Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לבצע פרמוט באחד מהמחשבים שלי הבעייה היא שאין לי את הדיסק וייקח שבוע עד ש MS ישלחו לי עותק אני לא מחפש גרסאות פרוצות כי כמוהן יש כמו זבל ברשת השאלה שלי אם יש אופציה כזאת להוריד ממייקרוסופט ISO של HOME OEM ? או שחייב תדרך הארוכה להתקשר לשרות לקוחות לבקש שישלחו בקיצור בירוקרטיה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מפרמט את המחשב בעזרת דיסק של וינדוס XP האם כל החומר שעל המחשב ישמר לי או שיש איזושהי פעולה מיוחדת שיש לעשות על מנת שהוא ישמור את החומר...????? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוך תקיית היוזר שלי היו כמה תיקיות ברירת מחדל של הווינדוס כמו my music, my pictures וכו' באותה תקייה הייתה גם התקייה desktop ומחקתי אותה. עכשיו אני לא יכול לעשות כלום ברקע! האקספלורר חושב ונתקע ומעלה את ההודעה server execution failed אני גם לא יכול להכנס ללוח הבקרה כי זה כאילו אמור לפוח חלון אקספלורר שדפקתי אותו. אני יכול לפתוח תוכנות (ולגלוש) וכל מה שקשור לtask bar מה אני צריך לעשות כדי לתקן? על זה נאמר... אופס![br]פורסם בתאריך: 10.03.2011 בשעה 00:25:51 סודרחיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון הבא למי שיצטרך להכנס לרג'יטרי ול- *ציטוט של אחד אנשים מפורום בחו"ל* Hello people, I just today had this same problem in my Windows 7 profile. The solution is to go to regedit, and cha…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש רשימה של פקודות בMSDOS על מנת למחוק קבצים ותקיות בכונן בC. אני נמצא בMSDOS בכונן C.. צריך להגיע לתקיית הPROGRAM FILES ולמחוק את תקיית הווינאמפ.. אני גם צריך להגיע ל SCAN DISK מהMS DOS תודה מראש לעונים.. קובי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי את המקלדת של הנייד כדי לנקות,כשהחזרתי ה WIN עולה ואז שוב מתנתק,מה הבעיה? הווינדוס עולה,ואז אחרי 2 שניות חוזר למצב של איפה ששמים סיסמה (אבל בלי לבקש סיסמה) יכול להיות שאחד המקשים תקוע? מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp בעברית או אנגלית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לקבע גודל של חלון של ה-EXPLORER או iexplorer כך שהוא לא ישתנה בגלל כל שטות? אמרו לי פעם לקבע את הגודל של החלון כמו שאני רוצה ע"י לחיצה על SHIFT בזמן קביעת הגודל ואז לסגור את החלון. זה באמת עוזר - כל עוד לא "קורה" שום דבר... אם למשל קופץ לי חלון תוך כדי גלישה - הגודל שלו הופך לגודל הקבוע של החלון. אם הרזולוציה של המסך משתנה - בגלל שימוש ב-TVTOOL למשל - החלון הופך לקטן לאחר החזרה לרזולוציה המקורית. ועוד דברים בסגנון... האם ניתן לקבע באופן סופי את הגודל של החלונות או יותר פשוט - להגדיר שתמיד החלונות יפתחו בגודל מקסימלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחזיר את תפריט ה Start למצב ה Desktop של Windows 8, או לפחות לאפשר לי לסדר את התפריטים והפריטים כפי שאני רוצה כאשר נמצאים בתצוגת All Apps?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני פותח את העזרה ותמיכה מהתפריט התחל אז זה נותן לי את השגיאה שבתמונה איך אני יכול להפעיל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום , אני חדש פה עכשיו לבעייתי אני מאוד אוהב את המחשב שלי מהיר וריק מקבצים לכן אני מפרמט כמעט כל שבועיים מחיצה אחת C: ששם יהיה את כל התוכנות המשחקים והוינדוס ועוד מחיצה D: ששם יהיה מוסיקה ( 16 גיגה ) לפני חודש וחצי, חשבתי לעצמי, בוא נמחק הכול, ונעשה מחיצה אחת חדשה וככה המחשב יעבוד יותר מהר ( זה הוכך, פחות מחיצות = פחות כוננים לקרוא = ביצועים ) וככה נשארתי חודש וחצי עד אתמול בלילה הייתי שיכור או משו ואני ראיתי היום בבוקר 74320984634 ספיי וורים והודעות ווירוסים במחשב ואז נזכרתי שאני עשיתי את זה אתמול בלילה ועכשיו , אין לי כח למחוק את כל השיט זה ואת כל הוירוסים אז כמו חשבתי כמו פעם.. בוא נפרמט רק שהפעם אין לי עוד מחיצה לגבות את המוסיקה אז י…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנה של תוכנות, ובכלל עוד בעיה כללית ב-XP שאני לא יודע איך להגדיר. אני לא מצליח להתקין תוכנות, כשאני מנסה להתקין משהו מופיעה לי ההודעה עם הכותר update required והתוכן שלה אומר לי שהתוכנה דורשת שהmicrosoft windows installer יהיה על המחשב שלי, בלי זה אי אפשר להתקין את התוכנה, יש שם אפשרות לעדכן את windows installer, כשאני \לוחץ על זה הוא כותב לי שאי אפשר לעדכן את הMSI והוא נותן לי את הלינק www.symantec.com/msi3 בלינק זה יש הוראות איך להתקין מחדש את הwindows installer. (אני משתמש בXP) כשאני מגיע לשלב השני, ואני לוחץ command ב"הפעלה" מופיעה לי ההודעה: C:\WINDOWS\system32\command.com C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL אתחול קובץ DLL של מנהל התקן וירטואלי הניתן לה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אקס פי פרופשנל כשאני כותב נגיד מסמך בכתבן זה כותב לי בעברית אבל כשאני שומר ואז נכנס לזה שוב זה מופיע בסימני שאלה אם מישהו שולח לי משהו שהוא כתב בכתבן או באופיס אז אני רואה את זה בגיבריש בוינדס מדיה פלייר זה כותב לי בגיבריש במקום בעברית בקאזה זה כותב יל בגיבריש במקום בעברית וככה גם באימש זאת בעיה מאוד מעצבנת ואני לא מצליח לסדר אותה מישהו יודע איך לסדר את זה????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו במיפרט מחשב יחסית טוב לויסטה... לוקח לויסטה 20000 שעות לעלות אני רציני לקח לי 3 שעות מה-boot לתוך הויסטה!!! זה משהו מטורף ויש לי עוד מחשב עם 2.8 Dual ושמה זה פועל חלק...! יש פה אנשים עם AMD barton חחחחחח שמפעילים ויסטה חלק!!! למה זה פועל לי חרא!!? הדיסק נבדק הבעיה לא אצלו... אהה ודרך אגב ניסיתי להפעיל את הויסטה לפני שהכרטיס מסך נפטר... יכול להיות שזה בגלל S.M3?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי משהו מוזר. כשאני מכבה את המחשב דרך כפתור ה"התחל" הוא לא נכבה ונשאר תמידית במצב של logging off. אין שום בעיה עם הפעלה מחדש, שינה או כיבוי דרך הכפתור הפיסי. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי שום פוסט שמתאים בדיוק לזה. חוץ מזה, האנגלית שלי די טובה אבל כשנכנסים לנושאים טכניים מדי אני מאבד את הצפון. אז תגובות בעברית קלה ומנוקדת בבקשה. OT: אם אחליף 7 ל-8 אני ארוויח משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ואני לא רןאה שינוי או פונקציה חדשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows xp home edition sp1 שעד עכשיו לא עשה לי בעיות.... מה שקרה הוא שהתקנתי את התוכנה 3danalze שהתוכנה עצמה לא עשתה לי בעיות התוכנה היתה מותקנת ב- d:\3danalyze\3danalyze אז לא רציתי שהתוכנה תהיה בתקייה בתוך תקייה אז עשיתי גזור לתקייה d:\3danalyze\3danalyze והדבקתי בכונן D כדי שלא תהיה לי תקייה בתוך תקייה כך שהתוכנה תמצא ב- d:\3danalyze מייד לאחר שלחצתי על הדבק זה נתקע לי ולא הגיב אז סגרתי את זה ומאז אין לי גישה לתקיית הבסיס של d יש לי גישה אמנם לכל שאר התקיות - זאת אומרת אם אני ארשום בשדה הכתובת d:\games למשל הוא לא יעשה בעיות אבל אין לי שום גישה לתקיית הבסיס כך שאם במחשב שלי אני לוחץ על כונן d הוא נתקע ולא מגיב גם דרך הסייר אין לי גישה ואפילו כשאני להתקין משהו בכ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ונעלם לי קובץ SYSTEM 32 המחשב בין שלושה חודשים וזה פעם שניה שזה קורה לו היחידים שמשתמשים במחשב זה הילדים הגדול בן 6 וזה רק למשחקים מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-