עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. קניתי מחשב חדש וזה המפרט של החלקים החשובים: Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8 MB Cache s775 1066 MHZ Corsair DHX 2X2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Zotac 8900GTX + 512MB GDDR3 DX10 HDTV @XDVI PCI-E 2.0 מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אבל גם עריכה על אוויד ולעיתים גם הקרנת סרטים בטלוויזיה הבנתי שווינדוס 32 ביט לא מנצל את כל הזכרון שלי, מצד שני 64 ביט לא מתאים לכל מיני תוכנות או רכיבים ושואב יותר זכרון מהמחשב. איזה ווינדוס כדאי לי להתקין כדי לקבל ביצועים מקסימליים מהמחשב (XP/VISTA - 32/64)? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. אהלן אנשים. קניתי דיסק קשיח חיצוני WDH1CS1000 Western Digital בעל חיבורי FireWire , USB 2 , eSATA אצלי כרגע הכונן מחובר בחיבור FIREWIRE כעט אני מנסה לגבה ולהעתיק מה כוננים הישנים לכונן זה ומסתבר שאי אפשר להעתיק קבצים הגדולים מ-4G בטענה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבציםהמשמשת כיעד!!! מזה אומר???? וכיצד אני פותר זאת ??? מהוא החיבור המומלץ ביותר לכונן זה? ולמה משלמים עוד 200 ש"ח לחיבורי ESATA ואין כבל לחיבור זה באריזה????? אההההההההה??!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ShahafH,

שלום. אני לא חדש בפירמוטים אבל משום מה לא משנה מה אני מגדיר בביוס זה לא מוכן להעלות את הדוס ואת ההתקנה של הווינדוס אבל בווינדוס עצמו כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדיסק מופיע ואפשר להפעיל ולהתקין ווינדוס על ווינדוס מה שאני לא מעוניין. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. המסך של השולחן עבודה נשאר כחול גם אחרי שאני קובע שם תמונה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שלום, היה לי מחשב קודם עם ארדיסק מלא חומר, קניתי מחשב חדש עם ארדיסק חדש והתקנתי עליו את הווידוס, עכשיו הוא לו נכנס לי לארדיסק הישן, כלומר הוא נכנס אבל לתיקייה "OWNER" ששם בעצם נימצא כל החומר, הוא לא נכנס... הוא כותה לי "אין גישה אל "OWNER""... אני רואה שהדיסק בגודל בדיוק כמו שהיה ואין מצב שנמחק... מה אני יכול לעשות ? :'( :'( :'(

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by EviLeader,

שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.[br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 20:56:41 חידוש קל:הוא כותב ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..

10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתקלתי בבעייה, התקנתי מערכת הפעלה XP, ולא קיבלתי אפשרות ליצור משתמשים, ישר הוא עלה לי בחשבון אדמיניסטרטור, יצרתי באופן ידני חשבונות, אך המחשב תמיד עולה בחשבון אדמיניסטרטור, לא משנה מה עשיתי, יש אפשרות לאחר שמערכת ההפעלה עלתה להחליף משתמשים אך כמובן זה לא נח, אני רוצה שיעלה מסך בחירת משתמשים בהתחלה, אך שום דבר לא קורה המחשב ישר נכנס לחשבון אדמיניסטרטור, האם יש איזהשהוא תיקון לרג'יסטרי שיעזור, חיפשתי בכל הסטיקים ולא מצאתי.

11. Started by ashtarot,

מרב שהכותרת עניינית לא נשאר מה לכתוב בתוכן ההודעה... מלך אני ממממלך!!! אבל אם מישהו בכל מקרה לא הבין (כנראה שממנו לא תבוא הישועה בכל מקרה) אני רוצה שהוא ישאר דולק בתודה מראש ובברכת יום טוב

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Ramsses_II,

שלום. הזמנתי אתמול מחשב, ואיתו ויסטה פרימיום. אני עדיין לא בטוח איך לחלק את הכונן שלי. רציתי לדעת, כשאני אתקין ואחלק אותו למחיצות מסויימות ויום אחד אקום ואחליט להגדיל/להקטין/להוסיף/להסיר מחיצות - איך עושים את זה? הבנתי שהוא עושה בעיות עם פרטישן מגיק או דומיו... יש אפשרות דרך הוינדוס עצמו או עם איזו תוכנה שמגיעה על דיסק ההתקנה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by davenos,

מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?

14. לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  16. שלום, יש לי לפטופ שאין לו כונן אופטי, ואני לא רוצה לקנות כרגע כי זה די יקר. אז בגלל שאין לי כונן אופטי, אין לי אפשרות לפרמט, ואני רוצה בגלל שיש לי כמה יוזרים במחשב ואין לי סיסמאות אליהם. אז השאלה שלי היא האם אפשר למחוק את כל היוזרים במחשב חוץ משלי ולהפוך את שלי לאדמינסטריטור? ואם כן, איך? (ויש לי כמה יוזרים כי אחותי נתנה לי מתנה את המחשב שהיא קיבלה מעבודה, ויש שם יוזרים שאין לי אפשרות לדעת את הסיסמאות אליהם, ושאלתי אותה והיא אמרה שאני יכול לפרמט ולעשות מה שבא לי..) תודה מראש למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by huber,

חלונות 7 תצא כבר ביוני הקרוב (21/09/2008) מקור: עיתון "ידיעות אחרונות" מיקרוסופט אומנם הצהירה בעבר כי חלונות 7 תצא כבר בסוף 09 או בתחילת 2010,אולם עפ"י דיווח המערכת תצא לשוק כבר בתחילת 6/09.עפ"י הדיווח,גרסת בטא של המערכת תופץ בסוף 10/08,בוועידת המפתחים המקצועיים שתערוך מיקרוסופט.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היי יש לי ויסטה ואני משתמש בעיקר במדיה סנטר! כשאני רוצה לכבות את המחשב ולישון או סתם לצאת מהבית אז אני מכבה דרך השלט שרכשתי (של מיקרוסופט MCE) ואז זה נכנס למצב שינה מלא!! כך שהמחשב כאילו ניכבה לגמרי.. אבל נדלק בשניות ולאותו מצב כמו שכיביתי ;D הבעיה היא שגם תזוזה של העכבר או סתם לחיצה על המקלדת מדליקה את המחשב וזה דיי מציק כי הם על השולחן רוב הזמן... יש דרך שהמחשב יכנס למצב שינה אך ורק דרך השלט יש לכם משג איך? HELP...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Disobey,

אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by zzrxox,

קובץ ההחלפה שלי אינו ממוקם על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה, אלא על דיסק אחר, האם זו הסיבה שקובצי Minidump לא נוצרים אצלי? אם התשובה חיובית, איך אני משנה את זה, כך שכן ייווצרו קובצי Minidump, פשוט התחילו אצלי הזמן האחרון מסכים כחולים.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  21. שלום אנשים, מדובר במחשב שעובד על winXP pro, שאינו מוחבר כלל לאינטרנט. לאחרונה, ככל הנראה בעקבות התקנה של תוכנה כלשהי, המערכת החלה להקפיץ לי הודעות על כך שאיני מחובר (ר' תמונה). איך מפסיקים את התופעה הזו (חוץ מאשר להתחבר, כמובן..)? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by manticore,

התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?

23. במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by kimko,

היי יש ברשותי Laptop שאחי השאיר וטס לחו"ל אבל... .הוא נעול לי ,ניסיתי להפעיל אותו ב Safemode F8 ולא הצלחתי להיכנס בתור אדמינסטרטור אם זה יעזור אז מערכת הפעלה היא וויסטה והמחשב הוא של HP תודה לכל העוזרים יום טוב

25. Started by jacko_il,

שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים