עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eyal,

??? ??? ???(שאלה מפגרת...אני יודע)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bnetzi,

לאחר העדכון יש טשטוש של האותיות בחלק מהתוכנות (למשל בכרום פה למטה שם גם יש רווח מעצבן לפני הכרטיסיות) יש לזה פתרון?

3. Started by izikd,

מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pomba,

יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DarkSight,

אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום יש ברשותי דיסק boot של וינדוס 7 בדקתי אותו במחשב אחד והוא תקין במחשב הנוכחי שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא טוען את הדיסק ופשוט נתקע במסך starting windows רגע לפני שאמור להופיע התקנה של וינדוס 7 החלפתי כבל sata ואין שינוי תודה

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. אהלן, פירמטתי ועברתי ל-7 ואני רוצה לעשות שאני לא יצטרף לשנות את האות מC לD בהתקנת תוכנות ומשחקים וזה יבחר אוט' בD ומחיצה C תשאר רק לווינדוס. דיי דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. היי עשיתי פירמוט למחשב שלי דרך ההגדרות של הווינדוס ושכחתי לגבות כמה קבצים האם אפשר לשחזר את הקבצים האלה? יש לי SSD תודה

10. Started by oshri8,

אהלן, לפני מספק שבועות קניתי מחשב מבוסס i3 ו 64x win 7 home premium שמתי לב שהתהליך explorer.exe לוקח 1.5 GB של RAM !!!!! הוא גם לוקח 25% מה CPU בצורה קבועה!! איך מסדרים את זה? הרצתי בדיקות וירוסים והכל יצא נקי (Symantec end point protection) תודה מראש אושרי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by naveh3,

תנו גם נימוקים. :jump:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by gigi,

שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by gabi21,

שלום לכולם יש לי בעיה באחת השרתים יש לך שרת של IBM X3550 התקנתי עליו מערכת הפעלה של ויינדוס SERVER 2008 שאני בא להתקין את ה Active directory מופיע לי הודעה שאני לא מצליח להבין אותה צירפתי תמונה של המצב ... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי איפה נמצאת הבעיה המון תודות מראש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  15. תודה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  16. התקנתי איזה תוכנה מסויימת שהורדתי מהאינטרנט ואחרי שעשיתי ריסט מה שקורה זה שהווינדואס עולה רגיל אבל אין לי אפשרות לא להזיז את העכבר ולא לעשות כלום עם המקלדת.. כאילו משהו מנטרל את העכבר והמקלדת.. יש לציין שזה קורה גם בSAFE MODE אבל העכבר והמקלדת כמובן באחריות עובדים.. מישהו נתקל פעם בכזה וירוס?? הורדתי מהאתר של קספרסקי יש להם כזה דיסק בוט של סריקת וירוס אבל זה עובד ממש ממש ממש לאט כבר סוקר 4 שעות ורק 56 אחוז עבר.. נקווה שקספרסקי יפתור את הבעיה כי אין לי מושג מה עוד נשאר לעשות אחרי זה חוץ מפירמוט והתקנה מחדש.. השמח לקבל חוות דעות.. תודה..

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by tomer_et,

יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Boomer,

אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by elibugi12,

היי חברים! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שיש על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 עם הדיסק המקורי אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה מקווה שתוכלו לעזור תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Idan06,

בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liav12,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by אדר39,

יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by skuki1,

שלום אני כרגע כותב מהמחשב של אחותי הווינדוז שלי החליט היום שהוא לא עולה: אחרי שהוא עושה check disk, הוא נתקע אם אני מבטל את ה check disk, הוא נתקע אני מנסה להכנס ב safe mode, אחרי שיש רשימה של כל הקבצים שנטענים הוא נתקע יש לי XP PRO SP2 האם אםשר לפתור את זה ללא פירמוט? :\ תודה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by galr52,

אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by Dr.K,

יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.