Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם הבוקר הווינדוס 7 שלי ביצע עדכון (*בלי ידיעתי*) ולאחר שהמחשב הופעל מחדש גיליתי ששום תוכנה מהאופיס 2007 לא עובדת אני מקבל את ההודעה הנ"ל microsoft office word has not been installed for the current user. please run setup to install the application אציין שלפני העדכון הזה הכל עבד חלק. לפני שמציאים לי להתקין מחדש את האופיס ולראות מה קורה, אציין שזהו מחשב נייד וקיבלתי את האופיס מותקן יחד איתו, ככה שאין לי אופיס זמין. מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פגשתי לא ממזמן באיזה אתר חביב שמנהל אותו מתכנת ותיק של Windows אשר טוען שהוא הצליח לעשות דיסק איתחול של WIN XP! פשוט מכניסים את הדיסק ויש WIN XP! לפי מה שקראתי באתרו כבר הרבה אנשים ניסו זאת והצליחו הוא מחלק את הידע והכלים הדרושים בחינם ואפילו עוזר בכל השלבים בהכנת הדיסק. עכשיו אני בה ושואל אתכם זה אפשרי? לא זה יעשה בעיות? זה יהיה יציב? והכי חשוב אתם יודעים איך להכין דיסק כזה? אשמח לתשובה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע לידי נייד VAIO עם XP. אני לא מסוגל לשנות דברים כמו הגדרות אבטחה או System Restore והן כבויות. זה נובע לפי מה שרשום שם מהגדרות ה-Group Policy. מה זה בדיוק? האם זה קשור ל-Local Secrity Authority Subsystem Service? איך אני מבטל את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קבלתי גישה לMSDNAA כסטודנט ;D וכמובן שהתחלתי להוריד את WINDOWS 7, אבל הגירסה היחידה שיש שם היא גירסת ה PROFESSIONAL ואין שם את גירסת הULTIMATE (שאני כבר מקיר). ישר נכנסתי לאתר של MICROSOFT בשביל לבדוק מה אני מפסיד בזה שאני יתקין גירסת PRO במקום הULTIMATE ויש שם משהוא שהפחיד אותי: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx איפה שרשום: Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages. מסומן V ליד הULTIMATE אבל לא ליד הPRO. אני אישית מעדיף את הWINDOWS שלי באנגלית כמו שהוא מגיע אבל אמא שלי שמשתמשת במחשב הראשי לא מסתדרת כל כך טוב איתו ומעדיפה עברית, כרגע מותקן אצלי הULTIMATE עם 2 יוזרים, אחד שלי באנגלית והשני שלה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי שאני לא האדיוט היחיד שלא הכיר את הפיצ'ר הזה עד עכשיו...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים מה אומר המסך הכחול כאשר מפעילים את WIN 7, ומצליחים לעבוד רק דרך SAFE MODE? מה עושים שלב שלב? תודה! זה מה שמופיע על המסך:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני נמצא אחרי שדרוג ל WIN 10 הכל עובד מעולה חוץ מבעיה אחת. כאשר אני מוריד קובץ שהוא עם סיומת EXE אני מקבל הודעת שגיאה NSIS , אבל אם אני מוציא את הקובץ לשולחן העבודה הוא עובד בלי בעיה. למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה הזאת?! עשיתי ניקוי קבצי ספאם סריקת אנטי וירוס ניקוי רג'סטרי וכו' , ועדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכלו לומר לי מה ההבדלים העיקריים בין Win XP בגרסת Pro ל-Home? כי אני מתלבט אם לקחת את העסקה הזו של הכבלים של ווינדוז XP HOME + מצלמת ווב + אוזניות ומיקרופון. המון תודה מראש, ניר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, עדכנתי ל8.1 את הוינדווס הייתה בעיית תצוגה קטנה שפתרתי אותה.. ועכשיו אי אפשר למזער/להקטין או לצאת מהדפדפן (רק דרך הטאבים אפשר לצאת) וגם נעלמה שורת המשימות למטה.. איך אני מסדר זאת? תודה רבה מראש והמשך שבוע מעולה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-