עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RON_Xxx,

התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by liquid_snake,

הנה הבעיה המזורגגת שלי !!! כולה, אוקיי, כולה רציתי לשנות את הסמל של התיקיות במחשב. עכשיו, משום מה, דרך ה folder option --> file types, לא יודע איך, אבל קרה שאני לא יכול לפתוח תיקיות - מה שקורה זה שכל פעם שאני עושה דאבל-קליק כדי לפתוח תיקייה, הוא פותח לי חיפוש למשל, או ווינאמס לדוגמא. (כי יש לו שם ב file types רשימה של דברים, משום מה יש לי שם בפתיחת תיקייה 4 דברים - 3 של ווינאמס והרביעי זה חיפוש, וכאילו אני יכול לבחור מה הוא ייעשה שהוא פותח תיקייה, ועכשיו אני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מארבעת אלה) קיבינימט עם זה, זה משגע אותי, אני רוצה לשים כדור בליבה של המעבד המזורגג הזה. אם יש אלוהים - מישהו מכם יודע איך לפתור תחרא הזה..

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by aviz,

נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קיבלתי וירוס והמחשב נכבה אחרי 5-30 שניות מרגע שאני מדליק.איך אני יגבה תחומר? אם גם מהSAFE MODE הוא לא עולה מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני הגדרתי אפשרויות כניסה ויצרתי חשבון סיסמה PIN, אחרי כמה ימים קיבלתי הודעה הזאת(מצורף תמונה) האם ההודעה הזאת ישנה לי סיסמה, איך מפסיקים את הודעה הזה שלא ישנה לי סיסמה? אני רוצה סיסמה שלי תיהיה קבועה ובלי לישנות. איך פותרים את הבעיה הזאת ? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000000 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 880188EA OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041809-01.dmp C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WER-11699718-0.sysdata.xml C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WERB19B.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  11. אם בימים האחרונים נתקלתם במסך כחול, ייתכן והתקנתם עדכון ממיקרוסופט שגורם לכך. כך תסירו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית

13. Started by Alexkmr,

אני שומע רדיו בתוכנה RadioSure. אני בדרך כלל שומע רדיו רוסי ושמות השירים מתעדכנים בתוכנה אך השירים מוצגים בג'בריש. יש אפשרות לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by chenc,

שלום רב! אני צריך ליצור מצב בו בנייד שלי יש לי dual boot, אפשרות לבחור האם להעלות את חלונות 7 או XP, רוצה ליצור מצב שקיימת לי האפשרות להשתמש בנייד עם XP, או עם 7. הצורך הוא מסיבות של תאימות כרטיס קול חיצוני + קיובייס וכו', שעובדים לי כרגע רק עם XP. כרגע, מותקנת לי על המחשב רק 7. מה הדרך בעצם ליצור את המצב הנ"ל? האם אפשר להתקין עכשיו XP במחיצה שונה? או שמא אני חייב להתקין קודם XP ורק לאחר מכן 7 אולי? אם בכלל המצב אפשרי? אשמח לעזרה... המון תודה, מראש. חן.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  15. אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. קראתי שזה אפשרי מישהו יודע איך עושים את זה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by giladbe,

יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by doker,

שלום רציתי לדעת איך עושים קיצור דרך לדיסק און קי בתוך הדיסק און קי כי יש לי בעיה שבכל מחשב הדיסק און קי מזוהה ככונן בשם אחר זה ממש דחוף תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by IG,

כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך להיתקשר לשרת, ע"י הרצת הכתובת הstart- run. נמאס לי מזה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות קיצור דרך לכתובת. מי שאין לו מושג על מה אני מדבר שפשוט לא יגיב, ולא ישאל שאלות שאין להן שום קשר להתקדמות לעבר תשובה. עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by locke,

הדפדפן ברירת המחדל שלי הוא FireFox אבל אני רוצה ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה ללינק שייפתח דווקא ב-IE. זה אפשרי? איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך לשינוי ההגדרה של מה שקורה כשסוגרים את ה"מכסה" של המחשב הנייד. כרגע מה שאני צריך לעשות כדי לשנות את ההגדרה הוא להיכנס ל advanced power settings ולשנות את ההגדרה ב close lid action למה שאני צריך (או להכנס למצב שינה, או לא לעשות כלום) אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך שיעשה את כל זה במקומי. זה פשוט יותר מידי עבודה לשנות כל פעם את ההגדרה הזאת ככה למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס 7 ויש לי שאלה: שאני נכנס לתיקיה כל השמות של התיקיות ושל הקבצים המצוגים נורא ארוכים, זה מציג כמעט את כל השם ויוצר תצוגה לא נוחה. האם אפשר לשנות את זה? [לשנות בעצם את מספר השורות שזה יציג בשם] תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Zeev86,

האם יש דרך לבטל את ה - "shortcut" כשאני שם קיצור דרך לקובץ בשולחן העבודה? Windows7

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  25. Started by ross,

היה לי וירוס במחשב שהרס לי את קיצורי הדרך (קבצים עם סיומת lnk) ועכשיו זה נפתח באמצעות תוכנה שאני קובע לו (פתיחה באמצעות). איך אני מתקן את הסיומת שקיצורי דרך יפתחו את הקישורים שלהם. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.