Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שצריך זה DISKONKEY מספיק גדול כדי להכיל את ההתקנה (4GB יספיק) את ההתקנה שניתן להוריד כאן או משלל המקומות שאתם מורידים אותם ולפעול לפי המדריך הדי ישן הבא (אני רק מקווה שמישהו עוד לא הביא אותו לפני): Run CMD.EXE and type the following: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk (DISK NUMBER FROM THE LIST) 4. clean 5. create partition primary 6. select partition 1 7. active 8. format fs=fat32 9. assign 10. exit Once that is complete mount the ISO and run the following command. xcopy X:\*.* /s/e/f y:\ ( כאשר X הוא האות של הכונן שעליו טענתם את הISO) הערה: לגבי ה diskpart אני בטוח שהוא קיים ב VISTA אבל אני לא זוכר שהיה דבר כזה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכות הפעלה 32Bit אינן מאפשרות גישה לכל נפח הזכרון (RAM) כאשר הוא עולה על סביבות ה-3GB. ה-1GB~ הנותרים שמורים לשימושי ה-BIOS וכמה דריברים לחומרה. בעקרון זאת מגבלה של מע' 32 ביט והיא אחת הסיבות העיקריות שאנשים בוחרים להתקין מע' 64 ביט כאשר ברשותם 4GB זכרון ומעלה. ישנה דרך לנצל את ה-RAM ה"מבוזבז" במע' 32bit, בדרכים פחות שגרתיות אך יעילות ורבות שימושים. מדובר בתוכנה היוצרת כונן וירטואלי בזכרון ה-RAM אשר מטבעו כונן זה יהיה מהיר ביותר, בהתאם למהירות ה-RAM שלכם. ישנן מס' תוכנות קיימות בשוק, חינמיות ובתשלום. בחרתי להמתקד ב Gavotte Ramdisk, תוכנה חינמית, יעילה, עובדת גם ב-Windows 7 ומסוגלת לגשת לזכרון השמור, אותו אנחנו רוצים לנצל האפשרויות המענינות לניצול הזכרון הזה ה…
-
- 49 תגובות
- 11k צפיות
-
-
או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא ברור לי מה רע בזה? החברה מוציאה מוצרים מרשימים, למשל וינדוס XP האחרון שממש יפה נחמד וקל לשימוש... אז למה אתה כל כך שונאים את Microsoft ??? :bash: האם זה בגלל המחיר? אני לא רואה שום סיבה להוריד את המחירים, ככל שיגנבו יותר ככה המחירים יעלו. וחוץ מזה לינוקס פחות טובה מהוינדוס. ואני לא רואה שום סיבה להוריד את המערכת ה**** הזאת, סתם חיקוי מגעיל...
-
- 48 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
-
הי, שנה שעברה קניתי לפטופ והוא הגיע עם דיסקים של ווינדוס עם הכותרת הנ"ל, עכשיו אני רוצה לפרמט. האם אני יכול לפרמט רגיל? כלומר להכניס את הדיסק לDVD לעשות ממנו BOOT והלאה באבאללה? או שיש איזה מגבלה בגלל סוג הדיסק? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה אלו העידכונים של Visual C++ 2008 SP1 במה הם מועילים? למה אני צריך Visual C++ על המחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ראיתי שם כמה קבצים של משחקים שהיו לי פעם והסרתי אותם...
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת... הגודל של ספריית ה-WINDOWS שלי הוא 2.8 GB וזה נראה לי הרבה... לא ?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי winxp על נייד של dell אבל הייתי צריך להגדיר את הכונן לIDE עכשיו הבנתי שאי אפשר להתקין SATA אז מה אני אמור לעשות ? גם הבנתי שצריך לעבוד עם התוכנה NLITE אז מצאתי מדריך אם משהו יכל לתת לי הסבר או קישור או משהו כי אני מאוד רוצא לדעת איך להתקין WINXP בלי הבעיה של הSATA
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-