עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי מה הסיבה ?כמה פעמים נתקע באמצע העדכון ולא מעדכן תודה

2. היי אני משתמש SERVER 2008 64BIT עם 6GB וקצת קשה לי להבין מדועה הצריכת זכרון של המערכת שונה מכל אחת אחרת.. אני יודע שמערכת 64 צורכת כפול ולפעמים יותר! אבל לפי התמונה המערכת שלי ב 99% צורכת GB5~6. יש לציין שהמערכת עובדת ממש חלק ויפה קראתי פעם ש64 צורכת את כל הזיכרון לטובת המערכת למרות שבפועל היא לא מנצלת את הכל אבל ברגע שיש צורך בכמות זיכרון לטובת תוכנה אחרת היא מפנה. ש לציין שלפני חודש המערכת עבדה עם 4GB וגם במצב הנל המערכת עבדה יופי..אז לא משנה כמה זיכרון אני יוסיף המערכת תמיד תיצרוך את כל הכמות? אני לא יודע עד כמה זה מדויק אשמח שמישהו ישפוח מעט אור על הנושא [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dorosen,

יש לי שרת ואין לי את סיסמת האדמינסרטור, יש לי רק הרשאה להגדיר את היוסרים והסיסמאות שלהם, להוסיף ולמחוק. יש דרך לפרוץ את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. למקרה ואני פעם אשדרג את מערכת ההפעלה שלי לחלונות 8.1 (טוענים שהיא פחות כבדה מחלונות 7), ברצוני לשאול האם יש אפשרות לשנות את בממשק שולחן העבודה הרגיל את ערכת הנושא הרגילה לממשק הקלאסי (Windows Classic) של חלונות (כלומר זה של 95/98/ME) כמו שאפשר בחלונות 7, ויסטה ו-XP? כי פשוט ממשק ברירת המחדל של חלונות החל מחלונות XP ובמיוחד החל מחלונות 7, הוא מסורבל מדי מאחר והוא עתיר בגרפיקה, ונותן עדיפות על אייקונים על חשבון הטקסט (למשל בממשק ה-AERO של חלונות 7 ולפי דעתי גם ב-8.1, בכפתור ההתחל יש סמל בלבד והוא מעוצב יותר מדי, לעומת הממשק הקלאסי, שגם רשום התחל, והעיצוב הוא פשוט ונוח יותר בשבילי).

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by meiredri,

היי שלום לכולם יש לי win 7 64bit עם רישיון חוקי אך למחשב נייד שברשותי אני לא יכול להתקין 64BIT אלא רק 32BIT המחשב נייד דגם toshiba satellite l500-1u6 נאמר לי שאני יכול להוריד מהאינטרנט את win 7 32bit ולהתקין עם הרישיון שיש לי שאלתי היא כזו האם אני יכול להתקיi על המחשב הזה 64BIT (באתר של טושיבה יש דריוורים רק ל 32BIT ) ומאיכן אני יכול להוריד WIN7 32BIT כקובץ iso

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ToMuSH,

אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by refael111,

שלום לכולם האם ניתן ליצור ב- AD משתמש אשר לא יינעל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GamePad,

for some strange reason when i try to write a threadafter kliking a few letters my hebrew turns to gibrish can anybody help me? this is realy annoying

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מחשב דסקטופ שפועל תחת מערכת הפעלה WIN_XP . יש לי במחשב כעשר מחיצות למטרות שונות, בכל מחיצה כזו יש תיקית תחזוקה של מערכת ההפעלה שניקראת SYSTEM VOLUME INFORMATION. אני מסתכל בתיקיות אילו לעיתים נדירות ושמתי לב שבדרך כלל הנפח של כל תיקיה כזו הוא בין כמה עשרות KB לבין כמה עשרות MB, נפחים זניחים לכן לא מעניינים אותי. היום בפעם הראשונה ניתקלתי במצב בו התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION באחת המחיצות התמלאה בקבצים בנפח כולל של 1.2 גיגה בייט, זה גורם לסתימה של המחיצה הנ"ל. מהסתכלות בקבצים שיש בתיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION הנ"ל ברור לי שרוב הקבצים בתיקיה הם קובצי זבל, אלא שאינני יודע איך לנקות את התיקיה (אני חושש שמחיקה "פראית" עלילה לגרום לבלגן במחיצה הזו). ___ אני מב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 114508534,

אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shay-h,

שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Aviad6,

חג שמח כולם! פרמטתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות (אופיס, סוליד וורקס ועוד) אני מקבל שגיאה 2753 מווינדוס. ראיתי כל מיני דרכים לפתור את הבעיה, דרך פקודה בcmd או דרך רענון הרג'יסטרי אבל כל אלו לא פעלו. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tofitof1,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את מערכת ההפעלה של הלפטופ של חברת DEL VOSTRO 3550 מ WIN7 ל- WIN8 אולם ה- bluetooth לא פועל. הורדתי קובץ מאתר DELL אך עדיין לא עובד. מה עליי לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ychig,

יש לחבר שלי בעיה בווינדס ככה הוא אומר: יש לי בעיה - ה explorer.exe לא נפתח בעליית המחשב. שלום כולם, יש לי בעיה במחשב השני,שאני מדליק אותו ה explorer.exe לא נפתח (לא הדפדפן) ניסיתי לפתוח אותו בעצמי, ע"י מנהל המשימות, עשיתי משימה חדשה ורשמתי explorer ולא הלך. זה פעם שלישית שזה קורה לי שם, תמיד פתרתי את הבעיה ע"י התקנה מחדש של הוינדוס. אבל דיי נמאס לי להתקין מחדש כל פעם, וזה קורה בתדירות דיי גבוהה. אשמח לקבל פתרונות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kfirbep,

היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. הי ה-Windows מודיע לי כל הזמן שהוא צריך ריסטרט בשביל להתקין את העדכון Upgrade to Windows 10 Home, version 1511, 10586. עשיתי ריסטרט כמה פעמים, כיביתי והדלקתי את המחשב, אבל אני עדיין מקבל את אותה ההודעה. המחשב גם עולה ממש מהר - ללא שום התקנה כמו שיש בדרך כלל להתקנת עדכונים. ניסיתי להפעיל את ה-windows update troubleshooter, הוא אומר שהוע עשה איזשהו תיקון, אבל זה לא פותר את הבעיה. איך אני גורם לו להתקין את העדכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Dmoney,

אוקיי..תתכוננו לדבר הכי מוזר ששמעתם בתחום הבעיות בווינדווס. בתור הקדמה אני רוצה להגיד שהכל אמת ואני לא מנסה לעבוד על אף אחד. ברשותי Windows Xp Pro. בטעות מחקתי את התיקייה c:\windows\system. המחיקה נעשתה במצב בטוח ורק הקבצים בתוך התיקייה נמחקו..התיקייה עצמה נשארה שם. כשהפעלתי את המחשב מחדש הכל היה בסדר..הגעתי למסך שרשום "ברוך הבא" אך לאחר מכן נהיה מסך שחור. כלומר, לא רואים את השולחן עבודה. בעקרון המחשב עובד בסדר..אני מריץ תוכניות דרך ה- task manager והן רצות ללא כל בעיה. (winamp, החייגן של האינטרנט וכו'..) אבל בכל זאת..כשאני ממזער את הכל אני עדיין מגיע לשולחן עבודה שחור. המחשב לא מגיב ללחצן ה'התחל'. ניסיתי להריץ את המחשב עם האפשרות של שיחזור ההגדרות האחרונות שעבדו אבל זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by maxwell10,

כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לדוגמא תוך כדי משחק , אני לוחץ על e ונפתח ה"מחשב שלי" או שאני לוחץ על d וזה חוזר ל desktop .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by AK,

שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים