Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי חבר'ה לא הצלחתי לבטל את הסיסמא שבכל פעם שאני רוצה להיכנס לווינדוס 10 הוא נותן לי סיסמא עזרה בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש (ראה מפרט - אוי כמה זמן רציתי לומר זאת ולהיות גאה) ונתקלתי בשתי בעיות עם הווינדוס XP SP1 שלי: 1) יש ברשותי סורק ישן (בן 5+), ש-AGFA הפסיקו לייצר לו דריברים והוא לא תומך ב-XP. במחשב הישן טיפלתי בבעיה דרך התקנה של ME, ותיארתי לעצמי שאעשה את אותו הדבר גם עם זה. אבל ברוב טיפשותי התקנתי קודם את ה-SP1 ואז ה-ME מנע ממני להתקין אותו. גם דרך ה-DOS אני נתקל בבעיות, והאשף טוען שאין Dos Partition ב-Startup Drive שלי. המטרה שלי היא להתקין את ME על כונן D: שהוא כרגע FAT32, לפי ההבנה שלי ME חושב שאני רוצה להתקין על C: שהוא NFTS ולכן מסרב. האם אני צודק? גם אם כן וגם אם לא האם מישהו מכיר דרך לפתרון הבעיה? 2) עריכה: נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
האיקון של my comuter משום מה החליט להיות בהיר יותר... איך אני יכול להחזיר אותו לצבע הקודם? מערכת ההפעלה היא windows xp. נ.ב ניסיתי לעביר אותו לאיקון אחר ולהחזיר אותו חזרה וזה לא עוזר (בSafe mode זה האיקון בצבעו הרגיל). ד"א אם אפשר (אם זה לא בקשה מוגזמת) תשובות חכמות.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ה-windows שלי לא חוקי ואמרו לי להוריד RemoveWAT .2.2.5.2 אני לא מצליח למצוא הורדה תקינה לזה מי יכול לעזור לי?<תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עם הדלקת המחשב מופיעה לי חלונית שגיאה:can notupdate privitize VNPclient. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק איזו גירסה מותקנת לי במחשב וינדוס 64 bit או 32 bit?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר תיקייה שעל מנת להיכנס אליה צריך לתת לה סיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
לאחר שקיבלנו הצצה להטמעה של העוזרת האישית קורטנה במערכת ההפעלה החדשה, תמונות מודלפות של ממשק חדש מראה לנו את שינויים נוספים שמיקרוסופט מכינה לצרכנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%a4%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. עם ה-Anniversary update קישרתי את הרשיון במחשב הישן של WIN10 לחשבון ה-LIVE של מייקרוסופט. במעבר למחשב חדש, אין לי אקטיבציה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חבר אם פלופי בילבד.... הוא ביקש ממני לסדר לו 95... הבאתי גירסאת דיסקטים של 95... עכשיו יש בקובץ שהורדתי 13חלקים שאכן כל אחד מתאים לדיסקט..... השאלה היא מה אני עושה איתם X_X.... מעלה תמחשב יש לי דוס.... סבבה, ניכנס ל A: לוחץ DIR יש לי רשימה... וואלה אין לי בכלל מה להפעיל.... אין איזה AT או משהו.... מה עושים? אני אמור לקחת את כל ה13 להעתקים לHD ואז להפעיל איזה קובץ מסויים שיקרא את הכל???? הינה קישור לגירסא שהורדתי: http://filexoom.com/files/10931/Windows95A.rar מה עושים? איך להתקין אתזה???????
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
עשיתי אתמול פירמוט, ולאחר הפירמוט גיליתי כמה דברים מאוד מאוד מעצבנים. 1) אני מסדר את האייקונים בדסקטופ, בסדר שלי, איך שנוח לי ואיך שנראה לי לעין. לאחר זמן מה המחשב מחליט לסדר את האייקונים בעצמו ומשבש את כל הסידור שאני יצרתי. ניסיתי להפעיל את האופציה AUTO ARANGE ולבטל אותה, וזה לא עזר. וניסיתי למיין על פי כל שיטות המיון, ותמיד הוא קובע את הסדר שבא לו ולא את הסדר שאני סידרתי. למישהו יש פתרון לפני שאני זורק אותו מקומה 4? 2) התקנתי מסנג'ר, ויש לי בעיה איתו. אני ואמא שלי גולשים ביחד במחשב, משמע לכל אחד יש חשבון מסנג'ר משלו. לי יש חשבון משלי ולה יש חשבון משלה. הבעייה זה שהיא התקינה את החשבון שלה ראשון, וכתוצאה מכך המסנגר שם את האופציה שאפשר יהיה להכנס אליה רק בלחיצת כפתור ולל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנושא : כשאני מכין USB עם winpe ו imagex , נגיד של מחשב עם windows 7 , האם אני יכול ישר לחבר אותו נגיד למחשב אחר שכבר מותקן עליו windows xp , פשוט לחבר אותו ולהריץ את הסקריפטים או שזה רק למחשב שהוא ריק 2. איך אני יכול לפרמט את המחשב ושיהייה ריק מכל תוכן windows תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפיירוול. כשאני מנסה להעלות את הפיירוול הוא רושם לי שגיאה: "עקב בעיה לא ברורה ווינדוס אינו יכול להעלות את הפיירוול" הוא לא רושם לי עוד כלום!! אני צריך לנתק אותו כי הוא פוגע לי ברשת בבית... מאז שהוא הפסיק לעבוד הרשת אינה פועלת... יש תמונה שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-