עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Psycomicro,

אני לא מצליח להצמיד תוכניות לשורת המשימות, למשל את המדיה פלייר כשאני גורר לשורת המשימות יש סימן של עיגול אדום של חסימה ואין אפשרות להצמיד. ובכלל כשאני לוחץ על מקש ימני של תוכנה כלשהי Itunes למשל אין אפשרות "הצמד לשורת המשימות" בכלל. יכלתי להצמיד לפני כן ואני לא יודע מה עשיתי או שיניתי בווינדוס! זה מעצבן אותי כי אני רגיל להשתמש בקיצורים האלו , בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי מחשב חדש שהגיע בלי מערכת הפעלה ואני אמור להתקין עליו את הווינדוס... עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. מה אני מתקין קודם? את הדיסקט של הביוס או את הווידוס? 2. האם תוך כדי ההתקנה אני יוכל לבחור כמה כוננים קשיחים יהיו למחשב ואת גודלם? 3. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בנוגע להתקנת ווינדוס פעם ראשונה למחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nissim_y,

למרות כל נסיונתי about:blank הופך תמיד לדף הבית הפעלתי spybot למחיקת תוכנות ריגול,בדקתי באנטיוירוס שאין וירוסים, מחקתי קבצי tmp וקבצים לא מקוונים והכל ללא הועיל הצילו !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי שני בעיות אחת זה שיש לי קובץ של 500 מגה בייט (זה דיי קריטי כשיש לך 20ג'יגה) וכשאני מנסה למחוק אותו אז הוא כותב שהקובץ בשימוש. ניסתי למחוק בsafeMode וגם שם הוא כתב אותו דבר. בעיה שניה זה שבהתחלת המערכת הוא עושה check Disk גם כשאני סוגר את המחשב כמו שצריך. אני חשוב שזה דיי קשור לבעיה הקודמת, לא יודע איך זה קשור אבל זה התחיל להיות ככה באותה תקופה. יש לי Windows Xp sp1 וntfs בשני המחיצות אם זה עוזר :-\ בבקשה אל תגידו לי לפרמט כי אני שואל אתכם לפני שאני מפרמט. תודה לכול העונים והעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idofr,

שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WINDOWSTIG889,

שלום רב לכם אני עורך סקר קצר בנושא מערכת הפעלה החדשה של מיקורסופט,איזה תכונות אתה אוהבים ואיזה לא אשמח אם תוכלו להגיב על כך הסקר נמצא בלינק הבא:http://www.surveymonkey.com/s/MTZ9NQD,אין לי שום מטרת רווח מלינק זה,כל תפקיד הסקר הוא למטרת לימודים בלבד,אני הודיע מתי הסקר יסגר. בכבוד רב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by puyol,

שלום האם ניתן להתקין גרסת WIN7 ULTIMATE UPGRADE על מערכת חדשה (כלומר ללא התקנת WIN XP למשל ואז עדכון לWIN7)? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by galh_5,

רצית לשאול את זה בסטיקי אבל אני לא רואה שם"שלח תגובה"

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idofr,

אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ran1809,

יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Optimus_Prime99,

הקספרסקי זיהה לי את הוירוס והוא הדביק לי את הקובץ של הווינדוס svchot ואני לא יכול למחוק אותו. כמו כן בתיקייה היכן שהקבצים מורדים מהאימיול שנמצאת בכונן אחר כל פעם בעת איתחול המחש מחדש מופיעים אלפי קבצי ראר של תוכנות כלשהם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Optimus_Prime99,

יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eegg,

i have win 98 se on this computer and i can't find anywhere a patch of somesort to put hebrew on it so i can read and write Hebrew please help.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kobi_sion,

יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הי, בחלק מהתוכניות שמשתמשות כנראה בפונט מסויים, התחלף משום מה הפונט, ועכשיו הוא נראה גדול יותר ו"בורח" מהמסך של התמונה. להלן דוגמא: זה גם קורה בפונט אנגלית, לא רק בעברית. מישהו יודע איך מתקנים ? תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omri123,

שלום משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה הגנה על הכונן, כלומר, אני יודע שבמחשבים ציבוריים (סיפריות בתי ספר וכו') הדסקטופ וכונן C מוגנים מפני שמירת קבצים עליהם, ישנה אפשרות גם לשמור קבצים על הדסקטופ אבל ברגע שהמחשב נכבה או עושים LOGOFF הקבצים נמחקים. מישהו יודע במקרה איך אני עושה את זה בWINXP, האם זו תוכנה או אפשרויות בWIN? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים