Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה שומר על כל הקבצים ורק מחליף בין ה 7 ל 8.1 או שזה שומר גם את של ה 7 וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה כי כמובן אין לי מה לעשות בזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני לא בטוח שזה בכלל בעיית תוכנה כי לפי מנהל ההתקנים הכל תקין אוורסט מזהה את כל המערכת שלי כפי שהיא בלי תקלות אבל משום מה אחרי שאני מוריד דברים מהאינטרנט דרך התוכנות הבאות : JDOWNLOAER , IDM ,FLASHGET או כל תוכנת הורדות אחרת שפועלת ברציפות במשך כמה שעות (6-10 שעות) הזכרון שלי פשוט "נשחט"! 85% שימוש בזכרון פיזי ..88% .. ולפעמים אפילו יותר 2 "בלו סקרין" ועוד איזה ריסטרט שתיים שכנראה נגרמו מחוסר בזכרון (למרות שפרטי שגיאה אני אציין בסוף הפוסט) אין לי אפילו קצה חוט..זו יכולה להיות בעיית חומרה וגם בעיית תוכנה זה כאילו הזכרון פשוט "זולג" מהמערכת..כי ברגע שאני מכבה את התוכנות העמוסות הזכרון כמובן לא חוסר למצב התחלתי ואפילו לא קרוב (עומד על 70+% אחרי שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD Athlon 64 4600+ יחסית חדש על גבי XP64, ולמרות שאני מגדיר אותו להיכנס למצב Hibernate לאחר כ-10 דק' (בכל ה-USERS) הוא לא עושה כלום ונשאר דלוק. אם למישהו יש רעיון מה יכול להפריע לו להיכנס למצב זה, בבקשה תעזרו
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לשמור שינויים בקובץ hosts הנמצא ב: C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts אבל וינדוס אומר שאין לי הרשאה לשמור בספרייה הזאת ושאפנה למנהל הרשת. זה המחשב הביתי שלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואני רוצה לדעת איזה וינדוס עדיף להתקין עליו תודה מראש לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך מוסיפים את ה "שולחן עבודה" בחלונית ניווט? הוא תמיד היה לי שם ועכשיו נעלם. עכשיו כל פעם אני צריך על "מועדפים" ואז השולחן עבודה מופיע. האם ישנה דרך שהשולחן עבודה יופיע שם כמו פעם?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשב הוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסית אשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי להתעסק עם הקטע של מערכות הפעלה. איזה דרכים יש להשיג אחת? לא ממש אכפת לי חוקית או לא חוקית. שמעתי על ההצעה של ארגון המורים, שזה בערך שישים שקל בצורה חוקית. אבל יש כל מיני חוקים לזה לא?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה שהיא די דחופה, המחשב נתקע במסך העלייה שלה ווינדוס. אתמול עשיתי ריסט למחשב, והכל נתקע במסך ברוך הבא. לפעמים זה נתקע והמחשב גם מפסיק לחשוב ולפעמים הוא נתקע שם ואז כותב לי על המסך No Signal והמחשב ממשיך לחשוב (על פי הרעש). ניסיתי לחשוב מה יכולה להיות הבעיה, מה התקנתי לאחרונה ונזכרתי שהתקנתי את הדרייבר של המדפסת. נכנסתי למחשב דרך מצב בטוח ביטלתי באתחול את הדרייבר והתוכנות של המדפסת וניסיתי להכנס שוב, וזה לא עזר. החלטתי לבטל כל מה שבאתחול וגם זה לא עזר. בצעתי שחזור מערכת לתאריך של היום שלפני מה שקרה וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 16:39:27 * ווינדוס ויסטה הום פרימום
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תופעה משונה שהתחילה אתמול - בערך פעם ברבע שעה, אני מקבל הודעה שנגמר המקום בכונן C וכדקה מאוחר יותר שוב יש בו 2GB פנויים. כונן C אצלי מכיל את מערכת ההפעלה (XP sp2 עם כל העדכונים), דרייברים וזהו - התוכניות במחיצה אחרת, ה- documents and settings במחיצה אחרת, ה- Pagefile בכונן פיזי אחר וה System Restore מבוטל. אני לא מצליח למצוא את הקובץ שבולע את כל הזיכרון, אבל בבדיקה בתיקיית Windows אני רואה שהקובץ היחיד שהשתנה היום הוא setupact.log - מוזר, למיטב הבנתי הוא אמור להיווצר אך ורק בזמן התקנת Windows ולא להשתנות מאז. בתוכו אני רואה את ההתקנה של Windows כצפוי, אבל אחריה את זה: Input Install: Quiet install requested. Input Install: Quiet install requested. Input Install: Quiet in…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באירגון שבו אני עובד ישנם מחשבים שיש להם תופעה מוזרה שהמחשב עובד לאט מאוד, כאשר בדקתי בtask manager רואים שהCPU על 100% אבל בפועל כשמסתכלים על התהליכים אין שום בעיה הכל נראה תקין המחשבים עובדים עם XP SP2 ויש להם מספיק זיכרון (בגלל שזה אירגון לא ניתן לשדרג סתם כך לSP3) מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש . בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו . DONE . הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart " התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) . ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק בנפח 40 ג'יגה של WD . יש לי שלוש כוננים. מה עדיף ? אודה מאוד למי שיפרט קצת.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-