עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gil_st,

מישהו ניסה ? זה באמת "הורג" מערכת הפעלה לא חוקית ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by yossix,

יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש עליו גם מערכת הפעלה של mac וגם windows אני רוצה להסיר לגמרי את הwindows מבלי לפגוע בשום דבר שקשור למערכת של mac האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Dimka,

יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;

6. ברצוני לבטל את הדרישה להקלדת PIN בכניסה לחלונות 10? ראיתי שצריך להכנס ל- accounts לאחר מכן לגשת ל- sign in options, windows hello pin ושם יש שני לחצנים: change ו- remove. להבנתי צריך ללחוץ על ה- remove כדי לבטל אבל הלחצן באפור ואינו מגיב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by imac,

מה זה דווקא עכשיו יש לי יותר בעיות זה היה אמור לעזור לא?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by 8-Ball,

יש לי WIN XP + SP2 ויש לי את הקובץ הנ"ל בכונן C והוא תופס ג'יגה וחצי... כשעשיתי איחוי דיסק הקובץ היה לא נגיש או משהו וככה גיליתי על קיומו.. האם זה נורמלי? אפשר למחוק? מה זה הקובץ בכלל?

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. קניתי מחשב סוס מSKYPC המפרט: לפי מה שאתם רואים יש לי 4GB מעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך 8800GT שזה תומך DX10 עכשיו אני בדילמה ענקית... כשקנתי את המחשב המוכר המליץ לי לא ללכת על ויסטה 64 ביט כי עושה הרבה הרבה בעיות הוא המליץ לי על 32 של ויסטה או 32 של XP כי הוא אמר שאם כבר אתה מתכנן על XP 63 אז לך על 32 ויסטה עכשיו השאלה היא: הוא צודק? לעשות מה שהוא אומר? ללכת על 32 ויסטה/XP? אני מפחד ללכת על ויסטה 32 כי אמרו לי שאם יש לי יותר מ2GB זיכרון משחקים לא יכולים לפעול לי ציטוט מנושא רישמי: "ויסטה 32 תומכת במקסימום 4 גיגה של זכרון, מתוך ה4 גיגה תהיה גישה רק ל3-3.5 גיגה בערך. כמו כן ליישומים הרצים על גרסת ה32 ביט לא תהיה גישה ליותר מ2 גיגה לכל יישום. כלומר גם אם המערכת עש…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  12. מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by RazUzan,

חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס. הנה תמונה: http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPG כמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...) מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה ושבת שלום, רז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכם. יש לי בעיה מאז ששידרגתי ל7 מXP שאחרי יום יומיים שהמחשב פועל צריכת זכרון מגיע ל100% והמחשב קורס. את המפרט ניתן ליראות בצד. מוגדר לי PAGE FILE של 2048-4096 בכל HD (יש 3). הזכרונות יצאו תקינים בMEMTEST.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Shlomiooster,

קניתי מחשב נייד כידוע המערכת הפעלה כבר מותקנת ונמצאת במחיצה על המחשב אז כמו כולם צרבתי אותה בממשק מיוחד של המחשב וכרגע יש לי עותק של VISTA מקורי שרחשתי עם קניית המחשב ימים עברו וביני לבין החברה נוצר וויכוח מסויים בקשר לדברים אחרים הוחלט להחליף לי את המחשב ולהביא לימחשב חדש וגם בו יהיה וינדאוס ויסטה זאת אומרת יהיה לי 2 עותקים שונים של וינדאוס ויסטה אם אני יתקין את הוינדאוסהראשון על מחשב אחר תהיה בעיה בחוקיות? זאת אומרת לבצע התקנה של הוינדאוס שכבר לא משמש אותי ( של המחשב הישן)

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. שלום ולילה טוב! כאשר יצא הגרסת בטא של SP3 הורדתי והתקנתי אותה המחשב פתאום הפך מאוד כבד לכן הסרתי אותה וחזרתי לSP2 היום קניתי את המשחק GTA החדש והייתי חייב להתקין את SP3 יש לי מחשב די חזק מעבד כפול של אינטל E6420 כרטיס מסך 4850 ג'יגה אחד זכרון 2 ג'יגה זכרון עכשיו נראה לי גם המחשב די מתאמץ,אני רואה את זה בהפעלה מחדש לוקח לו קצת יותר זמן לעלות זה בסדר?,אמור להיות כך? סה"כ פרמטתי את המחשב לפני כ-8 חודשים תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  17. אני משתמש המון באפשר הזאת בווינדוס בתדירויות די גבוהות יש אפשרות אולי ליצור קיצור דרך לזה ? (SHORTCUT) תודה

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לאחר פירמוט הקבצי CAB לא נפתחים, המערכת אומרת שהיא לא מזהה את הקובץ ולכן אי אפשר לפתוח אותוץ איך פותחים את הקובץ? אריאל

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by elidor,

סליחה אם לא קשור לפורום הזה... אז ככה אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מכין קובץ image לווינדוס 7 ו-8 עם קובץ תשובות שמדלג לי על החלק של התקנה ומגיע לי ישר לחלק של בחירת משתמש רציתי לשאול אם התוכנה WINPE יכולה לעשות את זה ועוד שאלה זאת פקודת sysprep רציתי לדעת אם היא כתובה נכון ואם כן אני מריץ אותה על הפווארשל אחרי השינויים שעשיתי לקלאיינט? הפקודה: Sysprep /generalize /oobe /shutdown /unattend:C:\Windows\System32\sysprep\Win7AnswerFile.XML ושאלה אחרונה סליחה של החפירה אם יש לי כבר קובץ תשובות(למהלך הפריסה של הווינדוס שלא ישאל אותי תשאלות של הזמן והשעה) מתי ואיפה אני שם אותם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by itamariluz,

כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by ilanb0,

מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  25. צריך גם מסך בחירת מערכת הפעלה בבוט שXP יהיה בו הברירת מחדל. מה שאני בעצם צריך זה: לפרמט את מחיצת Y בHDD שלי, מחיצת Y הינה מחיצה על כונן טוב וגודלה הוא 29.2 GB. אני מעוניין להתקין על המחיצה את WIN7 ולאט לאט לבצע הגירה של הכל לשם, ז"א כל ההעדפות בכל התוכנות השונות, להתקין מחדש את הכל לאט לאט. אבל שיהיה לי גם וגם בלי התנגשויות. אפשרי? מישהו מוכן לעזור לי במשימה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.