Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נעלם לי האייקון של השפה. כיצד אני מחזיר אותו? הכוונה לשתי האותיות שמיצגות את עברית\אנגלית.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD Athlon 64 4600+ יחסית חדש על גבי XP64, ולמרות שאני מגדיר אותו להיכנס למצב Hibernate לאחר כ-10 דק' (בכל ה-USERS) הוא לא עושה כלום ונשאר דלוק. אם למישהו יש רעיון מה יכול להפריע לו להיכנס למצב זה, בבקשה תעזרו
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה. generic host process for win32 services נתקל בבעיה והיה צורך להפסיק את פעולתו ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה הדרך הזולה ביותר לקניית רשיון חלונות? אני מאוד מעדיף retail.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לפני שבועיים בערך קניתי מחשב לנובו חדש אחלה מחשב, רק מה? הגיע עם חלונות 8 לדעתי, חלונות 8 היא מערכת נחמדה עבור מחשבים מבוססי מסך מגע אבל היא פשוט קטסטרופלית עבור מחשבים שולחנים או לפטופים רגילים ללא מסך מגע החלטתי שאני מעיף את 8 ומתקין 7 אולטימט 64 ביט קיבלתי ממיקרוסופט את דיסק ההתקנה המקורי של חלונות 7 64 ביט בכדי שההתקנה תצליח יש להתחיל את המחשב כשחלונות 7 עולה ישירות מתוך דיסק ההתקנה עד כאן הכל סבבה אלא מה? לנובו נעלו את האפשרות להתקין תוכנות ומערכות הפעלה ישירות מדיסק התקנה גם כששיניתי בBIOS את סדר האתחול כך שקודם כל המחשב ינסה להתחיל מהDVD זה לא עזר, אמנם אחרי ביצוע ריסטרט המחשב אכן ניגש לכונן הDVD לפני שהוא ניגש להרדדיסק אבל הוציא הודעת שגיאה ACCESS DENID…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב חברים תמיד היה לי מיתוס לגבי כך שעדיף להתקין מערכת הפעלה בשפה האנגלית מאשר בעברית כי זה מסתדר טוב יותר עם העבודה במחשב ועם אפליקציות!! האם זה באמת כך או שזה סתם מיתוס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-