Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום הסתכלתי על כמה סרטונים והסברים כיצד להוריד קובץ של הוינדוס לדיסק און קי דרך מחשב אחר, ובכולם מראים שאחרי ההורדה נפתחת תיבת שיח אם להתקין במחשב הזה או ליצור קובץ. אצלי נפתחת רק האפשרות לשמור במחשב כן או לא. הצלחתי להוריד את הקובץ לדיסק און קי אבל זה קובץ של 18.3 מגה ולא נפתחות לי כל התיבות של בחירת שפה וכו' שמראים בהדרכות. מישהו יודע לכוון אותי? האם יש לזה קשר שבמחשב הישן, איתו אני עובדת, יש וינדוס 7? אני חייבת להשיג מחשב עם וינדוס 10 כדי ליצור קובץ חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, אני בעל WIN 7, משתמש עם REMOTE DESKTOP. המחשב התחיל לעשות מספר צרות, המחשב לא מפעיל לי את REMOTE DESKTOP או RDP ברגע שהמחשב עולה אלה רק לאחר כניסה ליוזר. מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במערכת ההפעלה Windows 7 , שהמחשב התכבה לי פתאום ולאחר זאת , הופיע לי Windows Startup recovery הבעיה שזה לא טיפל בבעיה . לפני ההפעלה של הWINDOWS מופיע לי מסך שחור שכתוב לי שהקובץ c:/Boot לא פועל או הרוס ואי אפשר לקרוא אותו. נסיתי להריץ את הדיסק של Windows 7 . אבל המערכת לא מזהה לי את המערכת הפעלה. כאילו כל התקייה של הBoot נמחקה. בלי לבחור את המערכת הפעלה כלום לא פועל. ניסיתי כמה פקודות שם אבל לא עושה. עשיתי בדיקת דיסק Chkdsk וזה אמר שאין שום תקלה בדיסק .. האם יש דרך לקחת את הכונן הקשיח לחבר אותו למחשב אחר ופשוט לשים את הקבצים החסרים בתקייה של הWINDOWS? אם יש איפה אני משיג את הקבצים? או אולי יש תוכנה שמסדרת מערכות הפעלה שלא בשימוש באותו רגע? כי כל התוכנות שניסית…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מדי פעם, אין עקביות מסוימת, החלון הפעיל באותו הרגע הופך שחור למשך כ 15-25 שניות. כול פעם תוכנה אחרת. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: המחשב נכנס למצב שינה והכל בסדר,כשאני מתעורר ממנו המחשב נדלק שומעים שהוא עובד אך המסך מראה מסך כחול כאילו אין כלום.... ניסיתי הכל הנה המפרט המדוייק של המחשב שלי בבקשה כל מי שיש לו מידע כלשהוא בבקשה בבקשה שמישהו יעזור!!! intel e8500 3.16 gigabyte x48 ds5 2x2gb corsair dhx 800 cl4 gigabyte 4870 512mb enermax modo 82+ 525w מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט desktop 1000 logitech g9 כל צה שעולה בדעתכם ניסיתי וניסיתי כולל חפירה בevent viewer .....
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע האם יש הבדל בדיסק לתיקון מערכת של WINDOWS 7 בין 32 ל64 אם יש לי של 64BIT זה יעזור לי לתקן גם את ה32BIT או שאני צריך את שני הגרסאות תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קבצי מוזיקה עם תמונה עליהם איך אני יכול להסיר אותם? ניסיתי במאפיינים אבל ניתן רק להסיר מידע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למחשב נייד חדש ודק במיוחד עם חלונות 8 רציתי להוסיף כרטיס רשת USB . קניתי כרטיס. עובד בחלונות 7 ובלינוקס ללא התקנת תוכנה חיצונית. אבל בחלונות 8 מזהה אותו,מוריד דרייבר . מתקין אותו ואז מגיע לשגיאה: access denied . ניסיתי להריץ את מנהל התקנים כ administrator ניסיתי אפילו דרייבר שקיבלתי ידנית שהפכתי אותו לקריאה לכל. בדקתי שהדרייבר חתום ע"י מיקרוסופט. ניסיתי לנטרל את אנטי וירוס של מיקרוסופט. שום דבר לא עזר. הדגם של הכרטיס הינו rd9700. כרטיס סיני גנרי שתומך אפילו באנדרואיד בגרסאות מסויימות. התקנות של כונן dvd חיצוני עברו ללא תקלות על אותו מחשב. כל נסיונותיי על 64 ביט כמובן. למה לעזאזל חלונות 8 כל כך עקשן ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי WINFAX לכונן C ולפתע האייקון של הכונן התחלף לי לאייקון של תוכנת WINFAX. איך משנים בחזרה את האייקון? WINXP
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני לא רוצה עדכונים WIN10 מעדכן לי כל יום. כשאני כן רוצה שהמערכת תתעדכן כדי שתהיה לי אפשרות לשייך CD KEY לחשבון LIVE שלי עם ה-Anniversary update, אני מוצא שהגרסה אצלי מלפני שנה 1511 (November 24, 2015). איך. איך זה קורה?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-