עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה...יש לי כרגע ויסטה מותקן על הרד דיסק 40 גיגה...ישן...כי ה250 שלי הלך לעולמו...(והוא חדש יחסית...שנתיים הוא אצלי)... מפה לשם... החברה מביאה לי הרד דיסק חדש....אז השאלה שלי האם האפשר לעשות העתק הדבק לכל ההרד דיסק ושהוא יפעיל את הוינדוס ללא גוסט? אין לי בעיה גם לחבר את ההרד דיסק הישן וההרד דיסק החדש למחשב של חבר שלי ואז להעתיק... השאלה האם זה אפשרי... וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי...למה אי אפשר לעבוד עם הוינדווס לאחר שהחליפו לוח אם? (ללא התקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. שלום יש לי דיסק התקנה של WIN7 בגירסא של 32 ביט אם מדבקת מפתח מוצר נאמר לי שזה אפשרי להתקין בעזרת המפתח מוצר שלו גירסת 64 ביט בתנאי שמשיגים גרסא תואמת האם זה נכון? תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  3. עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש

5. אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  6. כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. זכור לי משהו דומה , שאי אפשר לצרוב מערכת וינדוס 7 64 ביט ממחשב שהוא ווינדוס 7 32 ביט.. או משהו בסגנון . האם אני יכול לצרוב ווינדוס 7 64 ביט ממחשב ווינדוס 8 64 ביט? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by lmlm,

אתר החומרה הסיני HKEPC מדווח ש ATI שחררה באנצמרק אונליין אשר בודק אם המחשב שלך מוכן לויסטה. קישור לבאנצמרק: http://www.ati.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=682573&starttime=0&endtime=0

• 69 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by exercise,

בלי קשר לאיזו מערכת אתם משתמשים כרגע (חלונות/מאק/לינוקס), האם אתם בעד או נגד ויסטה בגלגולה הנוכחי, אולי אתם חושבים שאחרי SP1 היא תהיה יותר שמישה או שאתם בכלל משתמשים ב XP עד הסוף המר ?

• 82 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו?? ______________________________ אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$ תודה לכל העונים!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. CNET השיקו לאחרונה שירות חדש ומועיל: בדיקת מוכנות המחשב שלכם לויסטה, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט. השירות בודק את החומרה שברשותכם ואומר לכם האם המחשב שלכם מתאים להרצת ויסטה. התוצאות מתקבלות בשלוש רמות עוצמה: בסיסית, מיינסטרים, וחובבי טכנולוגיה http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מדיווחים שראיתי ברשת, המערכת הפעלה מבוססת Windows 10 שעברה שדרוגים רבים (כל מה שראינו, UI, AUTO-HDR, PERFORMANCE IMPROVEMENTS , STORE ETC.) לכן לפי מה שנראה לי, אין חשש אמיתי לשדרג, ראיתי הרבה פורומים שבהם אומרים שמערכת הפעלה יציבה, ואנשים לא חוו CRASHים. מצד שני יש כאלה שתמיד אומרים לחכות מספר חודשים - נראה לי ממש מיותר, לא אלך בקו הזה. אני נראה לי משדרג איך שיוצא, או מקסימום אחכה כמה ימים לבחון מה קורה ברשת. מה אתכם?

14. האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי

15. Started by gforce,

אבל מה שחשוב לי זה שיראה כמה היא תופסת ב RAM ואם היא גדולה מידי אז כמה היא תופסת ב pagefile.sys תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. http://pixblog.members.winisp.net/blogpix/viewer/viewer_1.jpg http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/vista/rtm/imageview.jpg תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by club_501,

האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by darklight,

שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  19. לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by or_doc,

האם באמת יצא SP2 לויסטה והאם זה מצדיק הפעם את המעבר או שזה עדקון לא קרטי כמו SP3 שרק כתוב על הנייר האם זה יצא גם לגרסת ה64ביט של ויסטה??? הבנתי שזה יצא לעברית גם בסוף החודש?? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. לפני כמה ימים פרסמתי כאן פוסט שמתאר בעיה קשה במערכת העדכון של חלונות 7. לצערי עד עכשיו לא הצלחתי לפתור את הבעיה הזו, וחשבתי על כמה חלופות: 1. ביצוע recovery. הפעולה הזו תחזיר את המחשב למצבו ההתחלתי ותמחק את כל היישומים שמותקנים עליו (ברשיון). לא רוצה להסתבך עם זה, וגם לא עם פעולת repair. 2. שדרוג לחלונות 10. אני לא יודע האם ישום מסויים שמותקן במחשב כעת ימשיך לתפקד כרגיל לאחר השדרוג. 3. הורדת עדכונים לחלונות 7 והתקנתם באופן ידני לחלוטין מהאתר של מיקרוסופט, ללא קשר למערכת העדכונים. חיפשתי באתר של מיקרוסופט, לא מצאתי. אולי יש וזה קבור במעמקי האתר שלהם. תודה מראש לכל מי שיכוון אותי לדף הורדות כזה במידה והוא אכן קיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.