Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבטל את התיקיה my recent files מחיקה לא עוזרת כי זה כל פעם נוצר מחדש אם אתם יודעים אני אשמח לקבל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חשבתי שיש לי בעיה בהרד דיסק שהוא ניתקע אבל מצאתי שיש כמה קבצים שתוקעים את האקפלורר (שולחן עבודה לא הדפדפן) אני מנסה לפתוח את הקבצים (פורמט של סרט) והוא ניתקע אני פותח תתיקע האקפלורר ניתקע ואם אני מנסה למחוק או להעביר אותו מקום אז אני מקבל הודעה שמשהו משתמש בו כבר ועלי לסגור את התוכנה שמשתמשת בו וניסיתי לעשות את זה גם במצב בטוח של הוינדוס וזה עדיין רושם לי את זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אתם לא מאמינים רק היום המחשב חזר ממעבדה אז אמרתי שאין לי כח יותר לפירמוטים אז אמרתי שאני יעשה איך שהמחשב יחזור אני יעשה גיבוי. עשיתי לפי המדריך הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=91&a=52144&c=6090&sc=0&ssc=0 אחרי שזה עושה ריסט זה כותב לי את הדבר הבא: 1.(FD 1.44 SYSTREM TYPE-(06 PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD ואז אם אני לא לוחץ על כלום הוא מביא אותי למסך ריק שחור לגמרי שרק כתוב למעלה: PRESS A KEY TO REBOOT ושאני לוחץ A אז עוד פעם הוא חוזר על כל התהליך!!!!!!! וככה המחשב לא עולה!!!!!! היום זה חזר ממעבדה!!!!!אבא שלי רוצח אותי בדם קר אם אתם לא תעזרו לי!!!!!! חייב עזרה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! תודה למי שיעזור עריכה: ששש…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתקין מחדש חלונות xp על כונן c .וכל המידע על d לשמור אותו. איך בבקשה להתקין נכון
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS מחדש,בלי לפרמט. העתקתי את כל התיקיה Documents and Settings למקום אחר ואחרי התקנה הWINDOWS העברתי אותה חזרה למקומה. הבעיה היא שיש בפנים תיקיה של המשתמש הקודם שלי בWINDOWS,ואני לא יכול לפתוח אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה רשום לי אין גישה אל ***** השיחה נדחתה-זה בגלל שלפני שהתקנתי את הWINDOWS מחדש קבעתי שהקבצים של המשתמש הזה יהיו פרטיים(אף משתמש חוץ מהמשתמש הנוכחי לא יוכל לגשת אליהם) בתיקיה הזאת יש לי קבצים שמאוד חשובים לי(שמירות של SA,מסמכים ועוד). יש איזה דרך לפתוח אותה? המשתמש הנוכחי שלי מוגדר כמנהל המחשב וגם המשתמש הקודם הייה מוגדר כמנהל המחשב. שם המשתמש שלי כרגע לא תואם לשם המשתמש הקודם. הווינדווס הוסיף למשתמש החדש את המילה".GeforceFX"(…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לוחץ על RUN ואז על CMD והוא נותן לי את השגיאה הזאת: http://img293.imageshack.us/img293/8475/command0kt.jpg ניסיתי גם COMMAND והוא לא נותן...עכשיו רציתי להיכנס לרג'יסטרי והוא נותן לי את אותה שגיאה רק שבסוף במקום COMMAND.COM הוא רושם REGEDIT.COM... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה ב-win וכתוב איך לפתור אותה אך אני לא מבין משהו: If you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you want to access from the Recovery Console. מה זה אומר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד מחבר שנסע לחול. הייתי רוצה לפרמט אותו ולהתקין אותו מחדש...שתי בעיות : 1. יש לי בבית רק ווינדוס HOME (חוקי)... האם זה מתאים גם ללפטופ ? 2. החבר שלי איבד את כול הדיסקים של החומרה של המחשב הנייד...איך אני משחזר מה שיש במחשב ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם אני מוחק איזה דרייבר ומתקין דרייבר חדש ואח"כ עושה שחזור מערכת האם הדרייבר הקודם שהיה לי יחזור יחד עם כל ההגדרות גם שהיו מוגדרות לו. למה יש לי איזה דרייבר אחד שאני משחק איתו ואיך שהו מישהו סידר לי אותו שהוא לא יעשה לי את ההודעה המרגיזה הזאת של ה- cpu covver הזה. עכשיו אבל משום מה הכרטיס נתקע לי בכל מיני משחקים ואני חושב שאם אני יחליף לדרייבר חדש יותר 5.7 למשל זה יפתור לי את הבעיה. אבל אני מפחד שמה זה גם לא יפתור לי אותה וגם אח"כ תחזור לי את אותה בעיה. ד"א הכרטיס מסך שלי זה radeon 9600xt 128mb
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס הום מקורי בבית אבל אני משתמש לרוב בפרו צרוב ? ויש לי בעיות עם הווינדוס ... אזז מה אתם אומרים זה ישנה הרבה אם אני ירד להום או שזה סתם שטויות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חברים יקרים ,שלום רב.... אני מתקין מערכות הפעלה כבר 5 שנים ,לעולם לא הייתה לי בעייה בהתקנה חדשה (פירמוט והתקנה). עד ש.... נתקלתי לראשונה בהארד דיסק 6 ג'יגה במחשב פנטיום 2 350GH 256 RAM יש לציין שמחשב זה עבד עם XP מצויין כבר שנה.... המחשב התחיל לקפוא לאחרונה ולאחר כמה בדיקות החלטתי לפרמט. משום מה במהלך ההתקנה XP תמיד במסך הויזואלי (שמציין שנותרו עוד 39 דקות לסיום) המחשב פשוט מבצע ריסטרט וחוזר חלילה.... ניסיתי שוב ושוב להתקין (מתהליך הפירמוט והלאה) פעם עם פאט 32 ופעם NTFS החלפתי את דיסק ההתקנה בדיסק XP אחר, בדקתי זיכרון עם MEMTEST בדקתי את ההארד דיסק בכך שפרקתי אותו ובמחשב אחר הרצתי עליו CHECK הכל נראה תקין.... ואז ניסיתי לראות מה קורה אם אני מתקין WIN98. וכן זה הצליח עד…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה התפקיד של הקובץ? או אם יש בו בעיה כיצד ניתן לתקן אותה? התוכנה windbg אומרת לי שהקריסה היא בגלל הקובץ הזה. אני יודע שזה קובץ מאוד מוכר אבל לא יודע מה התפקיד שלו... למישהו יש הצעות? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קורה לי פעם בחודשיים בערך שהמחשב קופא ללא סיבה ( לא חם או משהו כזה ) פשוט תקוע, וכשאני מכבה אותו ומדליק הוא לא מצליח למצוא את מערכת ההפעלה (XP) ורושם הודעה עם POOL DATA משהו... אני לוחץ DEL ומקבל את התפריט ומשם אני מחפש את ההארד דיסק ומגלה כי הוא ריק... אני מבקש לעלות את מערכת ההפעלה מ CD ואז אני מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP . אני מבצע כאילו שידרוג של ה-XP וכאשר לוקח לו מס' פעמים לחזור על הבדיקה כאשר בכל פעם הוא רושם שחסר קובץ SYS אני מכבה ומדליק וחוזר שוב על אותו תהליך...עד אשר הוא מצליח לבצע את כל הבדיקה ומעלה את מסך ההתקנה שם אני מקבל הודעה כי הוא לא מוצא את המערכת שצריכה שידרוג ( כי אין מה לשדרג) אני מכבה את המחשב מדליק ומבקש לעלות מהארד - דיסק. ולשמחתי המחשב עול…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-