עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by okitai,

שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  4. Started by nbav,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514719.0 היי חברים בהמשך לנושא, הזה קיבלתי את המחשב החדש יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לראות שאכן קיבלתי את מה שהזמנתי? (ניסיתי עם אוורסט, אבל אולי הוא ישן מדי כי הוא לא מזהה את הלוח אם שלי) 2. כרגע נשארתי עם המשך הקודם (שכחו לשלוח לי אותו). מדובר במסך 15 או 17 אינץ' (לדעתי 15) הרזולוציה בוינדואס הזה שונה מהרזולוציה בוינדואס אקס פי כשאני גולש בצד ימין ובצד שמאל, יש אזור שלו מנוצל ולכן הכתב בגלישה שלי מאוד קטן. מישהו יודע איך מסדרים את זה? או שאולי זה קשור למסך? (אני גולש בפיירפוקס). ניסיתי לשחק עם הרזולוציה של הוינדואס, אבל זה לא הולך 3. אני מנסה להתקין תוכנות שהיו לי במחשב הקודם וזה רושם שיש בעיות אי תאימות ידועות מה זה א…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. יש לי שני דיסקים שמוגדרים עם raid 0. כשאני מתקין windows xp מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת לא מוצא דיסק קשיח, ולכן אני מבין שאני צריך ללחוץ בזמן ההתקנה על F6 כדי להתקין driver לדיסקים. אבל הבעיה היא שאין לי כונן floppy, ואני לא רוצה בשביל זה לקנות כונן כזה. איך אני יכול לעקוף את המגבלה? אני מאמין שאפשר להשחיל את ה-drivers לתוך ההתקנה, אבל אני לא יודע איך. שמעתי על אפשרות של nlite אבל זה נראה לי מסובך מדי. יש מישהו שמבין בזה שיכול ככה לזרוק לי יותר מידע בנושא?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. Started by yuraxp,

התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ועכשיו כשיש תיקיות על הדסקטופ, יש מן צל מאחורי שם התיקיה כלומר אם רשום , משחקים מאחורי המשחקים יש צל של המילה, חיפשתי ב תצוגה אבל לא מצאתי,אתם יודעים איך לבטל זאת?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. מפרט: Q9400‎ ‎4gb ‎4870 1gb ‎‏ איזה וינדוס להתקין ? אם ויסטה אז איזה גרסה ? המחשב מיועד למשחקים...

9. Started by rafa1977,

לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה

10. לפני כשבועיים, לאחר שלא הצלחתי להתקין תוכנת i tunes (אפל זה רק צרות... )עשיתי את השינוי המפורט בקישור הזה בהרשאות ברגיסטרי.ואז זה התקין את התוכנה בסדר. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_programs/trying-to-reinstall-itunes-but-i-get-error-could/1b42edf4-07c2-41ff-8edf-1836fe752725?page=2 (מפורט בתגובה מיום- 5.6.10). מהות השינוי היה לשנות את ההרשאות מאדמיניסטרטור, בו הייתי מוגדר קודם לכן, לשם היוזר איתו אני עושה לוג-אין. היום ניסיתי לעשות אימייג למערכת ההפעלה, בדיוק בשלבים שעשיתי בהצלחה בעבר, וזה לא מאפשר לי להגיע לדף הרלוונטי שמפעיל את האימייג'(נבדק במקביל במחשב אחר עם וינדואס 7 64- זהה לשלי ושם זה מגיע לדף שאצלי לא מגיע). הכוונה …

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  11. אני מבין שיש לסרס כמה מהאפשרויות אם מערכת הפעלה WIN10 לא מופעלת. אבל עד כדי כך שלא תהיה לי אפשרות להוסיף אייקונים? אני כמישהו שמתקין הרבה מחשבים בעבודה באופן יומיומי - דבר ראשון שאני עושה לאחר התקנת מערכת הפעלה, עוד לפני שהיא מקבלת רשיון, זה לסדר את שולחן העבודה במחשב. עכשיו את זה אי אפשר לעשות עד שמפעילים את הרשיון? כן אני יודע שהפעלת רשיון בארגונים נעשית באופן אוטומטי. אבל יש מקרים יוצאי דופן. כל יום מגלים עוד דברים מעצבנים על המערכת הפעלה הזאת. לא פלא שדחפו לנו את זה בגרון במשך שנה שלמה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מכיוון ששידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 4GB האם יש צורך ב PAGEFILE ואם כן מה צריך להיות גודלו ? תודה .

14. יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by ROTEM114,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה

16. Started by mnbvcxxzz,

שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by m_g,

שאני מפעיל תוכניות שיש להם תפריט בעברית אני רואה ג'יבריש לדוגמא מילון עברי-אנגלי אני רואה הכל כתוב בג'יבריש התקנתי ווינדאוס SP3 חדש, כנראה משהו הגדרתי לא טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by BlscksBer,

<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  19. קראתי באינטרנט שצריך לעשות Windows Registry כדי להפעיל איזה משהו שפועל ב16bit על Windows XP. אז, מה זה ואיך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  20. .?????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  21. מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by shabo,

אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!

25. שלום רב, אחי הזמין מחשב נישא חזק של HP שהגיע עם vista 64bit מותקן עליו. החלטתי לא להתקין לו מחדש מערכת הפעלה ולהשאיר לו את זו. עכשיו אחרי שהתקנתי והגדרתי אותה כמו שצריך (אופיס תוכנות וכו) אני רוצה להריץ גיבוי נקי שלה. שיהיה להבא. השתמשתי ב: Paragon Drive Backup 8.5 Professional Edition אבל כאשר רציתי להתקין אותה VISTA טענה שאפליקציה זו אינה יכולה לרוץ עליה. אם ככה אשמח לקבל המלצה לתוכנת גיבוי טובה - שניתן לבצע גם BOOT CD שיאפשר התקנת גיבוי קיים מחדש. וכמובן שתתמוך בVISTA 64 הקפריזית... נ.ב. אשמח גם לקבל המלצה לתוכנת ניקוי רג'יסטרי טובה בשביל הXP הישנה שלי. תודה! נערך ע"י multicore לצורך הסרת תוכן warez

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.