עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם קיבלתי תמחשב החדש ,רק שיש בעיה אחת קודם כל מפרט של המחשב amd dual core asus m2ne g-skill memory geforce 8800gts 640m lcd 19 LG 1953tr הבעיה היא שאחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה windows xp pro בעברית הרזולוציה של המסך השתנתה ל 640 על 480 והאיכות צבע ירדה לרמה הכי נמוכה ושאני מנסה לשנות זה שואל לאישור אבל לא משנה תאיכות ? למה ? שאני מפעיל תמחשב מחדש מכל סיבה שהיא עדיין נשאר מלא אותיות מוזרות בכל מיני צבעים מוזרים עוד לפני שהמערכת הפעל עולה יענו על המסך השחור וזה פשוט דיכאון מקווה לעזרה ותודה מראש אסף

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by steve_morse,

שלום ברשותי מסך 19 אינץ HD (כן אני תקוע עם מסך קטן,האמת שאני אוהב אותו..תופס פחות מקום.) וכרגע אני עם 7 עובד על רזלוציית 1360X768 האם הרזלוציה הזאת תספיק בשביל לעבוד עם האריחים בוינדוס 8? תודה וסופ"ש נעים תום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by KoM,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Evyatar,

היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by mazoneli,

חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מוריד הרבה קבצי MKV שהם בעצם וידאו בHD ובזמן האחרון יש לי תופעה ממש מעצבנת: אחרי שאני מוריד קובץ יש 2 מצבים אפשריים - 1. באייקון של הקובץ יראה פריים ממנו ואז הכל טוב 2. האייקון יהיה בצורת מחדל של WINDOWS כלומר של WMP וברגע שאני אנסה למחוק את אותו קובץ הוא יסרב להמחק ואני אצטרך להעזר בכל מיני עזרים בשביל לערוך, להזיז או למחוק אותו בצורה כלשהי. ממנה זה נובע ואיך מפסיקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by crazydiamond,

איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום. רציתי לדעת מה עדיף - נגיד ויש לי כמה משחקים, ויש לי קיצורי דרך אליהם, שאני שם בתיקייה על הדסקטופ. נגיד ואחד המשחקים הוא BF2, ששותה המון זיכרון. הייתי רוצה לדעת, אם עדיף לשים את הקיצור דרך על הדסקטופ, או בתוך תיקייה? כפי שידוע, קבצים על הדסקטופ מאיטים את זמן ההתחלה (לא אכפת לי כ''כ) אך גיליתי אתמול שאם יותר תיקיות פתוחות (אם אני שם את הקיצור דרך בתיקייה, ומריץ את BF2 דרך שם, בזמן שהתיקייה עוד פתוחה), אז תהליך ה- explorer לוקח יותר זיכרון. עצות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. ?י?א? ?ח??? ?ך??ך ?חב? ??‗ ?א? ט??? ט???ג?? ?אח???ך ???ט?? ???? ??? ?ך ??ך???ך ?ג?ט??ך... ??? ?י?א? ??ך? ?י?טך ?URL ??גך?ח ??ט? ?? ?ב?ט... ?? ?ג???? חט? ???? ?א? ?ב?ט ?ך ???

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום רב, בינואר2000 רכשתי מחשב חדש, זה שמפורט בצד, ואיתו רכשתי עותק מקורי ל- Windows 98 SE. באפריל 2007,בערב פסח, לאחר בעיות יציבות קשות של וינדוס 98, ניגשתי לחנות "נעה מחשבים" בתל חנן ורכשתי עותק מקורי של Windows XP HOME ב- 520 ש"ח. עם הרכישה קיבלתי כמובן קבלה, דיסק מקורי, חוברת הוראות של מיקרוסופט ומס' זיהוי להקלדה בעת ההתקנה. לאחר ההתקנה שמתי לב שמדובר בעותק OEM שנמכר למחשבים חדשים בלבד. הבעיה היא כזאת: אני כעת חושב על רכישת מחשב חדש, ומעוניין לפרמט את ההרד דיסק של המחשב הנוכחי ולהתקין את הוינדוס במחשב החדש. מחיפוש בפורום מתברר לי שבגלל שמדובר בגרסת OEM היא אמורה להימכר ללקוחות עם מחשבים חדשים בלבד ולכן מיקרוסופט לא יאשרו לי את השימוש בתום ההתקנה (שכחתי את השם המדוייק …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

בטעות נגעתי במארז של המחשב ועשיתי ריסט באמצע שהמחשב עשה שחזור... עכשיו המחשב עולה המסך של ווינדוז נטען אבל אז המחשב עושה ריסט... מה אני עושה? אם צריך להתקין את הווינדוז מחדש יש אפשרות לעשות את זה ללא פרמוט של כונן שלם?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by Guyn,

היי חבר'ה, ביומיים האחרונים שמתי לב לבעייה במחשב שלי בעבודה: כאשר אני מדליק אותו ומסך המשתמשים עולה אני מכניס את הסיסמא שלי והמחשב מאתחל את עצמו. לאחר כפעמיים-שלוש שהתופעה חוזרת על עצמה המחשב כן עובר את השלב הזה ונכנס לווינדוס. אני עובד עם Windows XP SP2 מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by silver,

שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by wolly,

יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by crovei,

היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…

24. בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי יש לי בעיה כשאני מפעיל תוכנות שיתוף כגון : אימיול ביטורנט WINMX ODC אחרי זמן בילתי מוגדר או כמות הרודות או משהו כזה המחשב פתאום עושה ריסטרט זה קרה לי לפני הפורמט (היום פעם שלישית לא עזר) וגם במחשב הקודם זה קרה לי יש לכם מושג איך פותרים את זה יש לי XP SP2 + Norton IS 2005

• 4 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.