Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לבטל/להחליף לחיץ Stand By . ב Power options properties רשמתי Never ל System standby וגם ניסיתי Enable Hibernation אך אין שינוי. יש לי Win XP SP2 ולוח אם Gigabyte K8nsc-939. תודה מראש למשיבים.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את השפה של הWindows מעברית לאנגלית חוץ מאשר פרמוט של המחשב והתקנה של Windows באנגלית. יש לי XP Home, אם זה משנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה. מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....). רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה שהתקנתי את הווינדוס כול האפליקציות במסך ה START עבדו ועכשיו יש עליהם איקסים שאני לוחץ על אפליקציה המחשב כותב לי this app cant install מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מוכר מחר XP HOME ב150 שקל שווה לי או שלא? תאכלס אני עובד עם PRO לא מקורי אז אין לי מה לעשות איתו
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שכאן המקום. אני מחפש פיירוול ואנטיוירוס חינמיים למחשב שיעשו עבודה טובה. ממה שראיתי כל חברה נותנת גירסא חינמית רק לאחד מהם ואני רציתי לשאול אם יש משהו של שתיהם חינמי או שאני חייב להתקין 2. יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן עם מחיצה ועליו מותקן win 7 גם על המחיצה השנייה היה מותקן win 7 אך הוא פורמט וכאשר אני מעלה את המחשב, הוא מבקש ממני לבחור בין 2 ה win למרות שאחד מפורמט איך מוחקים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או קי פתאום לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד לאט...אין לי מושג למה..לא עשיתי שום דבר חריג איתו.... וגם ב-TASK MENEGER הוא מראה שהכל רגיל מה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תאריך היעד לסיום התמיכה ב-Windows 10 מתקרב, ומייקרוסופט נאבקת להעביר משתמשים ל-Windows 11 למרות מכשולים טכניים ותדמיתייםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח חברים. לפני כמה דקות הופיעה אצלי תקלה מעצבנת. עבדתי על המחשב, השועל היה פתוח וכמה מסמכי וורד ועשיתי משהו. אולי הקשתי על צירוף מרשים כלשהו, אולי משהו אחר שלא הבחנתי ופתאום המקלדת שקודם עבדה רגיל החלה להגיב מוזר. בתחילה כאשר ניסיתי לכתוב במסמך הוורד הופיעו לי סימנים במקום האותיות הרגילות. כאשר ניסיתי למחוק אותם הוא עדה צרות או עשה זאת כאשר מוחק עוד דברים (חצי דורה מעל שלא סומנה). אז הבחנתי שרוב המקלדת אינה מגיבה ומקסימום אני מצליחה לגרום לכמה מהfים להגיב אבל נראה לי שגם שם התגובות היו לא רגילות. ניסיתי להפעיל ולכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את המקלדת (נייח) אבל זה לא פתר. היות והדבר קורה הן בדפדפן והן בוורד כנראה שזה קשור למשהו מתחת. אולי החלונות אולי משהו אחר. עריכה…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-