Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
29 ליולי 2015. מחירי השקה יקרים ב 10$ מההשקה של חלונות 8, בארה"ב 110$ ל HOME ו 150$ ל PRO. שדרוג חינם כמובן לגרסאות המקבילות מחלונות 7 ו 8. http://www.anandtech.com/show/9317/microsoft-announces-that-windows-10-will-launch-on-july-29 http://www.zdnet.com/article/online-reseller-leaks-oem-prices-and-on-sale-dates-for-windows-10/ האם אתם הולכים לשדרג על ההתחלה, או לחכות ל SERVICE PACK ראשון ?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דרייב של W.D. 40 GB וחילקתי אותו לשתיים C - 10 GB D - 30 GB בדרייב D אין לי בעיות אבל ב C כן קודם כול המקום המשומש בדרייב C הוא 2.57 GB אבל המחשב כותב שזה 5.16 בשימוש! ובנוסף כול יום אני מאבד משהוא כמו 10-20 MB ואני לא יודע למה??? מה אני יכול לעשות ולמה זה קורא??? אני משתמש ב XP
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לווינדוס שבע מווינדוס ויסטה פירמיום 64bit. כרגע האופציה היא לשדרג לWIN7 פרימיום (אולי אני ארצה לשדרג לאולטימייט בגלל הXP MODE) אבל איך כדאי לי לעשות זאת? אני רוצה לקנות את ערכת השדרוג כי מן הסתם היא זולה יותר, אבל אני קורא שיש בעיות עם השידרוג, מה הבעיות בידיוק? אני ברמת העיקרון הורדתי את הWindows 7 Upgrade Advisor מהאתר של מיקרוסופט ויצא שכל הרכיבים שלי תואמים וכו' וכו' וכו', רק הוא אמר לי שאין לי מספיק מקום במחיצה הראשית (הנפח במחיצה הוא כ48 ג'יגה, הויסטה עצמה תופסת 23 ג'יגה, ועוד כמה דברים שגם שייכים למערכת כגון AppData וכו') ויש לי 12 ג'יגה פנויים, אני יכול להתקין בכ"ז את הווינדוס 7 על המחיצה הזאת גם בידיעה שהתוכנה אומרת שאין מקום? הרי במילא ההתקנה מתלב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... יש לי מערכת עם ווינדוס XP ורייד. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק שמותקן עליו ווינדוס 98 SE. המטרה היא העברת מידע מהדיסק עם ה98SE ל XP... תהיה בעיה כלשהי? איך אני יכול לבחור עם איזה מערכת אני רוצה לעלות? תודה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
ואני רוצה להוסיף גם WIN98 באופן שאפשר יהיה להסיר אותה בעתיד מבלי לפגוע ב-XP הקיים, השתמשתי ב-PartitionMagic 8.0 ליצור מחיצה חדשה שמוגדרת כ- primary וכ-FAT32, ומכאן אני לא יודע איך להמשיך, זה מספיק בטוח לעלות בדוס ולהגדיר לו להתקין את ה-WIN98 למחיצה הזאת וזהו? איזה קבצי איתחול חשובים כדאי לי לגבות ממחיצת C לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה הנוספת למקרה של תקלה, ככה שלפחות אני אוכל להמשיך לעבוד עם המערכת הפעלה הנוכחית (XP).
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ! כששמים את העכבר מעל התמונה במחשב אז מופיע מידע של EXIF, כמו תאריך צילום, גודל התמונה והמשקל שלה... ב XP שהיה לי, הופיע שם גם דגם המצלמה שלי, עכשיו כשיש לי W7, דגם המצלמה כבר לא מופיע... האם משהו יודע איך להוסיף את דגם המצלמה ? (כשלוחצים על מאפיינים הדגם קיים, אבל כשסתם שמים את העכבר מעל התמונה אז אין)
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הקמתי שרת WDS כדי לבצע התקנות מהרשת. שאני מריץ את ההתקנה ממחשב לקוח התקנת החלונות עולה (במקרה הזה ויסטה) אך מודיע שאין את הדרייבר לכרטיס הרשת ויש צורך להכניס את הדרייבר להתקנה. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לחברי הפורום. יש לי שאלה בהקשר של חלונות 7 גרסת משתמש ביתי home premium והרשאות RDP שולחן עבודה מרוחק. מאחר ובברירת המחדל אין במערכת HOME אופציה ל RDP הוספתי את האופציה בעזרת PATCH מיוחד שהורדתי מהאינטרנט. אני מצליח להתחבר לתחנה המרוחקת אך ורק עם יוזר ADMINISTRATOR ולא מצליח בשום צורה להעניק את ההרשאת התחברות ליוזר שהוא לא admin מלא. בגרסאות PRO והלאה יש אפשרות פשוטה להיכנס לניהול המחשב computer management ותחת groups להוסיף את המשתמש המוגבל בקבוצת remote desktop users. מאחר ובגרסת ה HOME אין לי אופציה כזו, איך אני בכל זאת מוסיף הרשאה כזו למשתמש שהוא לא ADMINISTRATOR?תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ככה, יש לי ווינדואס 2000 SP4, וחשבתי לי להתקין גם את האקס פי... למה? אני אוהב להתנסות בדברים חדשים והלכיר אותם... בקיצר, רציתילדעת אם זה צריך ליצור לי בעיות... אני יצרתי "לכבוד" מערכת ההפעלה החדשה מחיצה חדשה בגודל 5 ג'יגה בייט בפורמט NTFS כמובן... רציתי לדעת אם אני יצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש??? ואיך אני מגדיר את זה שאני אוכל לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור? והאם אני יתקין את הווינדואס אקס פי מהווינדואס 2000, יאנו לא מדוס... תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם WINDOWS 10 PRO 64 BIT, התקנתי עם מערכת ההפעלה מאפס לאחר פירמוט מסידי. היה לי 6GB ddr 3 1333mgz 10600 קינגסטון, הוספתי עוד סים של 4GB קינגסטון אותו דגם בדיוק (חדש), המחשב נדלק הביוס מזהה את הזכרונות, אבל משום מה WINDOWS 10 עולה עם הודעה שיש בעיה במחשב וצריך לעשות restart. השאלה שלי האם זה ידוע WINDOWS 10 רגיש לשינויים בחומרה שלו ברמת הזכרון, ויכול להיות שהוא התקבע על כמות הזכרון, והוא לא מוכן לקבל שינויים כאלו?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. שאלה פשוטה- קרובת משפחה רכשה בחו"ל נייד עם ווינדוז 7 באנגלית. האם יש אפשרות להוריד (בדרכים חוקיות) חבילת עברית או שחובה להתקין מחדש מע' הפעלה בעברית ? כל העולם של ווינדוז 7 ותפעולו עוד חדש לי... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להוסיף מספר יוזרים לקבוצה מסויימת בAD עם פקודת PS. אז מה שעשיתי זה שאני שם בקובץ CSV רשימה של כל היוזרים שאני רוצה. מריץ פקודה שמכניסה את היוזרים לתוך משתנה חדש $user= Get-Content C:\users.csv אחר כך אני מריץ פקודה שמשייכת את היוזרים בתוך המשתנה הזה אל קבוצת הAD שאני רוצה Add-ADGroupMember -Identity GROUP -Members $user -ErrorAction SilentlyContinue מה שקורה זה שלפעמים חלק מהיוזרים כבר נמצאים בקבוצה הזאת אז הוא זורק שגיאה על זה ולא ממשיך. אם היוזר שכבר קיים בקבוצה נמצא במיקום הראשון בקובץ, הפקודה פשוט תעצר ולא תוסיף אף אחד. אז קראתי קצת וראיתי שאפשר לשים את הפרמטר הזה -ErrorAction SilentlyContinue כדי שיתעלם מהשגיאה וימשיך. אבל זה לא עובד. הפקודה …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-