Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי מחשב שהיה בו לפני vista, הפירמוט הלך בסדר גמור בלי שום בעיות מיוחדות, כרגיל..(פרמטתי הרבה פעמים). הפירמוט הסתיים ואז התחילה ההתקנה של הקבצים של הווינדוס (xp), הסתיימה ההתקנה במסך דוס הזה, ואז כפי שזכור לי המחשב עושה ריסט ועולה ההתקנה הצבעונית. הבעיה היא שהמחשב נתקע במסך הראשוני של ההפעלה של המחשב (איפה שרשום ללחוץ del לסטאפ והסמל של החברה וכל זה). הוא נתקע במסך הזה ושום כפתור לא מגיב.. הדיסק של הווינדוס בפנים, הכל נראה בסדר גמור גם מבפנים.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב זה מציג לי מסך שבו אני יכול לבחור לאיזה משתמש להיכנס, מכירים את זה? עכשיו הבעיה היא שכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו זה חוזר לעמוד הזה ואז האינטרנט מיתנתק. ועכשיו אני לא יודע איך לבטל את זה. הנה התמונה:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום W7 בגרסתבטא שלו מריץ משחקים ב D10 ואם אפשר להשתמש בו כמערכת הפעלה? (באופן תמידי, שאני ישתמש בבטא ולא לשלם על גרסה מלאה) או שזה לא מומלץ תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ואני מקבל הודעת שגיאה, כמצ"ב (את מסמך הפקס המקורי לא שיניתי ולא העברתי מקום) והשגיאה בכל מקום, בפקסים נכנסים, יוצאים, בהכל.. עוד בעייה: לא מצליח לקבל פקסים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ששדרגתי לעדכון CU האחרון כיביתי את המחשב. לאחר כשניה המחשב נדלק מעצמו, עשה את כל הרעשים של עבודה אבל נשאר במסך שחור. לאחר שכפיתי הפעלה מחדש המחשב עלה כרגיל אבל ללא כל השינויים שנעשו בו (כולל קבצים) מאז ההדלקה הקודמת! (עשרות שעות). חשבתי שמדובר על בעיה בעדכון וחזרתי לגרסה קודמת ולאחר כמה ימים זה קרה שוב - כיבוי והדלקה ואובדן כל המידע שהיה מאז ההדלקה. התחושה היא כאילו כל השינויים נשמרו בזכרון ולא נכתבו לדיסק. בינתיים ביטלתי את הRAPID בתוכנה של הSSD אבל אין לי שמץ של מושג אם היא הגורם. מישהו נתקל בבעיה ההזויה הזו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם, היום הורדתי והתקנתי את עדכון האביב של חלונות 10 (pro 64bit). לאחר האתחול בוצעה הפעלה מחדש אך בסיום תהליך ההגדרות ('שלום', 'יש לנו כמה עדכונים בשבילך' וכו') קיבלתי הודעת שגיאה הבאה - 'c:\desktop\system32\config\systemproflie\desktop אינו זמין'. ולאחר מכן נפתח לי שולח עבודה ריק (למעט סל מחזור) ושחור. ניסיתי לפתור את הבעיה באמצעות ניווט לתיקייה המדוברת (CTRL+ALT+DELETE>מנהל משימות>קובץ>משימה חדשה>עיון...) ויצרתי שם תיקיה בשם זה. לאחר מכן הפעלתי מחדש. הפעם קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה - 'המיקום אינו זמין: c:\widows\system32\config\systemprofile\desktop access is denied' חזרתי …
-
- 111 תגובות
- 22.7k צפיות
- 3 followers
-
-
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התיבה הקטנה הזו לחיפוש בצד ימין למעלה כשנכנסים למחשב שלי או לכל מקום אחר נעלמה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה שבברירת המחדל של ווינדוס 7 מוגר לו לאחר חצי שעה שעה להכנס למצב שינה ( המחשב נכבא , האינטרנט נכבה , כשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לווינדוס ) ואחרי 10 דקות שאני לא נוגע במחשב אז המסך מתכבה , מה שאני רוצה לדעת זה איפה לעזעזל ההגדרות של זה?! תודה מראש Windows 7 ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי VM של WIN7 ב VM הזה יש רק יוזר אחד מוגדר וכנראה שאין לו הרשאות ADMIN , אני יכול להתחבר אליו אני רוצה להוסיף משתמש ADMIN אני מסמן את האפשרות השניה של ADMINISTRATOR אבל לאחר שאני לוחץ CREATE ACCOUNT שום חשבון לא נוצר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה הווינדוס לפעמים מחליש לי את העוצמת קול של המשחקים במחשב כשאני בשיחה עם חברים בסקייפ (יכול להיות מצב קטן שזה הסקייפ אין לי מושג) זה קורה לי ולחברים שלי גם שאנחנו לא בשיחה וגם על תוכנות ובזמן שאנחנו צופים בתוכנית/סרט במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי תקליטור ובו כמות נכבדת של גופנים לטיניים. היום החלטתי לחפש גופן כלשהו אולם כאשר ניסיתי לבצע תצוגה מקדימה לגופנים שנמצאים בתקליטור, מציג הגופנים של חלונות 7 (ultimate 64 bit), הציג לי אותם כגופנים עבריים. במילים אחרות - מציג הגופנים של המערכת הציג לי גופן עברי שכבר מותקן בתיקיית הגופנים, במקום להציג לי את הגופן שפתחתי להצגה. אני מניח שגם לאחר ההתקנה של גופן כזה, הוא יוצג ע"י יישומים שונים (כדוגמת אופיס או היישומים של אדובה) כגופן עברי מה עושים כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
i can't write in hebraw at browsers\sites after the installtion what 's the problem? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 ווינדוס ואחד אני לא צריך, רציתי לדעת איך אני מוחק אותו? (שניהם WIN XP ) ???
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את את הדרייברים של המודם ב2K ניסיתי להשתמש בדרייברים אחרים שהיו על אותו הדיסק אך ללא הועיל. המודם עובד בוודאות על Win 2K , הוא של חבר שלי. ניסיתי גם מודם אחר אבל הבעיה עומדת בעינה. ההודעה שאני מקבל בחלון של המודם היא: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) המודם הראשון הוא pine ess56T-Pi השני הוא מודם AMR שעובד עם דרייברים של PCtel או של SmartLink הושיעני! בתודה מראש, הרכיב
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-