Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה התחילה בכך שפעם כשהייתי מנסה להיכנס לכוננים הקשיחים הכונן (באופן מאוד מוזר) היה נפתח בחלון חדש, ואז שמתי לב ששני תהליכים בשם temp1 ו temp2 מתחילים לרוץ... לאחרונה זה הגיע למצב שכשאני מנסה להיכנס קופצת לי ההודעה לגביי ה copy.exe כמו בנושא הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286539.0. ניסיתי לפעול על פי העצות שם, וכשניסיתי להרוג את התהליך svchost.exe קפץ לי חלון כמו של בלסטר, שתוך 60 שניות המחשב יכבה, ואכן כך קרה... אני אשמח אם מישהו ידע לעזור לי עם הטוריאני/וירוס המעצבן הזה!! בכלל איך אתם מגינים על המחשב שלכם? מה מותקן אצלכם? (אנטי-וירוס, פיירוול, אנטי-ספייוור וכו') עריכה: שכחתי לציין, אבל רצים אצלי 7 תהליכים של svchost.exe... שזה בטוח לא טוב :-\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכן נמצאים מכתבים שנשלחו והתקבלו ב- outlook express. אני רוצה לגבות אותם לפני פירמוט המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אם זה יעזור למישהו כך הצלחתי להתקין גירסת שידרוג על מחשב נקי ממערכת הפעלה מעלים את המחשב מדיסק ההתקנה (ולא מהדיסק קשיח הריק כרגע) כעת יש שני אפשרויות להתקנה 1.upgrade 2.custome (new copy בוחרים באפשרות השנייה למרות שהמספר הסיריאלי על הדיסק לא מיועד לסוג התקנה זה במהלך ההתקנה הוא יבקש מספר סיראלי יש להקיש על NEXT ולא לרשום שום מספר לאחר סיום ההתקנה מעלים את המחשב ,מכניסים שוב את דיסק ההתקנה ומפעילים את קובץ הsetup כעת הוא שוב יש לנו את שני האפשרויות להתקנה 1.upgrade 2. CUSTOME (new copy הפעם נבחר ב-upgrade וכשנתבקש להכניס סיריאל נכניס את המספר שקיבלנו עם הדיסק THE END בסופו של דבר יוצא שהתקנו פעמיים את מערכת ההפעלה פעם אחת התקנה מלאה ובפעם הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. על מחשב יחסית ישן שמחובר לטלויזיית CRT בסלון ע"י כבל S-video התקנתי WIN7 ULTIMATE. לאחר כל העידכונים של ווינדווס( לא עדכנתי בנפרד את הדרייבר של כרטיס המסך כי וידוווס זיהה אותו-ומראה שהוא עובד בצורה תקינה), התמונה על המסך הפכה ללא ברורה ומרצדת בצורה נורא מעצבנת. הבנתי שכניראה זו בעיית רזולוציה והגדרה של התדר refresh rate וכשבאתי לשנות אותו אז הוא מופיע באפור שלא ניתן לשינוי ותקוע על 25Hz בלבד!!! גם ברשימת הדגמים כל שנתמכים מופיעים רק generic non-PnP monitor בתדר 25Hz? ניסיתי למצוא איך לחייב את המערכת לקצב ריפרוש דרך ה CMD אבל לא מצאתי עדיין כלום ברשת וגם איזה "תוכנת" צד שלישי שניסיתי Qres.exe לא פעלה. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה דרך ה CMD או שיש …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט לC (משום שהיה עומס על הזכרון וכיביתי ידנית, מה שגרם להופעת מסכים כחולים בstartup, אפילו בsafe mode) והתקנתי מחדש בNTFS, אבל מאז יש לי בעיה להכנס לתיקיה מסוימת בD. אני גם הרצתי קובץ ממדיה פלייר שנמצא באותה תיקיה, אם זה חשוב. יש לי שגיאה של ''אין גישה לX, הגישה נדחתה''. אני הadministrator וניסיתי להריץ את זה בsafe mode אבל עדיין אי אפשר להכנס לתיקיה. כשאני לוחץ על מאפיינים הגודל הוא 0 ק''ב וכביכול אין שם תיקיות. מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להשתלט על המחשב השני שמחובר לרשת ביתית דרך ראוטר עכשיו עשיתי פינג ויש פינג תקין זה אומר שיש תקשורת עכשיו שאני נכנס לתוכנה של הווינדוס הוא מבקש ממני סיסמא בהתחלה לא היה לי סיסמא בווינדוס בדקתי קצת באתר וראיתי שאם אין לך סיסמא במחשב זה יוצר בעיה אז עשיתי סיסמא ועדיין הוא מבקש ממני סיסמא ושאני מכניס את הסיסמא הוא לא מתחבר לי ורושם "האישורים שלך לא פעילים" מישהו יודע אולי מה הבעיה זה משגע אותי ואני לא רוצה תוכנות אחרות אני רוצה להשתמש בתוכנה של הווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חבר'ה? תגידו, במידה ואני משתמש באופציית הגיבוי, ולאחר מכן מוחלף לי הHD, השחזור פועל אחד לאחד, כפי שבוצע או שהוא מתאים את עצמו למערכת מחדש? (כלומר מעתיק דברים בסיסיים, ולא הגדרות פנימיות?) כנ"ל השאלה, במידה ומוחלף לי בנוסף הלוח אם לדגם אחר, זה יכול לגרום לבעיות במהלך השחזור?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הקטגוריה המתאימה לשאלתי. יש לי רשת ביתית בבית. מחשב שולחני מריץ Win XP PRO . מחשב נייד מריץ Vista Home Premium. אני רואה את כל המחשבים בשדה של ה-Network בשני המחשבים. כשאני מנסה לגשת לתיקיה במחשב של ה-XP עם המחשב הנייד אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא. אני אכן יודע את הנתונים האלה ולאחר הזנה אני ניגש לתיקיות המשותפות אך הייתי שמח אם תהליך זה היה אוטומטי. כיצד ניתן להגדיר בויסטה אימות שם משתמש וסיסמא באופן אוטומטי ושקוף. ? ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים. אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר) אשמח לרעיונות תודה שכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באמצע התקנה לקראת הסוף פשוט המחשב נפל ועשה ריסטארט , זה אומר בעיה בספק כוח או מעבד ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-