Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם ב NTFS אפשר להפעיל משחקים שמיועדים ל98 ? והאם אפשר בעזרת PARTITION MAGIC לפצל שיהיה כונן אחד NTFS ואחד FAT32 ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום ניסתי לבדוק אם יש פרסומת והפעלתי את ה-Ad-aware 6.0 בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee ??? :-[ :'(
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם יש לי טעם להחליף מערכת הפעלה מ2000PRO עם SP3 לXP PRO עם SP1? תודה.
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מתקין את זה כי יש לי העיה בהצגת אתרים(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-