Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 יוזרים על המחשב (אדמין ופאוור יוזר) ב-WIN XP PRO ולשאלות: 1. האם אני יכול להסתיר תיקיות מהיוזר שלי (אדמין) כך שהיוזר השני לא יוכל לראות אותן (או להיכנס אליהן)? (אם אפשר, אז האם אפשר לעשות גם ההיפך-שהיוזר השני יצור תיקיות שאני לא אוכל לראות?) 2. האם יש אפשרות (בווינדוס) לסגור תיקיה עם סיסמה? אם כן, איך, והאם בעזרת חשבון אדמין אני יכול לראות את כל הסיסמאות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום זה קרה אני חושב אחרי auto updates שהוינדוס התקין... יש איזה 5-6 הודעות שגיאה אחד אחרי השני זה הראשון: could not load or run "'c:\documents' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry וזה השני: could not load or run "'and' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry ויש עוד כמה כאלה ניסיתי system restore ניסיתי ccleaner, registry clean expert כלום לא עוזר רק שלשום עשיתי פורמט למחשב :\
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה VISTA 64bit . ראיתי שיש שתי תיקיות program files ונוספת עם תוספת X86 בסוף. מה ההבדל בניהן? עפ"י מה נקבעת הבררת מחדל להתקנות של התוכנות השונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי ישנה בעייה טורדנית במחשב, טיפה ישן, ניחא.. sempron 2800 ASUS M2NPV-VM ספק מ JSP, אולי 300/400 וואט לא זוכר כרגע...והוא חשוב להמשך הסיפור העניין הוא שכאשר מדליקים את המחשב הדקסטופ מופיע, אך ריק לחלוטין..ללא שורת משימות וללא אייקונים. לא ניתן להעלות את מנהל המשימות, והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ לחצן ימני ולהתפעל מהתפריט שנפתח..שגם הוא לא עוזר :-\ החשש שעומד מאחורי הסיפור, ואולי ייתבדה לאור תגובתכם בעניין , זה הספק..ולמה? לפני אותה בעייה , הגנרטור שמספק חשמל לאיזור החליט להיות לארג' והזרים עוד כמה מאות וואטים מיותרים. מזגנים ושאר מכשירי אלקטרוניקה שפעלו באותה עת הפסיקו לעבוד .. המחשב לא היה דלוק, אך הוא היה מחובר לחשמל. ----------------------…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח אם: תוצרת MSI דגם G31MF דיסק קשיח: 200GB SATA II 7200 RPM 8MB Samsung זכרון פנימי: 1024MB (1GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: LG DVD X20 Light Scribe כרטיס מסך: PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB עכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת. תודה רבה ויום טוב לכם.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך לאפוך את זה לעברית הורדתי את זה ממיקרוסופת ולא עבד לי ! אני צריך מששהו מפורט ועובד בטוח תודה לעזורים ! ..
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב בפעם הראשונה לבד יש לי בעיה עם העברית. מאיפה אפשר להוריד עברית למערכת הפעלה? אני לא מתכוון שכל הממשק יהפוך לעברית, רק לכתיבה (במצב הנוכחי תוכנות כמו דפדפן ומסנגר מציגות עברית הפוכה גם כן...)
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי התקנה של XP על כונן C וחלונות VISTA על D עכשיו העניין הוא שלא נגעתי בXP כבר כמה חודשים והיא 'דעכה' משום מה המערכת לא מזהה כבר את המקלדת והעכבר שלי למרות שהיא זיהתה בעבר וגם אם אני מחבר ומנתק היא עדיין לא קולטת אותם בלעדיהם אי אפשר לעשות כלום מה אני יכול לעשות למישהו יש מושג?.. ועוד שאלה בקטנה, אני יכול להתקין את הXP מחדש בזמן שויסטה פועלת? כי פעם זה היה משתק את המערכת הפעלה החדשה יותר (התקנתי 98 אחרי שכבר היה לי XP) תודה לכל המגיבים
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!, לא מזמן רכשתי VISTA ULTIMATE דרך EBAY התקנתי את מערכת ההפעלה והיא באנגלית, אני רוצה במדיה סנטר אבל לראות תכנים של הארץ, מישהו יודע איך לסדר את זה במקרה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה משגע אותי ולא הצלחתי למצוא פיתרון>כל פעם שאני סוגר את המחשב שלי הסמלים בשולחן עבודה נהפכים ללבנים וחוזרים>וזה קורה גם כל חמש דקות שאני לא נוגע במחשב לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הריענון האוטומטי הזה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-