Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
Update for Windows 7 (KB974431) Download size: 15.8 MB קיבלתי את השגיאה הזאת : 0xc004f050
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משחק פינג-פונג בין 2 תוכנות, או משחק ומדריך אסטרטגיה במקביל. דברים כאלה. בחלונות XP הייתי לוחץ על Alt+Tab ועובר מאחד לשני בלי בעיה. מאז שויסטה הכניסה את הדסקטופ לתפריט, אני מאבד אוריינטציה לעתים קרובות והרבה פעמים צריך להוריד יד מהמקלדת ולהעביר עם העכבר. לא סיפור, אבל כשזה קורה הרבה ולעתים קרובות זה יכול להיות מעצבן. אני משער שאיפשהו ברגיסטרי או בפוליסי אדיטור יש אפשרות לקבוע ש-Alt+Tab יעבור על תכניות פתוחות בלבד - אבל אין לי מושג איפה. מישהו יכול לעזור? אני משתמש כיום בחלונות 7, אגב.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הייתי רוצה לגרום למחשב לקום לבד בשעה מסויימת בימים ראשון עד שישי ממצב של כיבוי רגיל ולהפעיל איזה שיר. 1) האם זה אפשרי? 2) איך עושים את זה?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הודעה שגיאה כזו מופיעה לי עבור כל קובץ התקנה (תוכנה) שאני מנסה להתקין win xp pro sp3 מדוע זה?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ב- 26.6. דיווחתי כאן בפורום על תופעה מוזרה - סמלים בשולחן העבודה שלי משנים את מיקומם כראות עיניהם. קיבלתי כמה עצות וניסיתי ליישם אבל נאדה. מדוע אני מספר לכם את זה בדיון חדש? התשובה היא שכעת מתברר שככל הנראה מדובר בבאג בעדכון התכונות האחרון של חלונות (2004) ולא בעניין של הגדרות שולחן עבודה/תצוגה/ערכות נושא. רצוי שמידע כזה יקבל מקסימום חשיפה. למסקנה הזו הגעתי אחרי שעשיתי את עדכון התכונות גם למחשב נייד (intel core i5, בעוד שהמחשב השולחני מבוסס - AMD), וגם בו החלה להתרחש התופעה הזו מייד אחרי העדכון. רק כדי להיות בטוח, אם יש כאן עוד מישהו שעדכן ל- 2004 וגם אצלו הסמלים התחילו לטייל על הדסקטופ - אנא ידעו את כולם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית, יש אופציה לכתוב גם בעברית. שאלתי האם וכיצד ניתן להפוך את כל מערכת ההפעלה לממשק עברית?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום רציתי להתקין את ה-AV הנ"ל, הכל הותקן כמו שצריך. ישר אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, אחרי הריסט W7 פשוט לא עולה, ונותן לי את ההודעה הנ"ל. כאילו ההתקנה של ה-AV שינתה משהו בהפעלה של ה-OS. במה יכולה להיות הבעיה? מודה לכם מראש אם תוכלו לעזור כמה שיותר מהר! תודה!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה, ה Process בשם System תופס לאחרונה את כל המעבד, הדבר לא קורא באופן מיידי אלא לאחר זמן מה, אם אני מנתק את החיבור לאינטרנט אז הכל מסתדר אבל אז אני לא יכול להתקשר שוב ואני מקבל הודעת שגיאה 769, אותה לאחרונה קיבלתי המון ללא שום קשר ושאלתי בת'ראד אחר. 1) יתכן שזה קשור לשיתוף קבצים ? 2) בדקתי ברשת אם זה trojan אבל הכי קרוב זה System.exe ופה זה לא המקרה. 3) סרקתי בכל מקרה את המחשב עם adware + kaspersky +s&d. מצורפת תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רק אני או שבאתר הזה הפונטים פתאום גדלו? כי אצלי הם דיי גדולים ממה שהיו וזה נראה מוזר. זה לפעמים קורה גם באתרים אחרים
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
תגידו באקפלורר 7 רואים יותר טוב מ 6 או שאני מדמיין?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקנות אצלי שתי מערכות הפעלה. שתיהן XP ושתיהן מותקנות על אותה מחיצה (כונן c). מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהמערכת העודפת? האם מספיק לערוך את boot.ini ולמחוק את קבצי המערכת הלא רצויה או שזה לא יעבוד / יגרום נזק למערכת שתישאר? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הגרסה החלשה יותר של הווינדוז וחשבתי על האפשרות של שדרוג. האם לשם כך אני צריף פרמוט של המחשב/מחיקה של הכונן, או שזה כמו כל עדכון אחר בווינדוז? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם נשאלתי שאלה בראיון לגבי התנהגות UAC , כאשר רוצים להתקין אפליקציה מסויימת , קופץ ה UAC דיאלוג , ששואל אותנו אם אנו רוצים להתקין את האפליקציה , עכשיו אם לוחצים "YES" אז הוא מבקש ממך להכניס סיסמא של ה admin ומתקין, ואם לוחצים "NO" אז הדיאלוג נסגר והאפליקציה לא מותקנת עכשיו השאלה היא האם מעבר לכך שכשלוחצים "NO" הדיאלוג רק נסגר וההתקנה נסגרת או שקורה עוד משהו ברקע מעבר לכך ? כי כשעניתי שהדיאלוג רק ניסגר וההתקנה נסגרת הוא אמר לי שזה לא נכון , האם מישהו יודע מה קורה מעבר לכך ? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי SP2 והוא תמיד מקפיץ לי חלון שהמחשב שלי לא מוגן כי לא שמתי עידכון WIN אוטו'. וזה מציק. איך מסירים? וגם בתפריט "התחל" אז יש את התוכניות האחרונות ומעל זה (לפני שם המשתמש שבא בכחול) יש עוד רשימת תוכניות קבועות כאלה. ורשימה זו נעלמה לי. איך מחזירים אותה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-