עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yanivbes28,

יש לי חוסר של DLL במערכת התמונה מסבירה את זה הכי טוב מה לעשות יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 64 http://www.mediafire.com/view/?qa97aaklrrlarat

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שמתי לי סיסמא לווינדווס כמה ימים לפני שטסתי לחו"ל ושחזרתי גיליתי ששכחתי אותה איך אני יכול לאפס או לשחזר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי לא יודע למה אבל בראוטר כשהיה מחובר למחשב הקודם לא הייתה בעיה (יש לי מודם ראוטר של בזק, מהסוג שגם אלחוטי) וכרגע שאני בחלונות VISTA עושה בעיות וחוסם לי פורטים מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MOR$),

היי!! ניסיתי לעשות system restore בגלל בלגן במחשב, אך לא משנה איזה תאריך אני בוחר, הפעולה אינה מבוצעת והמחשב נפתח בלי restore איך אפשר להתגבר על הבעייה? תודה מראש משה

6. Started by huba,

איפה נמצא הקובץ registry שממנו אפשר למחוק דברים על המשחב בצורה מבוקרת...? תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by GaTor120,

כשזה נמצא בשלב ההתחלתי אחרי הבקשה ל ® זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק אבל ההארדיסק מזוהה כי הווינדוס עולה בלי בעיות,מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by noam12,

קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Sp_RuS,

שלום. עשיתי כמה סידורים במחשב עם תוכנות רג'יסטרי, ואז הדלקתי אותו מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: Windows could not start beacouse of an error in the software: please report this problem as: Load needed DLLs for kernel. יש לי 2 מערכות הפעלה, לינוקס ווינדוס xp. אין לי דיסק התקנה של וינדוס בהישג יד. המחשב שלי, לנובו ‎‎Т60. אם אני מנסה להיכנס למצב בטוח אני מקבל את הודעה השגיאה הבאה, שחסרתי הdll הבאים: ntoskrnl.exe hal.dll kdcom.dll הבנתי בחיפושי הפתרון שלי שאני צריך להריץ מהrecovery consule את chkdsk, bootcfg, fixmbr. אבל אין לי מושג איך אני נכנס לrecovery consule. אני גם לא יודע איך אני מקבל אפשרות סתם לכתוב בדוס. הבנתי שיש איזו פקודת bootcfg /rebuild שיכולה לעזור לי... קיצר, א…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by rotman,

אנשים אני לא יודע מה לעשות , אני מנסה להתקין WinXp על מחשב חדש עם HD של Seagate 320GB SATAII כשההתקנה מתחילה אני לוחץ F6 איפה שצריך אבל ההתקנה רושמת לי שהיא הצליחה לזהות את הכונן SATA שלי. עשיתי לכונן פירמוט בעזרת התוכנה ל DOS שהורדתי מהאתר של SEAGATE והיא הצליחה , פירמטה לי את הכונן , יצרה לי מחיצות כמו שרציתי והכל. אבל ההתקנה לא מזהה את הכונן... מה אני עושה? עריכה : מסתבר שהוא כן מזהה את ה HD אבל רק 131 מגה מתוכו.... בנתיים יצרתי בעזרת ההתקנה של winXp מחיצה אחת של 40GB ועכשיו אני מתקין עליה את הHD

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ruler,

ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. איך מוחקים אותו??!!?!?!?!?!?!?1 הוא לא מופיע לי בהסרה / הוספה. חייב להיות שורת קוד מסויימת שכשרושמים אותה בRUN אז היא פותחת את תוכנית המחיקה של IE7 בבקשה תעזרו לי, אני נואש ???

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by ybe,

כרגע אני נשתמש בP3 800 ו-WIN2K PROFESSIONAL. כשאני מריץ תוכנה בפעם הראשונה לאחר שהעלתי את המחשב, לוקח לתוכנות המון זמן לפעול. בדיקה בwindows task manger העלתה שבשניות הראשונות מצב התוכנית running לאחר מכן not responding ולבסוף running ואז העסק פועל סוף, סוף. יש מוצא?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Hikaru,

לחבר שלי יש Windows 98 Second Edition. וכאשר הוא מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל זה כותב לו: Windows protection error. You need to restart your computer זה מאוד מציק והוא יכול להכנס למחשב רק דרך מצב בטוח. מה הפתרון לזה? (הוא מעדיף לא לפרמט)

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by Boomer,

יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tommy_g,

שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  17. Started by RJ1,

אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  18. היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iveco,

מה הדרך הטובה ביותר לעדכן דרייברים ? דרך ווינדוס UPDATE ? או דרך האתר של היצרן ? למשל GIGABYTE ? כי באתר של אינטל היה רשום שעדיף להוריד דרייבר של ציפסט / כרטיס מסך מהיצרן ולא מהם , עדיף להוריד דרייבר יותר ישן מגיגה בייט מאשר דרייבר יותר חדש מאינטל ?

20. Started by miki891,

שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. שלום לצוות,אני מאחסן את מערכת ההפעלה שלי,כולל ,על כונן חיצון עם חיבור USB , ושאלתי היא האם אני יכול להעתיק אותה בעזרת תוכנת GHOST למחשב נוסף שברשותי ובכך לחסוך את תהליך ההתקנה בו,?תודה מראש ,וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by law89,

היי הכנתי דיסק און קי חדש עם גרסה חדשה של וינדואס (היה לי BOOT עם גרסה די ישנה וכל פעם שהייתי מתקין אותו, הייתי צריך להתקין מלא עדכונים). הצבע של השורת משימות בגרסה הזאת של הוינדאוס הוא לבן שמציק בעין. מילא זה, אבל הבעיה הכי גדולה היא שקשה לי לראות אם פתוחים כמה חלונות לדוגמה בכרום כי הצבע שלהם דומה מאוד. ניסיתי לשנות לצבע אחר שמופיע באפשרויות (צבע כהה), אבל עדיין ישנה אותה בעיה. מה עושים? בנוסף, אם אני מעוניין שזה לא יקבץ לי את כל החלוניות של תוכנה מסוימת, האם ניתן לעשות זאת? אני יודע שאפשר ב"שלב לחצנים בשורת המשימות" לסמן אף פעם, אבל אני מעוניין רק לתוכנה ספציפית

23. Started by pak82,

אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Hagai21,

לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.