Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח ששמתי את זה במקום הנכון אז אם לא תעבירו. אני מחפש אוסף מקודדים טוב (בסגנון של kazaa lite codec pack) של אודיו ווידאו. הייתי רוצה לקבל המלצה על כמה אוספי-מקודדים טובים. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי מחשב נייד והוא לא מצליח לראות סרטי HD במדיה פלייר. הבאתי לו את הקובץ CCCP, אבל עדיין זה לא עובד. מה עוד לעשות? להתקין VLC יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקודם היה לי מסך כחול ל XP וזה מאוד מעצבן זה פעם שנייה שזה קורה לי ואני לא יודע איך להיפתר מזה ???....
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
-
למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ארררג אני מאמין שאני הולך לשאול שאלה דיי חרושה אך משום מה לא מצאתי לה מענה בחיפוש אני במסגרת סידורים במחשב החלטתי להעביר מידע מ: d ל c. והמטרה למלא את c עד תום. הכונן הוא של 500 ג'יגה, התוכנה הכי כבדה שמותקנת עליו היא הווינדוס עצמו. יש לי וודוס 7 64 ביט ו8 ג'יגה של ראמ הכונן גם משמש לצפיה בסרטי בלוריי. והשאלה היא כמה מקום פנוי כדאי להשאיר על מנת שלא תהיה שום ירידה בביצועים של ויינדוס או של כל תוכנה אחרת. כרגע אני משאיר 20 ג'יגה פנויים אבל זה דיי נראה לי overkill מה דעתכם? תודה מראש, דימה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה לא מובנת של העלמות עקבית של מקום פנוי בכונן C. גודל הדיסק נטו הוא 97.6 גיגה. הקבצים שלי תופסים 28.5 גיגה, שחזור המערכת תופס 16.5 גיגה (מסתכם ל-45 גיגה). מקום פנוי מוצג כ-20.5 גיגה. מכאן נובע שיש 32 גיגה שאין לי מושג היכן הם נמצאים. כבר קראתי בכל מיני פורומים את כל ההסברים השטותיים על יחסי גודל, שחזור מערכת, עותקי צל וניקוי וכל השאר, זאת לא הבעיה. יש פה מישהו שיכול בבקשה לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה להעלות את המקלדת הוירטואלית בווינדוס 98 אבל לא מוצא אותה. ב XP אפשר עם הפקודה OSK אבל ב-98 הפקודה לא עובדת. אז איפה המקלדת הזו ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כבר מעל שבוע שאני לוחץ על המקלדת הוירטואלית היא לא מגיבה !!! בכל המחשבים בבית ידני זה מגיב אני לא מבין למה ? איך אפשר לתקן את זה ? חשבתי בהתחלה שזאת רק בעיה אצלי במחשב אבל זה בכל המחשבים בבית אני משתגע מזה ושאני לוחץ על המקלדת הוירטואלית של ווינדוס 10 לא גוגל היא גם לא מגיבה בכלל לא עולה שמתי לב שאם אני מנתק את החשבון גוגל שלי אני יכול להקליד אבל בחדר האחר אין חשבון גוגל פתוח וגם אי אפשר להקליד זה מחרפן אותי התקלה הזאת !!!!
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג Dell vostro 3500 ללא מערכת הפעלה, אני מנסה להתקין XP. אחרי פירמוט ועליית ה"מסך" היפה של ההתקנה אני צריך לשים SERIAL והגדרות נוספות ופשוט העכבר והמקלדת לא מגיבים. ראוי לציין שאני לא חיברתי שום עכבר ומקלדת חיצוניים אבל לאחר שנתקעתי עם הבעיה הזאת ניסיתי לחבר עכבר חיצוני דרך USB ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חג שמח חברים. לפני כמה דקות הופיעה אצלי תקלה מעצבנת. עבדתי על המחשב, השועל היה פתוח וכמה מסמכי וורד ועשיתי משהו. אולי הקשתי על צירוף מרשים כלשהו, אולי משהו אחר שלא הבחנתי ופתאום המקלדת שקודם עבדה רגיל החלה להגיב מוזר. בתחילה כאשר ניסיתי לכתוב במסמך הוורד הופיעו לי סימנים במקום האותיות הרגילות. כאשר ניסיתי למחוק אותם הוא עדה צרות או עשה זאת כאשר מוחק עוד דברים (חצי דורה מעל שלא סומנה). אז הבחנתי שרוב המקלדת אינה מגיבה ומקסימום אני מצליחה לגרום לכמה מהfים להגיב אבל נראה לי שגם שם התגובות היו לא רגילות. ניסיתי להפעיל ולכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את המקלדת (נייח) אבל זה לא פתר. היות והדבר קורה הן בדפדפן והן בוורד כנראה שזה קשור למשהו מתחת. אולי החלונות אולי משהו אחר. עריכה…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד שהוא הביא מבלגיה יש על המחשב winxp pro יש אי תאימות בין המקלדת לבין הפלט כלומר: אם מקישים a מקבלים q אם מקישים q מקביל a וכו' איך אני מגדיר בוונדוס את המקלדת כדי שהיא תעבוד טוב?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Razer Tarantula שמחוברת עם 2 חיבורי USB למחשב. יש לי 2 מערכות הפעלה במחשב (ויסטה וXP) ובזמן הבוט זה נותן לי לבחור איזה אני רוצה להפעיל, הבעיה שהמחשב לא מזהה את המקלדת. כאשר אני מחבר מקלדת אחרת עם חיבור P/S2 היא מזוהה, ככה שיכול להיות שבגלל שהמקלדת מחוברת בעזרת USB היא לא מזוהה? האם יש דרך לגרום למחשב לזהות אותה (גם לביוס אני לא יכול להכנס איתם מן הסתם...)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם כאשר אני לוחץ על SHIFT+ALT השמאלי המחשב הופך לי שפות אבל כאשר אני לוחץ על SHIFT+ALT הימני הוא תוקע לי את מקש הCTRL מה הקשר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהחלה היום המקלדת מסרבת לעבוד במנהל ההתקנים היא מופיעה עם שגיאה הסרה והתקנה מחדש לא עוזרת חשוב לציין כי לפני הווינדוס היא כן עובדת עובדה למצב בטוח הוא נכנס... דבר נוסף שיחזור המערכת אצלי מבוטל אשמח לקבל מכם עזרה בדחיפות מותקן XP SP3 עד העידכון האחרון ותוכנות אבטחה המובילות בתחמן תודה מראש יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם asroch h61m/u3s3 בזמן איתחול \ עליית המחשב אין לי גישה למקלדת \ עכבר ובעצם אני לא יכול להיכנס לביוס , safe mode וכו' . מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגעתי אל החלק שאומר ללחוץ על מקש כדי להתחיל את ההפעלה אבל הוא לא מגיב בלחיצות. אני משתמש במקלדת USB MK200 של LOGITECH.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-