 1 programe files זה עם 3.4 גיגה כל זה בנוסף ל-32 גיגה של WIN כל זה על מחיצה של 60 גיגה SSD מתוך 128 לא נראה לי הגיוני שמערכת הפעלה תופסת 32 גיגה אוטוטו המחיצה נסתמת מה עושים?תודה

13. Started by eran131,

שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  15. תודה לעונים ( :

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by camelboy,

אני רוצה לעשות דאבל בוט לוויסטה ככה שיהיה לי גם וויסטה וגם xp בגלל המשחקים אני צריך את הdirecttx 10 או איך שלא כותבים את זה..^^ אז עם מישהו יסביר לי אני נורא ישמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. כרגע אני עם ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין ווינדוס 7 ויהיה לי באגים או משהוא איתה,אני אוכל לחזור בחזרה אל ויסטה?,או שווינדוס 7 מונעת את זה כמו שהויסטה מנעה חזרה לXP

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. שלום לכולם, היום קניתי ד.קשיח 3.5" 500GB של LACIE, ואני רוצה לדעת אם ניתן לעשות READYBOOST בויסטה עם זה... תודה!

19. אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx

20. אם זה משנה משהוא בכלל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by lexsus,

שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור קובץ נסתר?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. טוב, הכנתי לעצמי כונן נחמד ויפה במיוחד להתקין עליו WINDOWS 7.. עכשיו אני לא רוצה לפרמט, ואני לא רוצה למחוק את XP. אני רק רוצה להתקין על הכונן (K) את W7.. אני רוצה לדעת איך לעשות את זה ואחרי זה איך אני מחליף ביניהם.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.