עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מערכ ווינדוס 8.1 על הכונן SSD החדש, לאחר שהמערכת עלתה אני לא מצליח בשום דרך להפעיל את האינטרנט למישהו יש איזה רעיון אולי תודה? השגיאה שמתקבלת מהאינטרנט היא 651

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by King Of Action,

החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by warezon,

רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפוך את השפת הווינדוס לעברית בלפטופ שעליו הותקנה מערכת vista home premium באנגלית!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by OmerMan,

Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Rinus,

היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Wingedbull,

לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר. לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה. התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תמונה: http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by snaidis,

התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ehh,

היי, רציתי לדעת במה אופציית ה-restore point בווינדוס 10 בדיוק עוזרת? חשבתי שאם אני משתמש בה, הקבצים שנמחקו ישוחזרו, אבל זה לא קרה. יש דרך לשחזר קבצים מבלי להשתמש בתוכנות צד שלישי? תודה לעוזרים.

11. שלום, רכשתי דרך חבר גרסת אפגרייד ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. על המחשב שלי מותקנת כרגע גרסת הבטא שהתוקף שלה אמור לפוג בימים הקרובים. שאני מנסה להתקין את הדיסק, הוא כותב לי שהגרסה שכרגע מותקנת על המחשב שלי אינה מותאמת לשדרוג (כאמור היא גרסת בטא). התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט והם אמרו לי שאני צריך להשיג דיסק מקורי של ווינדוס XP או ויסטה, להתקין אותו, ורק אז לבצע את השדרוג, כי הגרסת בטא כביכול היא לא גרסה מקורית שאפשר לבצע עליה שדרוג. מה אני יכול לעשות???? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב לפורום. קיבלתי מחשב חדש לפני איזה שבוע ושמתי לב שכשאני מסמן (למשל) לפתוח תכנית עם תוכנה X,אחרי הריסטרט זה לא פועל. כמו כן הקספרסקיי לא עולה וההודעה של msconfig עולה בריסטרט כל הזמן.גם כן כשאני ביטלתי את ''שירותי טקסט מתקדמים'' בהגדרת השפות זה מסמן V אחרי כל ריסטרט. יכול להיות שהמחשב פשוט ''מדלג'' על שמירת הקבצים (אגב,גם קובץ רג'יסטרי בדסקטופ נמחק לי אחרי הריסטרט). כשהמחשב מתכבה הוא פשוט כותב ''מכבה את ווינדוס'' במקום לעבור על עוד הגדרות.אבל יכול להיות שזה פשוט יותר מדי מהר.יש לציין שהמחשב תחת בדיקה יומית של אנטיוירוס,רג'יסטרי,CC Cleaner,וספיוור\אדוור,כך שלא נראה לי שיש בעיית האקים. יש טעם לעשות שחזור מערכת? למישהו יש פתרון? עריכה: שמתי לב שיש לי איזה toolbar בadaw…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by NoNickName,

שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by moran14,

קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Dante 9,

יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ***אלירז***,

יש לי בעייה מה זה מוזרה. הסדיק קשיח שלי מתמלא לבד בכונן C (עליו מערכת ההפעלה), היום לפני שיצאתי עם חברים בדקתי כמה שטח פני והיה 3 ג"ב פנויים ואחרי שעתיים - שלוש שחזרתי רק 2 ג"ב היו פנויים. למה זה קורה? יש אולי איזה תוכנה שיכולה להראות לי כמה ג"ב מתווסף לפי שעה? כלומר שהיא תראה לי כמה ג"ב מתווסף באיזה מיקום ובאיזה שעה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by satlan1,

פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה

23. Started by 34N1A1N79,

היי, אני שוקלת לרכוש עכשיו את גרסה 8.1 של ווינדווס, הבנתי שעל גרסה 8 יש הרבה ביקורת ובאגים .. האם יש על 8.1 גם ביקורת כזאת? ואולי בכלל עדיף להשאר עם 7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dovik,

אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..

25. שלום, אני רוכש מחשב גיימינג מtms בקרוב ואני לא יודע איזו גרסה של win8 לבחור חח.. יש מלא ואני לא יודע בדיוק מה לסמן ומה ההבדלים בין הפרו לפרימיום וכו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים