Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לפרמט את המחשב ולצערי אני לא מוצא את הדיסק של ויסטה ויש לי רישיון חוקי של VISTA HOME PREMIUM מה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה 64 ביט פרו ווינדוס 7 ושאני נכנס להוספה הוסרה חצי מהתוכנות שהמחשב מתקין אוטומטית מ WIN UPDATE זה 32 ביט איך זה ? אפילו ה IE 10 אצלי רשום 32ביט !!!! עשיתי התקנה של FLASH PLAYER ורשום באתר שהוא מזהה שיש לי מערכת 64 ולוח בקרה רשום שיש לי 32 ביט איך זה ? ? ? איך זה ? והתקנתי FLASH 64 ! אפילו ה IE10 זה 32 ולא מצאתי זכר למילה 64 !!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן יש לי Windows XP Proffesional ואני רוצה להתקין בנוסף לו Win98, ושאני אוכל לבחור בהתחלה לאיזה מערכת להיכנס.... איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תופעה משונה: בזמן האחרון, כשאני נכנס לתיקייה כלשהי בסייר הקבצים וממיין את הקבצים לפי שם, הקבצים הישנים יחסית ממויינים כמו שצריך, קודם התיקיות לפי ה- abc ואחריהן הקבצים לפי אותו הסדר, אבל אחרי האות z העסק מתחיל מחדש, הפעם לקבצים ותיקיות חדשים יותר והפעם המיון לא מבדיל בין קבצים ותיקיות והן מעורבבות ביחד. נאמר שכל מה שמופיע בארותיות גדולות הן תיקיות וכל מה שמופיע באותיות קטנות הם קבצים. אני רואה משהו כזה: AAA BBB GGG ZZZ aaa bbb hhh zzz AAA1 bbb1 DDD1 fff1 kkk1 ZZZ1 אני זוכר שאפשר לקבוע האם המיון יעשה לקבצים ותיק'יות ביחד או לקבצים בנפרד ותיקיות בנפרד, אבל אני לא זוכר איפה מגדירים את זה. ואיך אפשר ךקבל את שניהם בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב, יש לי בעיה מאוד מוזרה. פונט שממש קשה לקריאה מופיע לי בחצי ה- Windows. הדבר הראשון שעולה בראש הוא "תצוגה" כמובן ("מאפייני תצוגה" לייתר דיוק) אבל שמה..הכל מסודר כפי שתמיד היה. השאלה היא כמובן..איפה היא הבעייה? אולי אפילו היכן יכולה להיות הבעיה? תודה ושבוע טוב, אלי.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה למחוק קובץ מסוים מסוג (VIDEO CLIP (AVI אך משום מה הפעולה לא מצליחה ואני מקבל את ההודעה הבאה: -דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו- אני מוגדר במחשב שלי כמנהל , ועד עכשיו מחיקה של קבצים מאותו סוג, כמו גם קבצים מסוגים אחרים, התבצעה בצורה חלקה. מה פשר הבעיה, ואיך בכל זאת אוכל למחוק את הקובץ, שאין לי בו שום צורך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE" בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית. אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית? ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הודעת ה- NTLDR IS MISSING. נכנסתי לריפר דרך הדיסק של הווינדוס והעתקתי את הקובץ החסר (כפי שקראתי במדריך) לתיקייה של הווינדוס. עכשיו ההודעה נעלמה אבל הווינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט במקום להעלות את הווינדוס. יש הצעות? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז סביר להניח שזה משהו שאני עשיתי והרסתי במשחקי הרבים בהגדרות אבל השאלה אם יש איזה תוכנת התקנה שמתקינה מחדש את האופציה של עדכון חלונות מבלי לרמט ולהתקין מחדש. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה שזה ישאל אותי לפני מחיקת קובץ מסויים ולא ימחק ישר? איך אני מוריד את ה UAC כמו שהיה בוינדוס 7 שזה לא ישאל אותי לפני כל התקנה האם אתה בטוח? לחצן "התחל" איך אני שם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, לפני שהויסטה עולה מופיע לי התפריט הזה: http://i38.tinypic.com/2r2t05u.jpg שבו אני צריך לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. (יש רק אחת בפועל מותקנת) ככל הנראה זה נגרם בבעיה שהייתה לי עם XP שבמהלכה התקנתי ויסטה וXP מספר פעמים לסירוגין. בכל אופן אני רוצה לפרמט ולהתקין את הויסטה מחדש, איך אני מוודא שלא תופיע לי הרשימה הזאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם ביוס שמוגן בסיסמא. יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מבטל את הסיסמא. 2. מצאתי שאפשר לאתחל את המחשב עם דיסקט של 98 במקום סידירום (הביוס נעול-כאמור) - איך אני ממשיך משם לפירמוט ל-XP. הפקודה SETUP הרי לא עובדת תחת דוס. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי מחשה חדש (מעבד Q8200, זיכרון 4 GB DDR3) רציתי לשאול איזה גירסא של ויסטה מומלצת להתקנה? עם SP1 או SP2 Microsoft Windows Vista x86 SP2 Integrated 2009 MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X64 RTM RETAIL ENGLISH DVD MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X86 RTM RETAIL ENGLISH DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD משהו מהם? אולי גרסא אחרת..זה די דחוף תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום..... יש לי בעיה באוטלוק אני לוחץ על זה וזה לא ניכנס לי מה יכול להיות הבעיה? מה עושים ? תודה...!
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עד לא מזמן IE היה שואל אם להוריד או לפתוח וכו. יש לי XP ו IE7 איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי לדודה WIN XPPRO SP2 תומך עברית,איך אני משנה את התפריטים לעברית?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-