Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
VISTA ULTIMATE 64 BIT מנסה לשדרג לWIN 7 HOME PREMIUM שדרוג 64 BIT בעברית לא נותן לשדרג בגלל שפה שונה הוא נותן רק התקנה מחדש יש פטרון איך אפשר לשדרג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל רציתי להוריד עידכונים לוינדווס. והנה השאלה הראשונה שלי. באתר של MICROSOFT יש משהו כמו 1000 …
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם למישהוא יש מידע עליו הוא יודע מאיפה אני יכול להשיג מידע
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים פיזיים במחשב, C: ו-D:. גיליתי שהראשון © תקול, ולכן התקנתי את Windows XP על D, ואמרתי לעצמי שאוציא את C בהזדמנות. עכשיו גיליתי שככל הנראה המחשב לא מסוגל להעלות את חלונות בלי כונן C. איך אני יכול לגרום לו לרוץ עם D בלבד?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף תמיכה לוינדוס XP ל-RAID לאחר התקנתו ? אני יודעשהדבר אפשרי עם הוספת תמיכה ב-ACHI, האם הדבר אפשרי גם ב-RAID חומרתי ?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה עושים???? יש לי על ההרדיסק הזה מלא חומר, כדי להיכנס לדיסק וינדוס רוצה לפרמט! ב manager הוא מופיע לי כ RAW ולא NTFS ! איך פותרים דבר כזה?? ההרדיסק היה על מק (בצורת NTFS ) הכל עבד יופי שהעברתי לוינדוס פתאום זה קרה...היו לי עוד הרדיסקים במק ועברו לוינדוס ושום דבר לא קרה.... חייב עזרה! תודה!!
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי שאני מנסה למחוק http://img233.imageshack.us/img233/5187/93897533wc8.jpg
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום , אני לא כל כך מתמצאת , אך שמעתי בעבר ש -service pack 2 אינו כה מוצלח ואינו חף מבעיות ועדיף להשאר עם 1 ..אז נשארתי . עכשיו , אני גם לא מעדכנת מאתר מיקרוסופט (מסיבות מובנות...) ומורידה קבצי עדכון ידנית (אבטחה וכו') מאתר : www.softwarepatch.com מס' שאלות: 1) אם מה שאני עושה זה מיותר ועדיף כבר להתקין את service pack 2\3 וזהו ולהוריד עדכונים ממקירוסופט (רק איך לבטל את ה-WGA או איך שקוראים לזה..) . 2) אני יודעת שהחבילה 2 מגיעה עם פיירוול מובנה ואני רוצה להשאר עם ה-SYGATE וה- NOD ANTIVIRUS במקום הDEFFENDER .במידה ואני אתקין חבילה 2\3 ,תהיה אפשרות לבטל את שניהם ? (את חומת האש אני יודעת לבטל ). 3) במידה ולא , לא תהיה בעייה בהתקנת תוכנות \ עדכונים לתוכנות בעתיד (לאחר…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ליצור קובץ iso של מערכת ההפעלה שלי (windows 10 pro) ולהתקין אותה מחדש על המחשב כך שיהיו לי שתי מערכות על המחשב? בתכלס לא אכפת לי להתקין וינדוס 10 מחדש כמערכת שניה, רק שאין לי מפתח בשבילה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
howday, today, i have installed WindowsXP Home, and beacause i was in rush, i fogot to select the Hebraw as my main language. this thig happned to me once, and i remember that the only thing i could do is to format my pc. so i ask u guys, if there is a way to install Hebraw on the machin. another thing: Windows allways tells me that i have 30 days to log in, and i dont know what they want from me, so if someone can tell me, i'll be happy.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך להשיג אייקונים של אתרים לדוגמא- האייקון של YNET זה מן Y אדום כזה.... של גוגל זה מן G כחול... של MSN זה פרפר צבעוני.... אני צריך את האיקונים כדי שיהיו לי במועדפים עם האיקון...זה יותר יפה לעין, ויותר נח, מה גם שזה הרבה יותר אסתטי בסרגל של הLINKS תודה רבה... טל נ.ב, את האייקונים של YNET ושל MSN כבר יש לי , אז אל תתאמצו מה שנחוץ לי זה בעיקר גוגל, פיסיטיפ, ו HWZONE כי הם בסרגל של הלינקים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצ"ב קובץ ZIP ובתוכו קובץ minidump... מישהו יכול לעזור לי בפיענוח תקלה של מסך כחול מתוך קובץ minidump ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך לפרמט מחשב ולהתקין בו ווינדוס. מותקן עליו כרגע XP. מדובר על מחשב עם מעבד אינטל E2140, לוח אם פשוט של אינטל, זכרון 512MB, כ. מסך מובנה. האם אפשר להתקין עליו 7 או שהוא יקרטע?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות, לקנות את מע' ההפעלה הזו. במחיר שווה לכל נפש. (התקנה נקיה לא שדרוג) עשיתי חיפוש, ולא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינה לבין שאר הגרסאות. האם הגירסה הזו, טובה למשתמש הביתי?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-