Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש. המחשב מיועד לשימוש ביתי (שימושי גיימינג ואופיס). האופציה ההגיונית ביותר נראית לי קניית גרסת home permium. האם הגרסא הנ"ל מגיע ב-64bit או רק ב-32bit? מה לדעתכם עדיף? רכישה של XP בכל מקרה נראית לי מיותרת (מה גם שלא ברורה אפשרות שדרוג בעתיד לויסטה).
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קרה אצלי ב4 התקנות שונות (ונקיות) של ויסטה, 3 מהן X86 ואחת X64. לאחר כמה שעות של עבודה נורמלית (יכול להיות 4 שעות, יכול להיות 40), פתאום, אני מאבד גישה לאתרים. ז"א שמוזילה, אקספלורר וMSN מתנהגים כאילו שאין לי חיבור, בעוד שכל השאר עובדים כרגיל. לפעמים זה נמשך 5-10 דקות ועובר מעצמו, ולפעמים רק אתחול מאפס את העניין. למישהו יש מושג, ולו הקלוש ביותר, מה זה? ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , הדלקתי היום את המחשב והופיעה לי הודעה : file is missing : c:/windows/system32/config/system (המחשב בכלל לא מגיע לשולחן עבודה) עשיתי כמה פעולות : 1)ניסיתי להפעיל את המחשב ב-SAFE MODE אבל אחרי שנטענים כל השורות עם הסלשים הוא שוב חוזר להודעה זו ונותן אפשרות לעשות REPAIR (לא עוזר) . 2)ניסיתי בתפריט F8 גם את האופציה של LAST KNOWN CONFIGURATION ..גם ללא הועיל . 3)חשבתי אולי בעית חומרה ועשיתי SELF FAIL DEFAULT SETTING בביוס וגם לא עזר... אני משתדלת להמנע מהתקנה מחדש של ה-XPPRO כי לא יכולה גם לגבות דברים משולחן עבודה . זכור לי שיש אופציית RECOVERY CONSOLE או העתקה דרך DOS של הקובץ מCDROM ל C: ...אם אני זוכרת נכון . עשיתי כאן חיפוש בפורום ומצאתי הודעות שג…
-
- 41 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי XP- PRO בזמן האחרון יש לי בעיות אתרים מסויימים לא ניפתחים בדקתי הגדרות בדפדפן ומצב אשר ניהול הרחבות מופעל ואפילו סימנתי ידנית על אתר לאשר הרחבה לא עזר מדובר באתרים רגילים כמו גוגל,אתר הורדת עידכון מ ASUS וכו' בררת המחדל של האטחה עובדת רגיל ניסיתי לעשות DISABLE לנורטון גם לא עזר ,עשיתי הסרה והתקנה מהלוח בקרה לאקספלורר לא עזר האם משהו מכיר איך לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודה Setup error: windows character set mismatch! Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed! You have to install windows into a clean directory . Press any key to continue. כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הסרתי סקין של-VISTA,ועדיין נשארו מלא אייקונים מויסטה (הסקין). מה עושים? :'( :'( :'( בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השתמשתי ב Black box כמעט שנה ואז חזרתי לexplorer אבל עכשיו אין לי את סל המיחזור :s05: איך מחזירים אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
למחשב חדש: מה להתקין ויסטה 32ביט או 64ביט? מה ההבדל? האם לאחר התקנת גירסת 32ביט ניתן לעבור ל64ביט? האם פירמוט של 32ביט שונה מ64ביט? בכמה ביט עובד xp? האם כדי להתקין על מחשב חדש xp ואח"כ עם התבססות הויסטה בשוק, מבחינת עידכונים ותיקוני תקלות המאפיינים את מוצרי microsoft, לשדרג ההתקנה לויסטה? מה החסרונות בשדרות התקנת מערכת ההפעלה, ללא פירמוט?
-
- 55 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון של אופיס דיפו כשמקבלים עם קניית ידיעות אחרונות גירסא שנקראת כך: Windows Vista Home Prem Hebrew 1500shekel ויש Windows Vista Home Prem Hebrew UPG שזה עולה 1000 ש"ח כעיקרון מזה UPG?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי חלונות בעיברית ואני מעוניין להתקין חבילת שפה (MUI) ברוסית , בכל פעם שאני מכניס את הדיסק של החבילת שפה אני מקבל הודעה שהחבילת יכולה לרוץ רק על חלונות בגירסה האנגלית האם יש פיתרון לזה או שאני חייב להשיג חבילת שפות חדשה שמתאימה לגירסה העיברית?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום איך VISTA עובדת עם תוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ? טוב יותר / אין שינוי / אין ניסיון מספיק ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-