עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by עמיר שחר,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה ויסטה, לאחר שהתקנתי את התוכנה פרמייר פרו 2 קיבלתי הודעה וזהוא תוכנה: "you are not allowed to continue vecause your account does not have proper privileges. please log in using an account with administrator privileges and try again" יש לציין כי אני נמצא בהגדרות של administrator האם למשהוא יש פתרון לבעיה? בתודה מראש עמיר

2. Started by tembo,

שלום, ברשותי רשת של כמה מחשבים (XP) ואני מעוניין שכשאר משתמש יבצע LOGOUT יופעל קובץ BATCH. כיצד אני עושה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. היי כולם אני מנסה להפעיל יוזרים שונים במחשב עם רזולוציה שונה לכל אחד. הבנתי שזה לא אפשרי דרך ווינדוס אלא רק דרך תוכנה צד שלישי. הצלחתי לעשות משהו קרוב לזה דרך קטליסט של ATI. יצרתי שם שני פרופילים:כל אחד עם רזולוציה שונה. ולכל אחד יש קיצור דרך משלו. עכשיו אני רוצה שהקיצור דרך יופעל אוטומטית בעת הפעלת חשבון ספציפי. כלומר, ברגע שאני נכנס לווינדוס עם חשבון X אוטומטית יופעל הקיצור דרך הרלוונטי ויפעיל את הרזולוציה שונה. יש לכם רעיון איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  4. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם Windows 7 ובו מספר users (לכל בן משפחה), כאשר כולם (פרט לראשי) אין הרשאות מלאות (לבצע שינויים או הורדות...). התקנתי תוכנה (winstars המציגה את מצב הכוכבים בשמיים לפי ימים) שאותה אני רוצה שכל המשתמשים יוכלו להשתמש. הבעייה שנוצרה היא שבהפעלת התוכנה יש בקשה של windows כנראה שרוצה את הסיסמא (של ה administrator) לפני הפעלת התוכנה. איך ניתן להגדיר תוכנות מסויימות שיוכלו לרוץ בכל משתמש ללא בקשת סיסמא או הגבלות כלשהן ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה שקיימת עוד מתקופת החיתולים של XP (אולי אפילו לפני). אני עובד כרגע עם Windows 7 - 64 bit. כשאני מנסה להפעיל את התוכנה על גרסה זו של Windows, אני מקבל הודעה כזו: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running Check your computer's system information to see whether you need an x86 or x64 version of the program, and then contact the software pulisher אני יודע שיש תוכנות ש"מדמות" עבודה על מחשב ישן, כך שמשחקים ישנים (למשל) יוכלו לפעול על מחשב מודרני חזק. האם קיימת אפשרות לעשות זאת עם התוכנה הזו, או שאני מתמודד פה עם בעיה אחרת לגמרי?

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. היי אני מחפש דרך כלשהיא להפעיל תוכנה מסויימת (למעשה אחת מאוד ספציפית - utorrent) כאשר המחשב לא בשימוש. הרבה פעמים קורה לי שאני סוגר אותה בזמן השימוש במחשב, אבל שוכח להפעיל אותה מחדש ועוזב את המחשב לכמה שעות - מבאס... זה יאפשר לי לוודא שבמצב שהמחשב "נשכח", התוכנה תמיד תעלה אם היא לא עובדת כבר. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות כאלה, אבל אף אחת מהן לא היתה חופשית / קוד פתוח, והרושם שהן עשו עליי גרם לי לסמוך עליהן בערך כמו שאני סומך על אחמדיניג'ד... יש איזשהו utility חופשי, או אפילו דרך כלשהיא בווינדוס עצמו (ניסיתי דרך Scheduled Tasks, אבל אין לו מצב של "כשהמחשב לא בשימוש"), לגרום לזה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by psycho killer,

איך אני יכול להפעיל תוכנה בויינדוס XP כשאני מנסה להפעיל התקנה של התוכנה אני מקבל שגיאה"אין אפשרות להפעיל תוכנית של 16 סיביות" ניסתי להפעיל במצב תאימות ל95 לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BIGWOLF,

אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. שלום חבר מתעתד להביא לי מחשב נייד מארה"ב עם מערכת הפעלה vista 64bit. בגלל מגבלות זמן אני חייב לקחת את החבילה as is. מה הפיתרון כדי להפעיל תוכנות של 32 ביט, האם הן יעבדו על ווינדוז זו או שיהיה עליי לפרמט ההארד דיסק ולקנות ווינדוז בנפרד בארץ ? האם windows 7 rc שבאתר מיקרוסופט תומכת בתוכנות 32 ביט ? האם ניתן לדעתכם בעתיד לשדרג בחינם לוינדוז 7? אודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by em28,

איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם יש אופציה כזו להרצה של תוכנת החיפוש המובנית של חלונות מפקודה מחלון הדוס של חלונות. (כמו פקודת ה- SHUTDOWN וכו..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by eldad82,

היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by HFDO5,

יש את הפקודה הכי נוחה שיש לבדוק מה עולה עם וינדוס MSCONFIG עכשיו ניסיתי לעשות משהו התחל הפעלה MSCONFIG לא עושה כלום "אין אפשרות לאתר את השם " בלה בלה בלה : מישהו יודע מה הולך פה? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Imtheman,

סתם עניין אותי מה כל פקןדה ופקודה עושה אז מי שמבין.... T- -Ping the specified host until stopped. To see statistics and continue - type Control-Break; To stop - type Control-C. -A- Resolve addresses to hostnames. -N count - Number of echo requests to send. -l size - Send buffer sizeL -F - Set Don't Fragment flag in packet. -I TTL - Time To Live. -v TOS Type Of Service. -r count Record route for count hops. -s count Timestamp for count hops. -j host-list Loose source route along host-list. -k host-list Strict source route along host-list. -w timeout Timeout in milliseconds to wait for each reply. בתודה...

17. Started by assaf990,

א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה מציקה - מאז שפירמטתי את המחשב שלי כל התגיות של ה-mp3 (כלומר ה-ID3) מוצגים כג'יבריש במקום בעברית. זה קורה גם ב-winamp וגם ב-media player אז נראה לי שזה בגלל מע' ההפעלה. אם אני כותב את התגית מחדש אז היא כן מוצגת כמו שצריך (אבל אני לא רוצה לעשות את זה עכשיו להרבה קבצים בצוהר ידנית...) יש למישהו רעיון / פתרון? תודה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by hali,

שלום, 1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי, הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם (XP OEM). מה צריך לעשות כדי שבכל זאת אוכל התקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי? 2. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT? 3. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי? סליחה, אבל שלחתי בטעות הודעה זו בהתחלה לפורום תוכנות ורק אחרי זה ראיתי שיש פורום windows.... תודה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Mistake,

אהלן אנשים. כשניתקלתי בבעיה של התקנת XP על כונן SATA חקרתי את הנושא על בוריו. להלן הממצאים: XP יצא בשנת 2001 (לפני התקני ה SATA) ולכן אין בו תמיכה מובנית להתקן זה. ישנן כמה פתרונות להתקנת עותק חדש (Fresh Copy) של XP על התקן SATA: יש להשיג את דרייבר ה SATA מיצרן לוח האם, או מיצרן הבאס (הצ'יפסט עצמו), אינטל למשל נותנת תמיכה מלאה ל SATA BUS שלה באתר Intel.com. ולהתקנה: ישנן שתי דרכים, האחת עם שימוש בכונן 1.44 והשניה ללא (עדיפה לניידים למשל). את הדרך עם ה 1.44 לא אפרט כאן כי היא נפוצה ומוכרת. להלן הדרך השניה (אני קורא לה עוקף-מייקרוסופט): 1. יש להעתיק את כל התוכן של תקליטור ה XP למחשב תקין. 2. יש להטמיע את הדרייבר של ה SATA בתיקייה שאליה הועתק ה XP. * מה שקורה כאן בעצם זה שה …

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום לכולם.... ראיתי בכמה מקומות עבודה שבמחשבים של העובדים פשוט אין תמונת רקע על הדסקטופ פשוט יש מסך כחול שרשום בו את ה-IP של המחשב כולל את שם המחשב . רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את זה ב-Xp Home ושאם משנים את ה-IP במחשב אז שזה ישתנה אוטומטית על השולחן עבודה.... אני צריך את זה בשביל החברה שאני עובד בה. פשוט התחלתי לחפש ועוד לא מצאתי פתרון לזה. חשוב לציין שאני מעוניין לעשות את זה ללא כל תוכנה צד 3 . אודה לכם מאוד אם זה אפשרי לעשות דבר כזה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vortex,

שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mccartney,

שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני

• 3 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.