Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מערכת XP64 ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לויסטה 64. אני מעוניין לעבוד איתם ביחד לתקופה ואז לסלק את XP אם צריך... כיצד אני עובד עם שניהם ביחד? איך תהליך ההתקנה מתבצע ? 2 ג'יגה ראם 800 מגה הרץ יספיקו למערכת ההפעלה החדשה? איך אני מסלק את אקס פי לאחר תקופה? תודה ח'ברה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתקנה של ווינדוס 7 פרו בנייד היא כמו בנייח?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש מלבד ה-HDD אני מאמין שאם אני אחבר את ה-HDD זה יעבוד השאלה האם עדין יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס? המעבר הוא מ-Q6600 ל-I5 ומלוח 965p ל B75 (האלה הגשרים..)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באירוע בסוף החודש תציג מיקרוסופט גם את שמה של הגרסה הבאה של ווינדוס, אך הדלפה של מיקרוסופט נותנת לנו הצצה מוקדמת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-th-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רקע: לאחר חצי שנה עם Windows 7 public beta רציתי לעבור ל-Windows 7 Ultimate הסופי. לאחר שגיביתי את כל החומר על כונן WD Passport חיצוני של רבע טרה, יצרתי אצלי על המחשב מערך RAID 1 משני כונני 640GB והמערך נבנה באופן מושלם. סדר העלייה היה: 1) FLOPPY 2) RAID1 של שני הכוננים 3) CD ROM כאשר לאחר הכנסת דיסק Windows 7 64 bit לכונן החל ההפעלה, הגעתי למסך של בחירת על איזה כונן אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה. ברשימה היה מן הסתם רק הכונן הבודד (הוא נראה בודד כי RAID 1 אומר שמידע מועתק בו זמנית לשני הכוננים ושני כונני 640GB נראים כ-640GB בודד). השגיאה שקיבלתי הייתה: "setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition" http://img91.imag…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד של Asus שהגיע עם וינדוס 8 מובנה ועליו ופעם תהיתי היכן נמצא הSerial Key של הוינדוס אז התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שזאת חתימה דיגטלית שכאשר אני אתקין וינדוס על המחשב הוא יזהה כבר לבד את החתימה וימשיך בתהליך. אחלה! קניתי עכשיו SSD חדש למחשב שאני אהיה מעוניין להתקין אותו על המחשב וכמובן עם זאת גם וינדוס. 1. האם תהליך של התקנת וינדוס באמת עובד כמתואר מעלה? 2. האם אני יכול להתקין ישר וינדוס 10 או שאני חייב קודם להתקין וינדוס 8 ואז לעשות שדרוג ל10? 3. מה יקרה אם אני אכניס את הארדיסק הנוכחי כשהוינדוס עוד מותקן עליו למחשב אחר? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה... אמנם אני היוזר היחיד במחשב והפרופיל היחיד גם, ועשיתי הכל במצב Private אך עדיין אפשר להיכנס לתיקייה בחופשיות, ומצד שני אני לא רוצה שומר מסך כי זה מפריע לי לפעמים... איך אפשר לשים סיסמה על תיקיה? אני מחפש תוכנה חופשית וחינמית שעושה את זה, אבל צריך משהו שבאמת עובד.. מה שאז היה לי היה דיי בעייתי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול: קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית- עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים) * INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA בבקשה התייחסו לשאל…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שצריך להוריד עידכונים? יש לי מקורי כמובן,והשאלה היא האם DX9C מתעדכן או שצריך/עדיף לעדכן אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק בנפח 40 ג'יגה של WD . יש לי שלוש כוננים. מה עדיף ? אודה מאוד למי שיפרט קצת.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבצע REMOTE CONTROL - השירות של ווינדוס - למחשב הביתי שלי ממחשב אחר - לדוגמא מחשב אצל חבר,מיקום אחר. רציתי לדעת איך אני מבצע את זה על הצד הטוב ביותר בכל מה שקשור לביצועים וIP (אין לי IP קבוע) והמחשב הינו ברשת בעלת 3 מחשבים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית שורת המשימות מסיבה לא ברורה "השמינה" וגדלה לממדים של פי שניים. אני מנסה עם החץ השחור להחזירה לגודל הרצוי אך הפעולה לא מתאפשרת. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-