Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את מערכת הפעלה זו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש אפשרות לקניית WIN 7 באתר של מיקרוסופט ב 300$ כמעט ! אבל השאלה האם יש אפשרות להזמין את זה מאתר מיקרוסופט ?? כי לא ראיתי שאני יכול לבחור מדינה זה רק ארצות הברית ! .. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס. הנה תמונה: http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPG כמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...) מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה ושבת שלום, רז.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכבר כמעט 3 שנים אצלי. מותקן עליו Win98 ואני רוצה גם להשאיר את המערכת הזאת. העניין הוא שעם הזמן צברתי על המערכת כל מיני שטויות, למרות שהשתדלתי להימנע, ועכשיו ניראה לי שהיגיע הזמן להתחיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך מתקינים מחדש Win98 ? יש לי את CD מערכת ההפעלה, אני רוצה לפרמט הכל ולהתקין מחדש. אני צריך תיאור של צעד צעד, או הפניה לאתר אמין שמסביר. ניסיתי לחפש פה באתר ולא הצלחתי למצוא. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין JAVA,זה כאילו מתחיל להוריד אבל שום דבר לא זז במשך שעתיים(XP PRO פרוץ) איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז סביר להניח שזה משהו שאני עשיתי והרסתי במשחקי הרבים בהגדרות אבל השאלה אם יש איזה תוכנת התקנה שמתקינה מחדש את האופציה של עדכון חלונות מבלי לרמט ולהתקין מחדש. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קודם כול תודה למי שיעזור לי ושנית קניתי לא מזמן תמיני נייד הזה ובעיה העיקרית היא שאני שונא תווינדוס 7 . עזבו את זה שהוא יפה ומקסים והכול אני אוהב XP פשוט נוח בלי כול הגרפיקה הזאתי. עכשיו שאני בא להתקין דרך הUSB פתאוםם המחשב לא מראה לי שיש לו דיסק קשיח. האם יש אפשרות להתקין את הווינדוס XP על המחשב ? ואם כן איזה דרייברים אני צריך? בעצם אני אשמח למדריך קצר בעברית או באנגלית. נ.ב. שם המחשב הוא: HP MINI 110 3601 תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקע בהתקנה..... ניסיתי גם ווינדוס 2000 וגם הוא נתקע באמצע ההתקנה, וזה לא בגלל שהדיסקים שרוטים... ניסיתי להחליף זיכרון, וזה עדיין לא עבד, החלפתי הארד-דיסק וגם זה לא עזר.... מה הבעיה?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי שיראה כך: http://www.hanners.nildram.co.uk/test_1.jpg ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לדלג איכשהו על שלב ה Screen Alignment לאחר ההתקנה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מעלים את החלק העליון שפתאום הופיע לי באופן קבוע כשאני פותח תיקיות ב WIN?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.windowslatest.com/2022/03/05/you-can-now-easily-bypass-windows-11-system-requirements/amp/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שאלה בPRO XP WINDOWS ב MSCONFIG-אתחול-מופיע REBOOT וגם WATCH למה הם משמשים? האם הם צרכים להיות מסומנים/מופעלים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי XP SP2 עם שני משתמשים. הבעיה היא ש"חיפוש", דרך ה"התחל", לא עובד אצל המשתמש השני (שהוא LIMITED), אבל דרך האקספלורר הרגיל הוא עובד, כלומר דרך לחיצת CTRL-F. אצלי, ADMINISTRATOR, הכל עובד. אני חושד שזה קרה לאחר התקנת SP2. מישהו מכיר? יודע איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה, ה Process בשם System תופס לאחרונה את כל המעבד, הדבר לא קורא באופן מיידי אלא לאחר זמן מה, אם אני מנתק את החיבור לאינטרנט אז הכל מסתדר אבל אז אני לא יכול להתקשר שוב ואני מקבל הודעת שגיאה 769, אותה לאחרונה קיבלתי המון ללא שום קשר ושאלתי בת'ראד אחר. 1) יתכן שזה קשור לשיתוף קבצים ? 2) בדקתי ברשת אם זה trojan אבל הכי קרוב זה System.exe ופה זה לא המקרה. 3) סרקתי בכל מקרה את המחשב עם adware + kaspersky +s&d. מצורפת תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-