עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Vatos-Locos,

כשאני שולח קובץ גדול, אני רואה בחלון של המדפסת שהקובץ עובר במשהו כמו 3k לשניה. אם מדפיסים קובץ אחד זה לא כזה נורא, במקום שניה זה לוקח 10-15 שניות, אבל כשמדפיסים 3-4-5 קבצים ברצף למדפסת לייזר, ההמתנה לשליחה מרגישה כמו נצח. הבעיה לא היתה קיימת לפני שבוע-שבועיים, וכשאני מרסט את המחשב וישר שולח להדפסה נראה שהמצב טוב יותר. מדפסת לייזר של HP, מחוברת בכבל USB. זה המוצר היחידי שמחובר ב-USB למחשב (מקלדת+עכבר ב-PS/2), וה-legacy usb support בביוס היה דלוק ושיניתי לכבוי (אין לי מושג אם זה קשור, ניסיתי מה שראיתי). מערכת הפעלה WINDOWS 7, דרייבר למדפסת מהאתר של HP. יש למישהו רעיונות? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. שמעתי לאחרונה על DOK (disk on key) שמחברים אותו למחשב הוא יוצר לך מעין "ווינדאוס בהתאמה אישית" שאתה רואה את התיקיות שלך והתוכנות וכל זה ישר על הדסקטופ,כאילו זה המחשב שלך רציתי לדעת איך זה פועל והאם אפשר ליצור אחד כזה בעצמי תודה.

3. Started by Black_Citadel,

אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tigerex,

אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Gico,

יש לי: מחשב חדש, עם כונן ראשי חדש (ריק ולא מפורמט), צורב DVD מחשב נייד (WinXP) עם כונן קומבו (קורא DVD, צורב CD בלבד) על המחשב הנייד יש Image של התקנת Win7, תוכנת PowerIso, תוכנת צריבה רשת ביתית מדיות DVD\CD DOK של 8GB מה הדרך הכי פשוטה להתקנת Win7 על המחשב החדש? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tb0001,

היי יש לי מודם :(56k usr winmodem איך אני יכול להתקין אותו בלינוקס ? תודה מראש

8. Started by Satlan,

שלום, שיחקתי קצת עם sysprep על תחנה וירטואלית ואשמח אם מישהו יסביר לי מה בעצם קורה אחרי שאני מריץ את הפקודה עם generalize. חשבתי תחילה כי ביצוע של זה יגרום למחשב לעשות לו סוג של factory reset, ימחוק את כל היוזרים ולא ישאיר אחריו כלום כדי לעשות אח"כ WIM בצורה נקייה. אך כשעשיתי את הפקודה והעלתי את המחשב לאחר מכן בריסטרט, ראיתי שהיוזר שהתקנתי על המחשב בפעם הראשונה נשאר, כנ"ל הקבצים שלו. אז.. מה אני מפספס פה? איך הייתי אמור להכין את המחשב יעד שלי לביצוע של sysprep? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  9. עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Natan_Rozen,

לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Master Boo,

מקווה שזה המקום לשאול בו. 1. בזמנו ניסיתי להתקין את ויסטה על מחשב עם X800. הדרייברים לא התאימו וכל האירו לא פעל. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, והאם זה תוקן? 2. חיפשתי בזאפ והמחיר עומד על 1,000 ש"ח. למה בעצם לקנות את האולטימייט ולא את אחת הגרסאות הפשוטות יותר? מה היתרון של האולטימייט, בקצרה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום. קניתי מחשב חדש וזה המפרט של החלקים החשובים: Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8 MB Cache s775 1066 MHZ Corsair DHX 2X2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Zotac 8900GTX + 512MB GDDR3 DX10 HDTV @XDVI PCI-E 2.0 מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אבל גם עריכה על אוויד ולעיתים גם הקרנת סרטים בטלוויזיה הבנתי שווינדוס 32 ביט לא מנצל את כל הזכרון שלי, מצד שני 64 ביט לא מתאים לכל מיני תוכנות או רכיבים ושואב יותר זכרון מהמחשב. איזה ווינדוס כדאי לי להתקין כדי לקבל ביצועים מקסימליים מהמחשב (XP/VISTA - 32/64)? תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Dimer,

קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by IzikDude,

שלום, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ויש לי כמה שאלות: למחשב שלי יש מעבד Athlon X2 64bit , אז אני יכול להתקין win xp sp3 ? הבנתי שזה X86 מה זה אומר ? חוץ מזה יש לי שני כונני SATA בRAID 0 ובשביל זה אני רוצה לשלב את הדרייברים ב NLITE למדריך בפורום נמחקו המתונות, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את הדרייברים בדף של הלוח אם: http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view לדעתי אני צריך - Revision 1.0.0.16 Description nForce4 RAID0/1 Driver & Silicon Image 3114 RAID0/1/5 Driver (Self-Extract to floppy for F6 Installation). File NF4_RAID_F6.ZIP Size 533 KB OS תודה רבה !

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

יש לי את המערכת Z-5500. כשהייתי בXP ברמקולים האחוריים היו שומעים כמו בקידמיים, עכשיו כשעברתי לWindows 7 באחוריים שומעים רק "צלילים" [שומעים כאילו בכוח ניסו להוציא את הקול של הזמר]. חשוב לציין שהרמקולים תקינים לגמרי זה רק עניין של הגדרות! אשמח לדעת איך להגדיר אותם נורמלי, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Aviad6,

שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, התחלתי להשתמש בוינדוס 8, משום מה גם כשאני על משתמש אדמין, המערכת מקפ]יצה הודעות שגם העתקות קבצים פשוטות מצריכות אישור והרשאות אדמין נוספות (לפעמים אישור מעביר תקובץ לפעמים לא). ויש בעיות גישה של תוכנות מסוימות לכוננים ותיקיות מסוימות, זה נראה כאילו היוזר אינו אדמין אמיתי במחשב ויש שם כל מיני הגבלות משונות, מה הדרך לפתור את זה ? זה דברים שלא היו בוינדוס 7...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. איזה מערכת הפעלה יותר טובה? WinXp Home או Win98, מביחה של יציבות הפעלת משחקים הפעלת תוכנות וכל הדברים שהמשתמש הבייתי מרבה להשתמש בו? * אנשים בבקשה אני רוצה שתדברו מתוך ניסיון כי זה ממש חשוב לי התשובה..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל. יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ. הקובץ הוא: system32/DRIVERS/pci.sys עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ. (כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית). כיצד מתקנים אותו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Condor,

יש לי dual boot 1. 98 2. 2000 3. xp אני רוצה להתקין מחדש את ה 98. אך אני מפרמט או מתקין מחדש את 98 בלי לפגוע ב BOOT rec?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

25. היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.