עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה

2. דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לאחר התקנת העידכונים לחלונות 10 ששוחררו אתמול ה 13 ליוני, נקוי הדיסק מפנה כ 2 גיגה בייט מהקשיח. שווה לבצע נקוי לאחר העידכון הזה.

4. Started by Boomer,

ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ortapiero,

אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .

8. Started by topcat115,

יש לי ווינדוס 8 מקורי, אחרי שהתקנתי ווינדוס 8, שדרגתי לווינדוס 8.1 ולאחר מכן לווינדוס 10. אם בעתיד מסיבה כלשהי אני אצטרך לפרמט את המחשב ולבצע התקנה נקייה של 8, כדי שיהיה לי עוד פעם 10 אני אצטרך לחזור על אותו תהליך? מה לגבי אחרי שנה של השדרוג חינם? אני עדיין אוכל לשדרג מ8.1 ל10 בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by moshe gidian,

9המחשב לא עולה win 10

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ItamarVa,

שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mokisho,

מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם , כנראה שבברירת המחדל של ווינדוס 7 מוגר לו לאחר חצי שעה שעה להכנס למצב שינה ( המחשב נכבא , האינטרנט נכבה , כשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לווינדוס ) ואחרי 10 דקות שאני לא נוגע במחשב אז המסך מתכבה , מה שאני רוצה לדעת זה איפה לעזעזל ההגדרות של זה?! תודה מראש Windows 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by liores121,

שלום. חבר שלי קנה מחשב לנובו G510. הבאתי מערכת הפעלה של אח שלי (מקורית) על CD ורציתי להתקין על המחשב הנל. הבעיה - הכונן לא מזהה את הדיסק, לכן לקחתי USB, הורדתי מערכת הפעלה מהאינטרנט, המרתי את הקבצים עם תוכנה wintoflash לUSB והתקנתי על המחשב. התוצאה - בהפעלה של המחשב עולה הביוס עם כל מיני אפשרויות - win7/server, win7/defualt,debug/legacy,debug/defualt וכו'.... כשאני בוחר על הראשון זה מעלה את הוינדוס אבל יש בעיית קישוריות באינטרנט וחסרים הרבה דברים... עזרה בבקשה! אני לא יודע מה לעשות....

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, אני מעוניין לעדכן לWIN 8.1, העדכון מופיע אצלי בחנות אבל מתי שאני לוחץ על זה זה מוציא לי את ההודעה הבאה: מה אני עושה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ehh,

היי, רציתי לדעת במה אופציית ה-restore point בווינדוס 10 בדיוק עוזרת? חשבתי שאם אני משתמש בה, הקבצים שנמחקו ישוחזרו, אבל זה לא קרה. יש דרך לשחזר קבצים מבלי להשתמש בתוכנות צד שלישי? תודה לעוזרים.

25. Started by Roach,

שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים