עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לאחר התקנת העידכונים לחלונות 10 ששוחררו אתמול ה 13 ליוני, נקוי הדיסק מפנה כ 2 גיגה בייט מהקשיח. שווה לבצע נקוי לאחר העידכון הזה.

3. Started by KoDkOd,

בזמן האחרון המחשב שלי החליט להאיט את הקצב,הדבר מתחיל עוד בהעלת המערכת ונמשך זמן רב מין הרגיל. רציתי לדעת אם ישנם תוכנות אפשר יכולות לאבחן את המערכת או לחילופין "לשפץ" אותה קלות ? עוד נושא שרציתי תשובה עליו,בתיקיה windows ישנם מלא קבצים בודדים שאינני יודע אם הם שימושיים או לא,איך אני יכול לגלות מה אפשרי למחוק ומה לא ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by d9j72jd29,

יש לי תוכנה של JAVA שרצה על WIN7 אני רוצה לנקות לה את כל הCACHE מבלי להרוג את התהליך האם זה אפשרי?

5. Started by kobi_af,

אני פתאום בא להכנס לאחד התיקיות שלי ב D ורשום לי דיסק D אינו מאותחל... איך זה קורה ומה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מישהו אולי מכיר תוכנה לפתיחה של כמה חלונות באותו חלון כמו שיש בלינוקס אציין שהשתמשתי בתוכנה בשם Clover אבל היא מאוד איטית ומכבידה על המחשב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MishaK,

הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה

15. יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by PC-Man,

כל מה שנמחק מהסל מחזור זה לצמיתות? או שאפשר לשחזר את הקבצים?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכם, בלי ידיעתי, נוצר כונן Q, וכך גם קרה לחבר שלי. אני לא יכול להכנס אליו, גם לא דרך 'ניהול דיסקים'. איך אני יכול למחוק אותו (חלונות 7)?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם ! יש לי קובץ ISO (תוכנה מסוימת) שאני רוצה שהיא תעלה דרך ה DISK ON KEY שיש לי בבית כיצד עושים את זה?? ניסיתי כל מיני דברים ועדיין לא עובד שום דבר אשמח לעזרה בבקשה

20. Started by ptyahoo,

ברצוני לעדכן את גרסת הוינדוס הקיימת אצלי בשל תוכנה שאני עובד איתה שדורשת זאת. לפי אתר האינטרנט של מייקרוסופט, העדכון פשוט וכל מה שאני צריך בעצם לעשות זה ללכת לחנות הקרובה ולקנות קוד שדרוג. לאחר כמה שיחות טלפוניות עם חברות שונות באיזור חוף הכרמל, היכן שאני גר, כל החנויות הציעו שדרוג לוינדוס החדש. האפשרות היחידה שהציעו לי היא לקנות עותק חדש בכ-950 שקלים. אני לא יודע אם אני מפספס פה משהו, אבל יש לי כרגע עותק מקורי של הוינדוס ואני רוצה להמשיך להשתמש בעותק מקורי. אשמח לעזרה ממי שביצע או יודע.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by PHOENIX18,

הוינדוס 7 עולה והוא כל פעם סוגר את הסייר ומפעיל מחדש בלופ אינסופי וגם מציג שגיאה שהזיכרון לא יכול לקרוא איך אפשר לפתור את הבעיה?פתאום זה קרה אחרי שחילצתי קובץ של סרט ניסיתי גם אתחול סלקטיבי וביטלתי את כל השירותים ללא הצלחה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ehh,

היי, רציתי לדעת במה אופציית ה-restore point בווינדוס 10 בדיוק עוזרת? חשבתי שאם אני משתמש בה, הקבצים שנמחקו ישוחזרו, אבל זה לא קרה. יש דרך לשחזר קבצים מבלי להשתמש בתוכנות צד שלישי? תודה לעוזרים.

25. חבר שלי קנה מע' AMD חדשה עם 1GB זכרון, ממה שאני זוכר הומלץ פה בפורום להוריד את הזכרון הוירטואלי במידה ומשתמשים ב1GB RAM או יותר, לכן המלצתי לו לעשות זאת. האם המלצתי לו נכון? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים