עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מיקרוסופט ממשיכה להקשיב למשתמשיה עם עדכון נוסף לגירסת ה-Preview של מערכת ההפעלה החדשה של החברה, Windows 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yossix,

יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש עליו גם מערכת הפעלה של mac וגם windows אני רוצה להסיר לגמרי את הwindows מבלי לפגוע בשום דבר שקשור למערכת של mac האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. ולי יש SP1

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Kukishin,

נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשב הוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסית אשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ofir2000,

ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אוקי, כולנו יודעים שתוכנות מסויימות ובעיקר משחקים רצים טוב יותר בלי ערימה של תוכנות הרקע שיש לנו. אפילו ראיתי פה איזה לינק לאתר שממליץ להעיף כמות נרחבת של services. ואז עלה לי רעיון שאני לא יודע אם אפשר לעשות אותו ואם כן אז איך בדיוק. האם אפשר לעשות (והאם זה שווה בכלל) מעין "משתמש משחקים" ל XP? משהו כמו boot disk למשחקי ה DOS? הכוונה היא ליצור account חדש על ה XP שיהיו לו זכויות admin כמובן אבל ה desktop שלו יעלה בלי כל הצעצועים המגניבים של ה XP, לא יהיה לו wallpaper כבד, מינימום של services רצים ברקע וכמובן מספר מינמלי של תוכנות רקע. האם אפשר לבצע קונפיגורציה ספיציפית לכל משתמש של תוכנות ה startup שעולות בבוט מתוך msconfig וכשאני אעשה login עם משתמש אחר אז הכל יעלה כרגי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by jackhammer,

אתמול בלילה התקנתי ווינדוס 7 בהתחלה רוב הדברים עבדו בסדר אבל פתאום דברים התחילו להתנהג מוזר. כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שגורמים לי לשחזר את המערכת אחורה לויסטה וזהו....... התצוגה המקדימה של החלונות בTASK BAR פתאום מופיעה לי בשורות ולא בחלונות (צירפתי תמונה) יש לי AERO (אינדסק של 5.9) ווידאתי שב GPEDIT האופציה של "ביטול התצוגת המקדימה" מבוטלת (לפי האתר הבא) http://www.blogsdna.com/2056/how-to-enable-or-disable-taskbar-thumbnails-preview-in-windows-7.htm עדכנתי את הדריבר לכרטיס מסך דרך ה עדכונים של הווינדוס לעוד מישהו זה קרה? מישהו מכיר פתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by assaf83,

חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?

14. Started by puNani,

אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by zoomdia99,

https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by aloneg,

שלום יש לי מחשב AMD Athlon 64 4600+ יחסית חדש על גבי XP64, ולמרות שאני מגדיר אותו להיכנס למצב Hibernate לאחר כ-10 דק' (בכל ה-USERS) הוא לא עושה כלום ונשאר דלוק. אם למישהו יש רעיון מה יכול להפריע לו להיכנס למצב זה, בבקשה תעזרו

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הי לכולם, מחשב משרדי די חדש - Dell Vostro 260. מכיל i3-2120 + 4GB DDR3 RAM. מ.ה היא Win 7 Pro 64bit לעיתים המחשב נהיה מאוד איטי. יש למשל שיהוי בין ההקלדה לעד שהאינפוט נקלט בOutlook. גם פעולות בסיסיות כמו פתיחת Task Mannager או סגירת מסמך וורד לוקחות כמות זמן ניכרת. זה "בא והולך". לכמה דקות המחשב יעבוד בסדר, ואז לכמה דקות יקרטע. מבדיקה ב-Task Mannager, כאשר מ.ה רק עולה השימוש בזיכרון הוא בין 50 ל55 אחוז(!). העלאה של המ.ה ללא סרביסים מיותרים או בSafe Mode מורידה את אחוז השימוש בזיכרון(שוב - ללא שום תוכנות פועלות וישר אחרי הפוסט) ל33% ומעלה. זה נראה לי עדיין גבוה מאוד... כרגע(מהלילה) המחשב נמצא בSafe Mode ומריץ MalwareBytes AntiMalware. אני טרם יודע תוצאות ואעדכן בהמשך.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם!! שאלה דחופההה... יש לי בעיה דחופה מאוד שהיא שהמחשב לא מצליח להעלות לי את הוינדוס ולאחר נסיונות רבים אשר לא הצליחו החלטתי לפרמט את הכונן ולתקין את מערכת ההפעלה מחדש... כיצד אני מפרמט ומתקין מחדש את הוינדוס ללא מערכת הפעלה (אשר לא עולה) ? אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי משום שזה דחוףף מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי ידוע אם המחיר של ה XP הולך לרדת בקרוב? ואם כן ידוע בכמה פחות או יותר? ---------------------- פתאום ומשום מקום המחשב לא עולה ומפיעה הודעה שחסר קובץ HAL.DLL קראתי קצת חומר וניסיתי כל מיני תיקונים כפי שמופיע בכל מיני דפים אחרי חיפוש בגוגל, שום דבר לא עובד לצערי אני אצתרך להתקין הכל מחדש-אם מישהו מכיר פתרון עובד אשמח לשמוע, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yniq,

האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by maorizyo,

שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים