עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. עשיתי ריסט היום.. ופתאום החשב עולה והכל ג'ירביש כזה וסימנים (חוץ מהאינטרנט) חיפשתי בכל האנטי וירוסים.. ספיורים.. תוכנות שמתקנות טעויות ומה לא .. http://img139.imageshack.us/img139/3863/gfhfgwj4.png מה לעשות? =[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ANNA.M,

אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by superginiman,

חברי הקט עשה ריסט ומחשבו לא מוכן לעשות LOGIN מתי שהוא מכניס את הסיסמה זה רושם LOGGING IN ותוך שניה LOGGING OUT... ניסיתי שהוא יכנס דרך F8 ל LAST KNOWN CONFIG ... אבל זה עדיין קורה... WTF? תודה מראש רז

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היה לי וינדוס ויסטה שנדפק לי אז רציתי לחזור בחזרה ל XP. קיצר התחלתי אם הפירמוט הכל טוב ויפה היגעתי למסך הכל סיים לי לפרמט היגיע ל 100% ופתאום אחרי זה הוא פותח לי את החלון הזה. שכשאני אני לוחץ אנטר זה מגיע עוד פעם לאותו מקום שממנו התחלתי לפרמט את הדיסק קשיח. מישהו אולי יודע מה הבעייה ? הדיסק קשיח הלך ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום חברים, קניתי מחשב עם המעבד הזה: AMD PHENOM II x4 965 Black Edition. עם איזה ווינדוס אתם ממליצים לי לעבוד 32 או 64 ביט, מה ההבדל מבחינת מהירות ומבחינת תאימות לתוכנות / משחקים? אם חסרים לכם פרטים תגידו ואני אשלים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. קודם כל בכונן C יש מקום לאחסון של עד 100 GB סה"כ מתוכם הווינדוס אומר שיש 5 GB פנויים אך כאשר אני עושה בדיקה שלי לגדלי הקבצים אני לא עובר את 88GB איפה יכולים להיות עוד 7GB ? דבר שני תיקיית הwindows שוקלת 62 GB כפי שניתן לראות בתמונה הבאה כאשר אני נכנס לתוך תיקיית הווינדוס ועושה בדיקה מחדש לגודל הקבצים אני לא עובר את 21 GB איפה יש עוד 41GB? *הבדיקה כוללת קבצים נסתרים תודה רבה לעוזרים.

8. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by kobibo,

יש לי נייד עם דיסק 80GB המכיל 26GB חומר אבל מקום פנוי אני רואה רק 13GB בדקתי בעזרת ה windirstat ואכן הדיסק מכיל רק 26GB של חומר בדקתי spywares ולא מצאתי כלום,בצעתי בדיקה עם ה ccleaner וגם לא הצלחתי לפנות יותר מידי מקום. ממה יכולה ליוצר הבעיה ואיך ניתן לסדר זאת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אוקיי אז ככה, בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft. הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit. היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא. מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב. בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update. מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת. עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כ…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום לכולם , משום מה נמחק לי show desktop מתפריט "הפעלה מהירה" . במקומו ישנו קיצור דרך אחר אך כשאני לוחצת עליו הוא מציין שהוא לא מוצא את קובץ המקור ונותר לי רק לבצע "עיון..." בחלון שנפתח לאחר לחיצה על "עיון..." , אני לא יודעת היכן לאתר את קובץ היעד ... מה עושים ?? מישהו יודע איך קוראים לו ? או איך משחזרים את האייקון המקורי . תודנ לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  13. איך מקבעים את האייקונים על שולחן העבודה עם כל ריסטארט הם זזים לי וזה משגע אותי

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by OzZzZz,

יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by dog,

מקווה שזה הפורום המתאים. מתחילה להיות לי בעיית מקום בכונן סי (יש לי בעיקרון שני כוננים סי ו- די) ולאט לאט הנפח הפנוי שם הולך וקטן. אני לא ממש יודע איך עושים חלוקה מחדש בין הכוננים ולכן אני מנסה לעשות את זה בדרכים אחרות. למשל, משחקים כבדים בנפח התקנתי בכונן די, במקום ב- סי. נכנסתי לכונן סי לראות איפה יושבים אצלי תוכנות ודברים אחרים בעלי נפח גדול. למרות שכונן סי תפוס ב-כ 44 גיגה בייט (מתוך 48), הרי כשאני נכנס אליו אז במין הספריות שיש לי שם, הגדולה ביותר היא רק כ- 6 גיגה, השאר ממש קטנות. איפה יושב השאר? האם שאר הנפח הולך למה שקוראים סיסטם, מערכת ההפעלה וכדו', ולמה הנפח הפנוי הולך וקטן למרות שאני לא מתקין תוכנות חדשות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. בנוסף, אם אשתמש בדיסקט האתחול של WIN98 במחשב שיש בו XP (כי ארצה להפעיל תוכניות DOS, ואל תגידו לי להפעיל אותן דרך הXP בבקשה) האם הדוס שנמצא על הדיסקט אתחול של WIN98 הוא DOS מלא לכל דבר? זאת אומרת לא תיהיה בעיה להפעיל אף תוכנית בDOS דרכו? או שלמטרה זו עדיף פשוט DISK BOOT של דוס (נגיד 6.22) שאפשר להוריד מwww.bootdisk.com?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום היום הדלקתי את המחשב והכל עבד ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת זאת לא פעם ראשונה שההודעה הזאת קופצת לי מצטער על האיכות פשוט לא הצלחתי לעשות printscreen איך אני יכול לפתור את הבעיה מדובר בwindows 8.1 תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לאחר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346616.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346183.0 הצלחתי להעיף את klif.sys (אני אפרסם הודעה איך מטפלים בזה כהמחשב שלי ולא במחשב שאני משתמש עכשיו יתוקן) עדין לא הצלחתיעשות repair. בכל מקרה, המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות. בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר. מה לעשות? עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. אהלן, אני לא מצליח להגדיר את תוכנת הדואר כברירת מחדש לשליחת קבצים מהסייר לדוגמא... כל ההגדרות תקינות אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח קובץ אני מקבל הודעה שלא מוגדרת תוכנת ברירת מחדל. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  22. יש לי כל מיני אנימציות קטנות בקיבצי גיף... וכשאני מפעיל אותם עם windows foto gallery זה לא מפעיל אותם.. סתם כזה תקוע וכשאני פותח אותם עם תוכנות אחרות כמו אקספולרר או משהו זה עובד

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by feint,

יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by ModChiP,

סיריאל יש לי, אני מחפש כדי להתקין על מחשב חלש. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלום גם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחר נ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס

• 9 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.