עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AK,

שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by OFIR N.O.S,

שלום.. יש לי בעיה במחשב ..פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט הוא מתקין קבצים בשביל לעלות לווינדוס (win xp) אחרי שהוא מסיים להתקין מופיע לי מסך כחול ..עשיתי ריסט ונכנסתי לHD ..הוא מתחיל להתקין ואז שוב פעם באמצע הוא עושה לי מסך כחול .. ניסיתי את זה על מחשב אחר עם אותו HD ודיסק התקנה וזה עבד .. במסך הכחול כתוב : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damge to your computer IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז כתוב שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה לעשות ריסט,אם המסך מופיע שוב פעם לעקוב אחרי הפעולות הבאות : לבדוק אם החומרה החדשה מותקנת כראוי או ה software, אם זאת התקנה חדשה לשאול את ה hardware softwre manufacturer for any windows updates you might ne…

5. Started by mar_adon,

לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM T42P. אתמול קניתי הארד דיסק מקיי אס פי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6528 160GB של WD חיבור IDE. כאשר התחלתי בהתקנת הווינדוס קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא הארד דיסק קראתי בסטיקי על הבעייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 אך מבדיקה חיצונות קצרה של המחשב, הבנתי שאין לי כונן דיסקטים ואין לי מושג מאיפה להשיג את הדריבר. מה גם שהוא IDE. בנוגע ל"חלק מהלוחות אם בהם משולב בקר SATA מגיעים עם דיסקט עליו יש את הדריבר וחלק מגיע עם הדריבר על ה-CD המצורף ללוח" אינני מוצא את אותו הדיסק. יש אפשרות להוריד את הדריבר מאיפושהו? תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, OUTLOOK 2007 מקושר ל GMAIL ללא שרת אחר כאשר אני מוחק את אחת מההודעות שלי מהדואר יוצא, נשארת עליה פס של מחיקה אך ההודעה לא נמחקת , אני משער שזה קשור לעניין שהאוטלוק לא מצליח למחוק מהשרת , אני גם בטוח שזה קשור להגדרה בהאוטלוק מאחר והוא הותקן מחדש , החזרתי את גיבוי הקודם שלי, ההגדרות בתא הדואר של GMAIL לא השתנו. הדואר כרגע מוגדר כ POP3 מול GMAIL בתחילה היו קצת בעיות עם ההגדרה , כלומר בלבול עם IMAP, איך ניתן לתקן את הנושא בצורה עדינה בלי להרוס את מבנה התיקיות בOUTLOOK תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Stanly,

חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omriverson,

אהלן, עדכנתי ל8.1 את הוינדווס הייתה בעיית תצוגה קטנה שפתרתי אותה.. ועכשיו אי אפשר למזער/להקטין או לצאת מהדפדפן (רק דרך הטאבים אפשר לצאת) וגם נעלמה שורת המשימות למטה.. איך אני מסדר זאת? תודה רבה מראש והמשך שבוע מעולה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הסרתי את ההתקנה של SP3 ,המחשב התחיל להגיב באיטיות אז איתחלתי את המחשב ועלה לי מסך שחור שאחריו המחשב לא עולה וכתוב בו בקיצור שווינדוס לא יכלה להתחיל בגלל שהקובץ הבא חסר או שגוי System32\drivers\pci.sys ורשום גם שאני יכול להעזר בקונסולת השחזור (revovery) של וינדוס מהדיסק אתחול,שאני יודע איך להגיע לשם אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה כדי לשחזר את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mrraz,

לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tofitof1,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את מערכת ההפעלה של הלפטופ של חברת DEL VOSTRO 3550 מ WIN7 ל- WIN8 אולם ה- bluetooth לא פועל. הורדתי קובץ מאתר DELL אך עדיין לא עובד. מה עליי לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

ידוע מתי תצא חבילת שפה עם עברית? ומה זה RTM?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ronin13,

שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אישי555,

אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yellow devil,

הורדתי משחק שאפשר להפעיל אותו רק על service pack 3 ולי יש 2 אז שאני מנסה להתקין את ההעדכון ל-service pack 3 זה עושה לי את ההודעת שגיאה הבאה: שגיאה פנימית,לא ניתן להמשיך בהתקנה. איך אפשר לפתור את זה?? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום יש לי ווינדוס 7 יש לי מצב שינה פועל אבל אני רוצה שכשיש מוסיקה המצב שינה לא יכנס לפעולה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Infection,

שלום צרבתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לדיסק עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מגדיר שהכונן דיסקים יעלה ראשון ואיך להתקין את מערכת ההפעלה 7 ולפרמט את הדיסק הקשיח שבו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.