עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kfirbep,

היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. מישהו יודע איך אפשר לנטרל את החלון הקופצני והמעצבן הזה שמופיע כל כמה שניות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בבקשה תגידו לי שאני לא האדיוט היחיד שלא הכיר את הפיצ'ר הזה עד עכשיו...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shay-h,

שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום יש לי בעיה, שבכל פעם שאני מקבל הודעה על דף מדפסת שנתקע וכדו' האני לוחץ על הכפתור המבשר לי על הודעה מוינדוס, ואז וינדוס בדראמטיות משחירה את המסך, פשוט מכבה אותו, מפסיקה למספר שניות, ואז מודיעה לי בקטנה שחסר דף במדפסת... בשביל זה היה צריך להתקדם לוינדוס שבע? לא ניתן להודיע הודעות כאלה בלי כזו דראמה? כמו בוינ-אקס-פי שפשוט היית מקבל הודעה ומטפל בה וזהו? אשמח למי שיעזור לי לפתור את הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Avocado,

לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אם משהו יכול לעזור לי, אני ישמח מאוד - מתי יוצא הבטא הראשון לwindows 7 ? - מתי צריך לצאת ה-Windows 7 רשמית לפי Microsoft ? - במה הוא שונה מ-Vista לפי הידיעות שעד עכשיו מיקרוסופט הביאו ? תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים והעוזרים. אוהב, אמיל .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by domuzy,

מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by meiredri,

היי שלום לכולם יש לי win 7 64bit עם רישיון חוקי אך למחשב נייד שברשותי אני לא יכול להתקין 64BIT אלא רק 32BIT המחשב נייד דגם toshiba satellite l500-1u6 נאמר לי שאני יכול להוריד מהאינטרנט את win 7 32bit ולהתקין עם הרישיון שיש לי שאלתי היא כזו האם אני יכול להתקיi על המחשב הזה 64BIT (באתר של טושיבה יש דריוורים רק ל 32BIT ) ומאיכן אני יכול להוריד WIN7 32BIT כקובץ iso

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חדשים אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי עליו הרבה משחקים שאין לי את ההתקנות שלהם. וחלק מהמשחקים לא יכולים לעבוד אם נגיד אני העביר אותם לכונן אחר ואפרמט רק את הכונן של הווידוס.(בגלל הרגיסטרי) אז השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הזכרונות מעבד ולוח אם מבלי לפרמט?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ISR Soldier,

לוח אם Asrock Z77 Pro4 גרסת ביוס לפני עדכון 1.4 גרסת ביוס לאחר עדכון 1.5 לאחר עדכון הביוס דרך ה win7 חזרתי לביוס בכדי לשנות הגד' HDD ל IDE ו BOOT. הביוס עלה כרגיל (מהר מאוד) ולאחר השינוי קיבלתי את ההודעה Missing NTDLR... חזרתי לביוס ושיניתי את ה HDD הראשי לאחר (לא זוכר איזה מהם הוא עם OS) קיבלתי בוט לופ. העלתי CD WIN7 וביצעתי Startup repair בסוף התהליך קיבלתי הודעה שאין מה לתקן. ניתקתי 2 HDD מהלוח, וחיברתי כל פעם אחד, משום מה לאחר שחיברתי שוב את כולם רק אחד מזוהה (כמובן שאין על אף אחד מהם ג'מפר) עוד דבר מוזר שקרה, לביוס לוקח חצי דקה לעלות ולפעמים בכלל לא עולה עד לניתוק HDD אחד. ביצעתי איפוס לביוס, לא עזר. עצות יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני שם את בפורום כללי בכוונה שהסקר יהיה יותר "אובייקטיבי"

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by JohnClark,

זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by goodspeed,

שלום, רציתי לברר כמו שיש את הפקודה עבור כיבוי: shutdown -s -t XXXXX ופקודת הביטול:shutdown -a יש פקודות מקבילות עבור מצב שינה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liav12,

אהלן, אני חושב שזה הפורום הכי מתאים, סתם רציתי לדעת איפה אפשר למצוא איזה שומר מסך חמוד תלת מימדי.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tamir245,

שבוע טוב. יש ברשותי מחשב נייח עם מעבד P4 HT 2.8GHZ שמריץ ווינדוס HOME EDITION ומחשב נייד HP6515EJ שמריץ ויסטה הום פרימיום 32 ביט OEM שהגיע עם המחשב. השאלה שלי ככה,אם אני נכנס מחשב->מאפייני מערכת->הגדרות מתקדמות->משתני סביבה המעבד שם מוגדר בX86 בשני המחשבים. השאלה שלי כזו,האם אחד מהם לפחות לא אמור להראות לי שהוא X64? ככל שאני יודע שניהם משתמשים בליבה כפולה למרות שהלפטופ מצוייד במעבד חדיש יותר C2D T7300. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by itayze,

יש לי במחשב win2k ו win2k2 עכשיו אני רוצה להתקין לינוקס זה יפריע לחלונות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by maxwell10,

כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by GamePad,

for some strange reason when i try to write a threadafter kliking a few letters my hebrew turns to gibrish can anybody help me? this is realy annoying

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ronin13,

שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by T-Better,

למישהו יש מושג למה ה-Windows לא מזהה את הצורבים שלי (באופן כללי - את שני הכוננים האופטיים המחוברים לי למחשב)? הלוח-אם כן מזהה אותם, ב-Device Manager הם מותקנים אבל לא מזוהים. דרך אגב, יש לי גם כונן ווירטואלי שגם הוא לא מזוהה. בבקשה עזרה, אני חייב לצרוב משהו עד הערב...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים