עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by redti,

יש לי את הוירוס הזה שמכבה לי תמחשב אחרי 60 שניות...ומנתק אותי מהאינטרנט לא יודע איך זה בא לי פתאום זה ישן.. בכל מקרה מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

3. לצורך שליטה על הווליום אני משתמש בדרך כלל בגלגלת הווליום של מקלדת הלוגיטק. לאחרונה הגלגלת הפסיקה לשלוט בעוצמה וגיליתי שרק הזזת הסליידר של יישום אאודיו (כל יישום שהוא) השפיעה על העוצמה. בדיקה העלתה שסליידר של ה"מאסטר ווליום" אינו משפיע על העוצמה וזו מושפעת רק מהסליידר של ה wave. מאחר שהמקלדת מקושרת לסליידר הראשי וכך גם ה"ווליום קונטרול" אין למעשה דרך לשלוט על עוצמת השמע אלא ישירות דרך יישום האאודיו או וידאו בלבד. ביצעתי שוב עדכון דרייברים של הכרטיס קול והמקלדת (למרות שהם היו ממילא הכי מעודכנים) כולל הסרה מלאה והתקנה מחדש. בקיצור, האם משהו מכיר את התקלה וכיצד מחזרים עטרה ליושנה. OS winxp sp1 MB GA-7N400 Pro2 כרטיס קול הבא עם הלוח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shloosh,

קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Joob69,

יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS.... מישהו יכול לעזור? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by elad76,

התקנתי אותה על כונן D עכשיו אני בXP ואני רוצה למחוק את הקבצים שנשארו... עם דיסקט אתחול 98 זה לא עבד..וכל שאר האפשריות דרך הXP לא עבדו.. איך אני עושה דיסק אתחול XP2??

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. Started by shanal,

שלום לכולם, אני חדש בפורום זה, וזו ההשתתפות הראשונה שלי בו. יש לי שאלה לעניין windows xp: לאחרונה קניתי ממישהו רשיון ל- windows xp חוקי. ידעתי כי מדובר ב- windows xp באנגלית ללא תמיכה בעברית, אך חשבתי לעצמי שבטח ניתן להוסיף את השפה העברית. והסתבר שזה לא נכון. כאשר נכנסים להגדרת השפה, שם מופיעות השפות שניתן להוסיף למערכת (שפת כתיבה במקלדת), לא מוצאים שם עברית בכלל. יוצא שאני לא יכול להקליד עברית במחשב שלי. לעומת זאת יש בוודאי תמיכה בעברית לצורך האינטרנט. האם למישהו יש רעיון איך ניתן להוסיף את השפה העברית למערכת, כך שיהיה אפשר אחר כך להוסיפה לשפות ההקלדה? ??? תודה רבה מראש.

10. Started by Ibrow-Now,

אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.

11. יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Dom1no,

שאני מדליק את המחשב, לפני שהויסטה עולה מופיע לי התפריט הזה: http://i38.tinypic.com/2r2t05u.jpg שבו אני צריך לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. (יש רק אחת בפועל מותקנת) ככל הנראה זה נגרם בבעיה שהייתה לי עם XP שבמהלכה התקנתי ויסטה וXP מספר פעמים לסירוגין. בכל אופן אני רוצה לפרמט ולהתקין את הויסטה מחדש, איך אני מוודא שלא תופיע לי הרשימה הזאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The UnKnown,

the computer got SUCKS .. i cant play anything even icq.... it says i dont have enough virtual memory.. and i have a gig... + 100-500 defined in the virtual configurations. WHAT SHOULD I DO ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NJorl,

.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by orental5,

האם מישהוא ניסה את ה SP1 ????

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by chichy,

שלום עד לא מזמן היה לי Task Switcher יפה כזה. היום שמתי לב שהוא כבר לא פועל ובמקומו יש את ה- Task Switcher הרגיל. בדף הזה יש הסבר כיצד להוריד את המעוצב, אבל אני מחפש דרך להחזירו. למישהו יש מושג איך להחזיר את ה- Task Switcher שלי?? תודה, איל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=10303

18. Started by XCG120,

איזה גירסה של ווינדוס 7 היא הכי עדכנית?ומה זה בדיוק גירסת הווינדוס 7 הזאת WINDOWS 7 U MEDIA REFRESH ומה מיוחד בה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Nivshten,

שלום, הסיסמה שלי היתה באותיות עבריות. שדרגתי ל-8.1 ומסך הכניסה לא מאפשר לי לעבור לאותיות עבריות, כך שאני לא יכול להתחבר לחשבון. אין לי דיסק גיבוי סיסמה (ניסיתי ליצור אחד עם ויסטה במחשב אחר, אבל זה לא התקבל). מה עושים??? תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by TPack,

שלום, יש לי שרת הממוקם בחו"ל. שרת VPS לצורך העניין. הבעיה היא שחיבור באמצעות RD נתקע לעיתים תכופות ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://i34.tinypic.com/vex2ya.jpg יש לציין שהשרת עדיין פעיל, מחזיר פינג וגישת הFTP עדיין פעילה. ניסיתי להעלות לשרת קובץ shutdown.bat עם הפקודה הבאה: shutdown \\support /r הצלחתי להריץ את הפקודה אבל אין שינוי, כאילו שהשרת לא מבצע ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעצה איך לעשות ריסט לשרת או ל session עצמו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Fire Storm,

פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. שלום, המחשב התחיל לעשות בעיות לפני חצי שנה ולהתחיל את עצמו מחדש... החלטתי לבטל את ההתחלה מחדש ולשים את האופציה שזה יראה לי את המסך הכחול ולפני דקה זה קרה - המסך הכחול הופיע. הבעיה - אתמול ושלשום זה קרה שוב אבל לא ראיתי את המסך הכחול משום שזה היה בלילה וזה אתחל את עצמו אוטומטית.. גם ראיתי היום בבוקר שכשהייתי במקלחת זה אתחל את עצמו אך ללא מסך כחול... הבעיה היא לא טמפרטורה ולא שום דבר שקשור לזה.. אני חושב שזה קשור להתנתקויות הפתאומיות של האינטרנט [ מודם של GETWAY למי שמכיר..] שקורות בפתאומיות מוחלטת [לא מצאתי הגדרה למתי זה מתנתק] וצריך להפעיל מחדש את המחשב בכדי שזה יפעל מחדש.. עכשיו, אני לא אומר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בכדי לחדש את הקשר. אני אומר את זה בגלל שאני חושב שי…

25. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.