עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.

2. היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום אנשים התקנתי לחברה ווינדוס 7 (אחרי ויסטה) ההתקנה הלכה חלק וכשסיימה השולחן עבודה עלה רגיל לאחר ריסטרט הווינדוס לא עולה ומראה מסך שחור והסמן מהבהב למעלה בצד שמאל ולא עולה ניסיתי לשנות בביוס את כל העניין עם ה- ahci אבל זה לא עזר אין לי מושג מה עוד לעשות זה קורה בשני מחשבים אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם האפשרי כי אני אצלה... חחח תודה! מורן

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by roi777,

שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lala2008,

היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כפי שכתוב בכותרת - אני מעוניין להתקין עותק של ווינדוס 7 Retail שברשותי על גבי מחשב נייד ישן יחסית של דל שנמצא עליו עותק OEM של מערכת ההפעלה (7 home). האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. התקנתי ווינדוס 7 32 ביט על המחשב אחד שמפרטו: מעבד C2D 1.86 עם 3 גיגה זיכרון.ההתקנה כאן היהת מהירה מאוד כ-15 דקות והכל עובד סבבבה. דווקא על מחשב נוסף שלי , חדש יותר שמפרטו: מעבד Q9550 עם 4 גיגה זיכרון לוקח יותר משעתיים להתקין ולאחר מכן גם העברה של קובץ 1.2 גיגה מדיסק און קי לוקחת המון זמן (4 מגה לשניה).ובכלל המערכת לא רצה חלק וכבדה מאוד. למישהו פתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש אפשרות להתקין מחדש ווינדוס 7 מבלי לבצע פרמוט לכונן? בזמן האחרון כל פעם שהמחשב עולה, אחרי ה welcome יש מסך שחור לחצי דקה - דקה, ורק אז רואים את הדסקטופ. התקנה מחדש תפתור את זה או שצריך גם לבצע פירמוט?

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Joli,

אני מנסה להתקין ווינדוס (דרך הביוס) ובאמצע ההתקנה אחרי שהוא שואל באיזה שפה אני רוצה את ההתקנה הוא חושב איזה עשר דקות ואז הוא מקפיץ לי הודעה שהוא לא מזהה את הדיסק DVD של ההתקנה.. (אני ינסה להביא תמונה יותר מאוחר אם יתאפשר) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yossix,

יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אתם חושבים שיהיה אפשר להתקין את הWindows 8 RT על טאבלטים של היום מבוססי אנדרואיד וטגרה 3 כמו Transformer Prime/Infinity

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  14. שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס 8.1. טענתי אותו מהדיסק ושמרתי כ-ISO במחשב בזמנו, היום אין לי את הדיסק וגם אין לי DOK זמין. יש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה ללא דיסק? כלומר איכשהו מה-HDD? הוא אמור להיות מותקן על SSD. תודה

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. שלום, מסיבות שלא אפרטן, אני נאלץ להתקין וינדוס 98 במקום ה XP במחשב שלי. בידי תקליטור התקנה של 98 אבל כזה שלא עולה אוטומטית עם איתחול המחשב. כלומר, ב setup קבעתי שב boot ה cd יעלה ראשון, שמתי את התקליטור בכונן ובכל זאת המחשב מעלה את ה XP. אני יכול לפרמט את הכונן אבל אז לא אוכל לקרוא את כונן התקליטורים כאמור לעיל. ניסיתי להעתיק מתקליטור ההתקנה של 98 את ena לדיסק הקשיח ולא הצלחתי, יתכן שזה משום שהדיסק הקשיח הוא ntfs ? בקיצור, הסתבכתי. אודה לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. במחיצה C יש לי ווינדוס XP. אני רוצה להוסיף ווינדוס 98 למחיצה D ע"מ שאוכל להשתמש ביישומי DOS. מחיצה D היא FAT32. שאלותי: 1. האם די בפירמוט עם דיסקט איתחול והתקנת ווינדוס 98 במחיצה D ? 2. האם יש סיכוי שמשהו לא יתפקד או שתהיינה התנגשויות כלשהן למרות התקנה נ כ ו נ ה ? 3. האם אקבל תפריט עם הדלקת המחשב שבו אוכל לבחור במערכת שארצה ? אם לא-איך אצור תפריט כזה ? 4. האם עלי לדעת עוד משהו לפני הביצוע ? אודה לכם מאוד אם תשיבו לי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xgamer,

תנו לי מדריך להתקין ווינדוס 98/XP בעברית בבקשה תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by netanel305,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי אליו 500 gb ואמרו לי שאפשר דרך התקנת הווינדוס לפצל את הזיכרון לc וd שהיה c d אז אני לא יודעה איך לעשות את זה בבקשה אני צריך מהר איך לדעת לעשות את זה תודה מראש netanel305

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

22. שלום, קניתי מחשב חדש (thinkpad edge E330) ללא מערכת הפעלה, כי כבר היה לי בבית דיסקים של XP. כשהגיע המחשב ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי ולא כ"כ הלך... יש לי מס' שאלות: 1. האם ישנה אפשרות תיאורטית להתקין XP 32BIT על 64BIT? או שחייבים ווינדוס אחר? 2. אם יש אפשרות כזאת, איך אני מצליח להעביר את הקבצים מהדיסק לDOK, מגדיר אותו כbootable (שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא אמור לרוץ כמו דיסק התקנה), ומגדיר שהמחשב החדש יצליח לקרוא את ההתקנה? (ראיתי את המדריך בלינקייה, וזה גם מדריך ישן וגם לא הבנתי שם כלום...) 3. אם אי אפשר להתקין XP, ווינדוס 8 זה אמור ללכת יותר חלק? 4. האם אפשר להתקין גם אופיס באותה דרך? בתקווה לתשובה מהירה, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by oded6188,

לוח: Asus P4C800E הגדרתי RAID0 ואני מנסה להתקין ווינדוס XP הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס ובתחילת ההתקנה אני לוחץ על F6 ומוסיף להתקנה את הדרייברים הדרושים דרך כונן דיסקטים... אבל בכל זאת ההתקנה של הווינדוס אומרת שהיא לא מוצאת כונן קשיח להתקין עליו... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  24. צהריים טובים לכולם, רכשתי מלפני שנה בערך לפטופ lenovo מדגם y70-70. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 ושדרגתי חינמי לווינדוס 10. כל תקופה מסוימת אני אוהב לפרמט, ואני רוצה לחזור לווינדוס 7. האם יש משהו שאני צריך לדעת מעבר לפירמוט רגיל? בגלל שהלפטופ מגיע עם מחיצות מיוחדות של lenovo האם קיים חשש שאני אמחוק אותם? אם משהו לא מובן, אני אשמח להרחיב. תודה מראש, והמשך יום נעים.

25. יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.