עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בדיוק כמו XP PRO, לא שקל יותר, מחיר לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3316 יש חנויות שישמחו לקחת גם 1190 שקל על אותו מוצר: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123 הערה: אני לא מאיץ באף אחד לרוץ לקנות ולהתקין, לא יזיק לחכות עוד חודשיים שלושה, מצד שני גם אין סיבה להימנע אם אין אף בעיה של מנהלי התקנים או יישום מסוים שעלול לעורר בעיות. תוכנית החלפת הרשיונות של מיקרוסופט בין xp pro ל x64 אמרוה לפעול רק עד סוף חודש 7, גם זה שיקול. כתוב בחנות "עם מחשב חדש בלבד" אבל לפחות מבחינת מיקרוסופט זה תופס גם למוצר חומרה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by zeroone,

שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?

4. הקובץ\הטקסט לא נגזר\מעותק גם אי אפשר לגרור קבצים... ווינדאוס אקס פי...

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. בהדלקת מחשב- מתקבל מסך לבחירת SAFE MODE או NORMALLY בחירה או המתנה ללא בחירה תמציגה סמל ווינדוס לשניה ולאחר מכן מקבלים מסך של לוח האם ,וחוזר חלילה דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable BIOS memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. נתחיל ונציין שהמחשב עבר פירמוט מלא של כונן הוינדוס בתקווה שזה יעזור אבל זה חזר כמה שבועות אחרי הפירמוט . הבעיה הראשית היא שהמחשב נתקע מידיי פעם שאני מתכוון נתקע אני רוצה לציין שברגעים אלו שאני כותב את ההודעה המחשב תקוע . שורת ההתחל לא מגיבה שולחן עבודה לא מגיב והכי גרוע גם מנהל המשימות לא מגיב בשביל לאתחל תהליך אקספלורר וכו' . אין לי מושג למה זה קורה לא בטוח שזה בגלל עומס או בגלל מה זה אני רוצה לקוות שזה לא תקלת חומרה אבל כבר אין לי מושג . בנוסף בעיה קטנה נוספת היא שגאדג'ט של מזג האוויר מציג לי "השירות אינו זמין " יש למישהו פיתרון ? הבעיה הראשונה הרבה יותר קריטית .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

10. Started by matizami,

הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  11. Started by ido567,

מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  12. Started by bd,

לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by Imtheman,

סתם עניין אותי מה כל פקןדה ופקודה עושה אז מי שמבין.... T- -Ping the specified host until stopped. To see statistics and continue - type Control-Break; To stop - type Control-C. -A- Resolve addresses to hostnames. -N count - Number of echo requests to send. -l size - Send buffer sizeL -F - Set Don't Fragment flag in packet. -I TTL - Time To Live. -v TOS Type Of Service. -r count Record route for count hops. -s count Timestamp for count hops. -j host-list Loose source route along host-list. -k host-list Strict source route along host-list. -w timeout Timeout in milliseconds to wait for each reply. בתודה...

14. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mostwanted,

הבוקר כשקמתי היו המון הודעות באנטי וירוס שלי שתקפו אותי הכל נדפק והייתי צריך להתקין את הדרייורים מחדש האנטי וירוס מסרב לפעול ויש לי את הבעיה הזאת עכשיו (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by amir85,

מישהו ראה רשימה של מה יהיה ב WIN7 ? עשיתי כמה חיפושים קצרים ולא מצאתי שום דבר רציני, יש פה מישהו שמכיר את הנושא?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. Started by GetRich,

אפשר לשדרג מ-SP1 ישירות ל-SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. http://www.itproportal.com/portal/news/article/2010/5/22/microsoft-windows-30-20-years-today/

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  19. שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

שלום! יש לי בעיה בווינדוז xp, קניתי מחשב חדש, עם לוח של gigabyte, וכשאני מדליק את המחשב, לוקח לתוכנה שלו הרבה זמן מה שמעכב את כל ההפעלה של הווינדוז, אי אפשר להתחבר לאינטרנט אפילו... למי שיודע למה הבעיה קשורה ויכול לעזור אני באיסיקיו 176464563 או בפורום תודה מראש. קובי.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pringles,

אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים

25. Started by __MIKO__,

איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.