Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אמיתיסיראלי צריך דחוף מספר אמיתי של WINDOWS XP PRO יש לי דרך להחליף את הספר כדי להתקין את SP1 אז תתנו לי מספר אני יבדוק אם זה עובד ואז אני ישים לינק
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ונעלם לי קובץ SYSTEM 32 המחשב בין שלושה חודשים וזה פעם שניה שזה קורה לו היחידים שמשתמשים במחשב זה הילדים הגדול בן 6 וזה רק למשחקים מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מפרמט את המחשב בעזרת דיסק של וינדוס XP האם כל החומר שעל המחשב ישמר לי או שיש איזושהי פעולה מיוחדת שיש לעשות על מנת שהוא ישמור את החומר...????? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום פתאום כל חלון קופץ שאמור להפתח (מפרטי מחשב לדוגמא, ובעצם כל מה שאמור להפתח בחלון חדש אוטומטית) לא מציג לי דף. ז'תומרת שהחלון עצמו כן נפתח אבל הוא לא גולש ולא מגיב לכלום חוץ מה 3 כפתורי שליטה (סגור, מזער, הגדל). לא התקנתי כלום חדש.... טוב אולי את BsPlayer אבל זה לא ממש התקנה. מה הבעיה איך אני פותר אותה? :-\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא בהפעלת המחשב והוא לא מצליח להפעיל אותו. אמרתי לו לנסות להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל גם שם הוא מבקש סיסמא (וזה לא פותח את האפשרות להכנס לחשבון של הadministrator) מישהו יכול לתת עצות ולפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עים כרטיס ISDN של Dynamode דגםH106 כשאני מחבה או מהתחל את המחשב הו קופא בסוף הכיבוי ??? ??? ??? ??? 8)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה הם הגבילו את המקום ב Hotmail ועכשיו הם גם התחילו לגבות תשלום על דפדפן (אמנם זה msn explorere ) אבל מאיפה אתם יודעים לאן זה ימשיך , הרי אינטרנט אקספולרר הוא הדפדפן היחידי שיש לו תמיכה מלאה בעברית . אני אישית מתחיל לשנוא את מיקרוספט :asthanos: .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול שוב כדי להיות בטוח האם מותר לרוקן אטת התקייה הנ"ל, אם זה לא מסוכן מדי?... ותוצאות החיפוש ראיתי מישהו שאמר שהמערכת הפעלה עולה לו לאט ושם הייתה תגובה לעשות את הצעדים הבאים: Start > Run > regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters EnablePrefetcher הוא עומד על 3 תשנה ל 5 על-ידי Net-Spider האם זה בטוח לשנות את הערך מ3 ל5?? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה יש לי מסכים כחולים מפעם לפעם במערכת ההפעלה , אנא ראו את ההודעה שאני מקבל לאחר מכן ואודה לעזרתכם לפתרון בעיה זו בברכה , Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80003132495 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF80002FFF900 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\103111-30747-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-37721-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online pr…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית גירסה 2004. אני עשיתי סיסמא כניסה Windows 10 ויש לי אופיס 2013 פרו שפה עברית. אני עשיתי עידכונים מלאים וגם אופיס עידכונים מלאים. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה, וכתוב "הזן את שם משתמש והסיסמה שלך עבור השרת הבא.". אני הכנסתי סיסמה וסימנתי למטה בריבוע קטן "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך" וזה עובד בלי בעיות. שאני מכבה מחשב. אחרי 10 דקות או יותר או פחות אני מדליק מחשב נייח. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום שוב ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה. זה קורה לי לפעמיים מבקש סיסמה. נסיתי להבין מאיפה הבעיה תקלה אאוטלוק 2013. אני נסיתי לבטל סיסמה כניסה Windows 10 והפעלתי מחשב מחדש. ו- Windows 10 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני חייב 64 ביט וניסיתי להתקין לפני כמה ימים, אבל ההגדרות מוזרות, אני לא יכול לעלות רזולוציה מ-1280X1024 ואין לי אינטרנט. אני רוצה להוריד / להתקין מחדש, אני צריך למחוק את מה שהתקנתי? כי כרגע יש לי 2 מערכות הפעלה. זה פרוץ ולא ראיתי חוק שאומר שאסור לדבר על זה, אז אם כן אני מתנצל מראש ותנעלו את השרשור*
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם העתקתי כמה עשרות קבצי מוזיקה מהמחשב הישן אל DOK והעברתי למחשב החדש, הבעיה היא שסדר הקבצים שונה. אני רוצה שהקבצים יסודרו לפי סדר ההורדה שלהם. (הקובץ שהורד אחרון הכי למטה וכן הלאה). ניסיתי להגדיר לפי date modified אבל זה עדיין לא סידר את זה ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הרבה זמן משתמש בXP והכל טוב ויפה.... אבל מסקרן אותי לדעת איך vista ואם כדאי לעבור אליו...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של חלונות7 בגירסאת 64ביט ULTIMATE תוכנות הTORRENT שלי אינן מתפקדות תקין. וידאתי כי הפורטים מופנים תקין בנתב, ביטלתי את חומת האש, תיקנתי הגדרות צריכת חשמל... אני אובד עצות! MULTICORE, מישהו, HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להכניס את המחשב למצב שינה תחת ויסטה הום פרימיום אז זה נכנס אליו ומתעורר אחרי שניה, בלי שאני אגע בכלום... ביטלתי את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב. ובביוס מצב שינה מאופשר... מה אני אמור לעשות? ??? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק הAero- ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה 32 ביט ויש לי 2 חשבונות. חשבון אחד שהוא שלי ויש שם את כל הדברים שלי ויש חשבון Admin שבו אני כמעט ולא משתמש. בימים האחרונים אני מעלה את המחשב ואז נכנס לחשבון שלי ואז המחשב פשוט נתקע והוא מחייב אותי לעשות ריסט לWindows explorer או בכלל לסגור אותו. בחרתי לעשות ריסט ואז המחשב חזר אבל אחרי כמה דקות שוב נתקע ודרש ממני שוב לעשות ריסט או לסגור. וככה זה ממשיך ואני לא יודע מה לעשות. בנתיים אני משתמש בחשבון השני שלי אבל אני רוצה לחזור לחשבון הרגיל שלי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-