Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
[תעזרו לי להגדיר כותרת מתאימה] הבעיה היא כזאת: כשפותחים מספר חלונות בפיירפוקס (אין לי מושג איך זה באקספלורר) וזה עובר את היכולת של הבר להכיל את כולם בשורה אחת, אז נתפח תת בר נוסף כשבקצה הבר מופיעים חצים כדי שיהיה אפשר לתמרן בין החלונות הפתוחים. מה שקורה אצלי הוא, לאחר 4 חלונות פתוחים החצים מופיעים באמצע הבר. תמונה: איך ניתן לפתור את הבעיה, זה מעצבן בטירוף !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!) היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!! אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות! חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה.... אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!! תודה רבה מראש אלון
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חברה שאני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא נתקע לי במסך ההתחלתי שמראה שהוא זמהה את הכונן וזה ואז אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיתחיל בתאחול בבקשה תעזרו לי אני נואש מהמחשב הזה בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בעבר פתחיתי תרד על מחשב נייד שקיבלתי מבית (http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml)gateway אני לא מרוצה הויסטה שקבלתי איתו וזה מציק לי ואני רוצה לחזור לXP את איך שאני מרי. את ההתקנה הוא אומר לי שהוא לא מאתר כונן קשיח ומחייב אותי לסגור תהתקנה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! הזמנתי את הצורב LiteON LH-20A1S Black x 20 SATA DVD±R/RW, שלפי מה שהבנתי מההמלצות בפורום, הוא הצורב הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין איתו את ויסטה מבלי לשלב דרייברים של SATA לדיסק התקנה של ויסטה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, על מחשבי מותקנת חלונות ויסטה x64 זה זמן מה. היום הסרתי גרסא קודמת של daemon tools והתקנתי חדשה. במהלך ההתקנה המערכת ביקשה לאתחל את המחשב, דבר שלאחריו המערכת נתקעת במסך טעינה. נסיון הפעלה בsafe mode תמיד נתקע בקובץ crcdisk.sys או משהו כזה. המערכת לא מצליחה להעלות בקונפיגורציה טובה אחרונה. דיסק ההפעלה לא מוצא את מערכת ההפעלה המותקנת ולכן אני לא מצליח לתקן את הבעיה בשום אופן... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. תודה. עדכון: פתרון: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/my-system-wont-boot-after-t6828.html
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מוריד המון בטורנט, והמהירות אפסית, בחיבור 3Mbit - אני יודע שזה בגלל שבויסטה ה half open connections מוגבלים ל-2 ! בXP גם הייתה הבעייה הזו שנקראה: EventID 4226 . מצאתי פאצ' ל ויסטה x64 אבל משום מה הוא לא עובד, http://www.securevista.net/2007/05/tcpip-and-uac-autopatch.html הפעלתי אותו ב safe mode ב administrator כדי ששום דבר לא יתנגש אחד בשני. ולאחר-מכן אי אפשר לעשות בוט לווינדוס!!! זה רושם שה tcpip.sys בתיקייה drivers לא חתום... אני מעלה את הווינדוס ללא ה siganture הזה... וזה רושם לי מסך כחול: שגיאה של ntio.sys יש דרך אחרת? מה ניתן לעשות?
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים נידיים בבית ומחשב pc אחד מה עדיף שיהיה בהם xp פרופשיינל או home ? או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא הסבר מפורט כיצד מתקינים Windows XP במחשב משלב א' ועד ת' תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אנשים שאלה נוספת יש לי אליכם אז ככה אני משתמש באקספלור 6 ואתם יודעים אתה צופים בסרטונים באתרים כמו sport 5 וכו'. עכשיו משום מה אני לא שומע סאונד ועד לפני כמה ימים יכולתי לשמוע הכל טוב ויפה סרקתי תמחשב ואין שום וירוס. פתאום זה אין סאונד משהו מוזר ניסיתי אפילו למחוק תדרייבר של ה auido והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר. לגבי codec יש לי את הכי עדכני נראה לי k-lite 3.60. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אנא להגיב כי זמ מחרפן כי שאני רואה סרט במחשב יש סאונד והכל טוב אבל שאני צופה בסרטון באינטרנט אין לי סאונד לא משנה באיזה אתר. תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי כנראה בעיות הרשאה בווינדאוס! יום אחד התגלה אצלי איזהשהו ספיי וואר במחשב ובעקבותו לא יכולתי להיכנס לפרופוטיס של הדסקטופ! אחרי שחפרתי באינטרנט והצלחתי לנקות אותו הבעיה של הפרופוטיס נשארה וגיליתי שאני גם לא יכול להיכנס לשנות את השעה ושאני לא יכול להיכנס לפרופוטיס של "המחשב שלי" ושאיכשהו נעלם לי הקונטרול פאנל מהסטארט! חבר שלי אמר לי שאולי זה שינה לי את ההרשאות שיש לי! (ראוי לציין שאני האדמינסטרטור של המחשב!) נכנסתי בסייף מוד עם היוזר שלי ועדיין לא היו לי את כל האפשרויות הנ"ל! נכנסתי בתור האדמיניסטרטור של הסייף מוד וראיתי שהיוזר שלי נשאר עדיין בהגדרתו כאדמיניסטרטור! יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה??????? :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-