עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Parallel,

אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. Started by shiranbi,

הי, מאז שהתקנתי את ווינדוס XP מחדש אני מקבלת מדי פעם מסך כחול עם ההודעה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לאחר restart ווינדוס נותן את המידע הבא: BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 805093FB OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 כל פעם זה שונה Error code 100000d1, parameter1 0000006e, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 8639d1ff Error code 1000000a, parameter1 00000010, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80513437. Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000000, parameter3 b0445ce0, parameter4 00000000. הרצתי windiagnostic ולא מצביע על שום בעיה זה קורה בעיקר שאני מנסה לפתו…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by intel suck,

זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס

4. Started by junior_mg,

hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  5. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=401958&TypeID=1&sid=127

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by pincher77,

שלום, יש לי בעיה בפירמוט מחשב דיי ישן של אחי... אני מכניס את הדיסק של הווינדוס XP SP2 (כמובן שהוא עם בוט) הגדרתי בביוס את הצורב כסידירום (כי הסידירום שלו לא תקין) ושאני עושה ריסט זה אמור לקרוא תדיסק ומשום מה הוא לא קורא.. הוא בכלל רושם לי Searching for CDROM משהו כזה.. וראיתי שהצורב מחובר והכל פיקס ומזוהה שאני מפעיל את המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? אגב, הווינדוס עצמו לא עולה הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות של SAFE MODE וכו' או START WINDOWS NORMALLY ונתקע. אשמח לעזרה, זה דחוף מאוד.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:26:59 אגב אני חייב לציין שאני בוחר באפשרות SAFE MODE או START WINDOWS NORMALLY זה נתקע לאיזה 10 דקות ואז עושה ריסט במקום שיעלהנורמלי את הווינדוס.. בחיים לא נתק…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  8. איך אני מוחק את המסך בחירת הווינדוס כשהמחשב עולה? מחקתי את אחד הווינדוס ועדיין מופיע לי המסך שצריך לבחור איזה ווינדוס להפעיל.

9. שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

11. Started by pooggy,

נמחקה לי מערכת ההפעלה ולפני קניית מחשב אז לבינתיים קיבלתי דיסק התקנה חוקי של XP מקרוב משפחה. הוא ביקש ממני להחזיר לו אחרי ההתקנה ולא לעשות עותק. בכל מקרה רציתי לשאול לידע כללי מה קורה כאשר אותו עותק מקורי מותקן על כמה מחשבים ? האם מייקרוסופט מזהים את זה? בכל מקרה אולי הגיע הזמן לרכוש עותק מקרוי משלי.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by Oranili,

...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by shaiky,

לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. יום טוב לכולם. בזמן השימוש באקספלורר מתקבלת ההודעה הבעה: שגיאה בזמן ריצה. כמובן WINDOWS מוצאת את מי להאשים :AR15:וכך אומר ה-DEBUGGER: NEW INSTANCE OF MICROSOFT SCRIPT EDITOR או בתוספת 6.0 אין לי שום מושג על איזה זמן מדובר ולאן הוא רץ, אולי לכם יש מידע ? בתקוה להצלחה AYB

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  15. Started by sol,

היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. Started by The_Wolf,

שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by hazan972,

חברים, קניתי מחשב נייד של DELL וקיבלתי אותו עם windows 7 home premium באנגלית. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להוריד איזה תוסף כדי שהממשק יהיה בעברית?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  18. Started by civic,

יש לי וידוס 7 64 ו4 גיגה זכרון ואני רואה בבר של סרגל הגאדגטים שימוש קבוע של 34-44 אחוז שימוש ! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי דיסק התקנה של WIN7 בגירסא של 32 ביט אם מדבקת מפתח מוצר נאמר לי שזה אפשרי להתקין בעזרת המפתח מוצר שלו גירסת 64 ביט בתנאי שמשיגים גרסא תואמת האם זה נכון? תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  20. Started by Vega,

אהלן, לאחר פירמוט קל התקנתי מחדש קאזה לייט(++) (כמובן לאחר שחיפשתי אותו ברחבי האינטרנט, כידוע לכם גוגל הסירה אותו מרשימת החיפוש..). ובכן, כאשר אני מחפש קובץ בעברית זה אכן מופיע בתיבת החיפוש - אך ברגע שאני לוחץ על Search זה הופך לג'יבריש. מה גם, שהקבצים שאני מוריד בעברית הם בעלי שם קובץ לא מובן (שוב, ג'יבריש). אנא, הושיע!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. אורח

אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. הכול התחיל בכך שרציתי להתקין הרד דיסק חדש, אז יצרתי לו פרטישן דרך דיסק ההתקנה של win XP. ובטעות התקנתי עוד מערכת הפעלה על ההרד דיסק הישן, אבל לא נתתי למחשב לסיים את ההתקנה. לכן כל פעם שאני מהתחל את המחשב, המחשב נותן לי לבחור בין שתי מערכות הפעלה (האפשרות הראשונה זה המשך התקנה של החדשה, והשניה הwin הישן), אבל האפשרות של הבחירה מופיעה לשניה או שתי, וישר המחשב מתחיל את ההתקנה של המערכת הפעלה שבטעות התקנתי. איך אני נפתר מההתקנה של מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. Started by Swed,

אהלן חברים שבוע טוב. אני כרגע עם וינדוס 7 וממש מרוצה ממנו וקשה לי שיש וינדוס יותר חדש ואני לא משתמש בו. התקנתי אותו על וירטאול מאשין והוא נחמד צריך להתרגל אליו. אבל רוצה לדעת אם שווה לשדרג כרגע במצב הנתון היום או להשאר עם הוינדוס 7 שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. התקנתי חלונות כמה פעמים ועכשיו מופיע לי עדיין אחרי פירמוט בחירה של איזה מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . איך מעלימים את המסך הזה ככה שאני לא ישאל כל פעם מחדש איזה מערכת הפעלה להעלות . חלונות 7 64 ביט . תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.