Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה לפתוח קיצור דרך כל שהוא במחשב אני מקבל את הדבר הזה שמראה לי איזה תוכנות אני יכול לפתוח את הקובץ..... חייב לפתור את זה הייתי מראה סקרין שוט אבל אין לי אפשרות זה עושה לי את אותו הדבר על הצייר יש פיתרון כל שהוא לזה? או חייב פורמט
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי: Window xp sp2 Ie 7 Nod32 Zone alarm Emule והבעיה הבאה: בהפעלת מחשב הכול עובד כמו שצריך וללא שום בעיות. אבל אחרי זמן מה, אני לא יכול להפעיל שום דבר מהתוכנות (אפילו הכי פשוטות כמו notepad ), רק מופיע ההודעה הבאה: " windows cannot access the specified device, path, or file. you may not have the appropriate permissions to access the item" לא יכול להיכנס ל-task manager אני לוחץ, והמחשב פשוט לא מגיב ואפילו כיבוי רגיל דרך start לא עובדת המחשב פשוט לא מגיב. כך שאני מפעיל אותו מחדש דרך reset. לדעתי זה בגלל אי-התאמה בין ה-zone alarm לבין ה-emule, כי אם אני לא טועה, כשהיה אצלי bitdefender במקום ה-nod אז עדיין הייתה לי את הבעיה הזאת. אך עדיין אני לא בטוח וגם א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 זיכרון 2GB המחשב מריץ WIN7 חוקי לאחר הופעת החלונות לשדרוג ל 10 , עשיתי בדיקה וזו התוצאה. לכל החכמים אני יודע לקרוא אז לא לומר לי מה שכתוב. השאלה היא האם באמת CPU יכול להגביל התקנת מערכת הפעלה? מיקרוסופט אכן פרסמה שמספר מעבדים קטן מאוד לא יתמוך ב WIN 10 אבל לא פרסמה איזה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לא יודע בדיוק מה עשו לי במחשב (למעשה אין לאף אחד גישה מנהלים במחשב, אלא רק מוגבל).. אבל כשאני חוזר.. אני רואה את הגפנים בשולחן עבודה כבולט הכל.. ובתוך הדפדפן וכל התוכנות האחרות.. הכל בטקסט נטוי ולא ברור.. הנה צילום לדוגמא: האם יש פתרון לבעיה הזו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לא אבל אני ישאל בכל מקרה. המחשב שלי עמוס ולא עבר פרמוט מעולם, ברצוני לדעת כיצד מפרמטים ולמה אני זקוק כשאני יעשה זאת. בתודה, תום.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי התקנה נקיה של מערכת הפעלה Win7 יש בעיה , " עידכונים " טוב מה עושים ? קובץ תיקון , עכשיו מה הבעיה ? הניהול דיסקים לא עובד ואחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים לא רק שהוא לא עובד הוא תוקע את המדיה פלייר לא יודע מה הקשר בינהם אבל זאת עובדה אחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים המדיה פלייר פשוט נתקע לגמרי וצריך להיכנס למנהל המשימות ... דברים הזויים ... חשבתי על משהו סיכוי קלוש שאולי זאת בעיה בכונן הקשיח שגורם למערכת ההפעלה להיות " באגית " למרות שבדקתי אותו ב MHDD והוא תקין , אחרת אין לי מושג . פשוט מערכת ה' הזויה , כל הזמן אני מגלה באג' אחר והאמת נמאס לי , ה JAVASCRIPT גומר את המעבד אתרים כבדים לאללה , מערכת הפעלה באגית אין הנאה מהמחשב פשוט , אני מתחיל להאמין שאולי הבעיה היא בלו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ענקית התוכנה מבטיחה להפסיק ולהציק לכם עם הצעות והמלצות לעדכון לחלונות 10 בקרוב, ומכריזה סוף כל סוף על זמינותם של התוספים הפופולריים עבור דפדפן ה-Edge שלה יותר משנה לאחר שהשוק באופן רשמי, נראה שדפדפן הדור החדש של מיקרוסופט, ה-Edge שמחליף את ה-Explorer, מתקדם סוף סוף אל עבר העידן המודרני – ומוסיף תמיכה בתוספי ה-AdBlock וה-Adblock Plus לחסימת באנרים ופרסומות קופצות באתרי הרשת השונים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-adblock-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה לכן אני חייב עזרה אני בטוח שאפילו שלא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה היא דיי נפוצה יש לי מחשב חדש לוח אם GA-K8NF-9 עם דיסק SATA איך אני מתקין WINDOWS? אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אבל אין לי אותו ואני לא מצליח ליצור אותו (קיבלתי רק דיסק התקנה) אם מישהו יוכל להגיד לי מה להתקין.... תודה אני כבר מת לעבוד על המחשב החדש....
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי win 7 64bit ו 4gb ram משום מה אני תמיד רואה שהמערכת זוללת הרבה זיכרון לפעילויות השונות. מה ההבדל בין available ל free ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! בטעות מחקתי את האייקון של המחשב שלי ו מיקומי רשת ב XP. איך אני מחיר אותם?(מחקתי לצמיתות - הם לא בסל מיחזור)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם פריט האתחול המסומן בתמונה,אמור להיות? זה נורמלי? אני לא מבין בזה יותר מדיי... (ב'תהליכים',הוא אינו מופע) שמתי לב גם שה-boot time לוקח יותר זמן מהרגיל - 6-8 שניות... זה קשור? - חוץ מזה,הכל כרגיל... רוב תודות
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-