Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי(WIN98SE) ל-XP. במערכת הישנה קצב רענון המסך שלי(MAG XJ770) היה כ-90 HZ ב 1024 על 768. כשעברתי ל-XP הקצב התרסק ל-60 HZ... מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? עריכה:תוקן,תודה בל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה דחופה!!! פתחתי מסמך דרך המייל- לחצתי על "הורד", אח"כ לחצתי על "פתח" (לא שמרתי במקום משלי), ערכתי שינויים על המסמך וכאשר יצאתי ממנו- הוא שאל אותי האם לשמור- לחצתי "כן"- ומאז איני מוצא את המסמך המעודכן שיצרתי-היכן המחשב שומר כברירית מחדל את הקבצים שמורידים מהאינטרנט? יש סיכוי למצוא זאת? ??? דחוף!!!!!!! תודה- מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי Windows 7 חוקי שקניתי לפני מספר שנים, וכמובן שיש לי גם את ה-serial שלו. הזמנתי DVD עם גרסת שדרוג ל-Windows 8, הוא אמור להישלח אליי בימים הקרובים. בנוסף, קניתי עכשיו כונן SSD חדש. אני לא מעוניין לשדרג את ההתקנה הנוכחית, אלא לבצע התקנה נקייה של Windows 8 על ה-SSD החדש. אפשר לעשות את זה? אם כן, אשמח להסבר איך. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שקודם אני חייב להתקין XP ורק אז VISTA כדי שהמערכת תזהה 2 מערכות הפעלה ,לזכרוני זה המצב ....
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי VMC בסלון ואני מדיליק ומכבה בעזרת השלט שיש לי.. זה לא בדיוק כיבוי וזה גם לא HIBERNATION אני פשוט לוחץ על כפתר הOFF והמחשב נכבה יש אחרי מספר שניות וכמובן נדלק מאותו מצב בו כיביתי! הבעיה היא כשהמחשב נדלק בגלל פעולות שאני תזמנתי במיוחד הוא נשאר דלוק בזמן שאני לא בבית ואני רוצה שהוא יכבה אחרי שהוא מסיים או אחרי זמן מה שהפעולה כבר הסתיימה.. סימנתי שהוא יכנס למצב שינה במתזמן מסימות! אבל הוא נכנס למצב שינה רק לא מלא כמו שצינתי לפני כן איך עושים את זה? יש לי ויסטה... תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איזה מערכת הפעלה יותר קלה על המחשב ? יש 4ג' זכרון פנימי ומעבד G2020 מה עדיף שהוא יריץ מבחינת מהירות שימוש ? WIN10 או WIN7? לא להכניס לשיקולים כסף וכו' רק מהירות שימוש תודה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , לאחרונה הופתעתי לגלות שיש תהליך תחת המשתמש שלי בווינדאוז בשם pokapoka79 התהליך אינו מזוהה עם התוכנות שאני מפעיל עקבתי עד לקובץ המקור שלו שנמצא בתקיה של הווינדאוז אך אינני מצליח למחוק אותו , הוא בשימוש כל הזמן וכשאר אני מנסה לסגור אותו דרך מנהל המשימות הוא פשוט נפתח מחדש ... חשבתי אולי להכנס דרך הסייפט מוד לווינדאוז ולנסות למחוק אותו , אך כשאר אני מאתחל את המחשב ולוחץ על כפתור ה - F8 אני מגיע למצב בו אני יכול לבחור ממה המחשב יעשה BOOT ואין אפשרות להכנס לסייפט מוד אם מישהו יודע כיצד למחוק את הקובץ הנ"ל אני אשמח לדעת , והאם יש דרך נוספת להכנס ל סייפט מוד ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, רציתי רק לוודא משהו קטן. זה מומלץ תמיד להתקין עדכונים לווינדוס? כל יום הווינדוס מוצא לי עדכונים חדשים ואני חושש שזה יכביד לי על המחשב או יפגע בביצועים במשחקים. יש לי מחשב חזק ד"א. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לויסטה. תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגירסה הבאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט שמה דגש על חווית שימוש אחידה ומאוחדת - אבל עדיין תגיע בלפחות שש גירסאות שונות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. שאני עושה חיפוש באימיול למשל בעברית אז אני רואה רק סינית .ככה גם למשל בתוכנות כמו וורד ,אם שולחים לי קובץ שנכתב בעברית אותה בעיה. בדקתי בהגדרות שפה בלוח בקרה וכל אפשרויות העברית מסומנות.מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שונא את זה יאללה!!! הווינדוס כבר מותקן משהו כמו 4 חודשים ולפני כמה ימים היה לי עידכון של מיקרוסופט (הסמל הצהוב המעצבן בשורת המשימות-זה שאומר "אתה יכול להמשיך לעבוד בזמן ההתקנה" בלה בלה בלה... ואחרי העידכון נדפקתי - עכשיו יש את הסמל של הכוכב הכחול המעצבן של ייתכן שנפגעת מזיוף תוכנה עלק... יש פתרון? מה עושים? זה מחרפן.. גם כשנכנסים לווינדוס צריך לחכות עד שיראה לי "פתור מאוחר יותר" בבקשה עזרה דרך אגב הווינדוס הוא XP SP2 Pro אם זה משנה.. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את WINDOWS XP SP2 על המחשב, ביצעתי התקנה נקייה כולל מחיקת PARTITION של כונן C ופירמוט מלא (לא מהיר) שלו. לאחר שהסתיימה ההתקנה אני רואה שיש לי את ה-BOOT MENU של WINDOWS XP שמראה שני אופציות של MICROSOFT WINDOWS XP איך אני מבטל את התפריט? תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
צהריים טובים! אז ככה: למה במספר תיקיות אצלי אני יכול לארגן אותן לפי modified ובחלק אין לי את האופציה לסדר כך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-