עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Slash87,

יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by TheWizard,

לא מזמן סיימתי להוריד ולהתקין 4 מגהבייט של "עדכונים קריטיים" (אבטחה) ב Windows Update לאיכס פי'עליה שלי. משהעדכונים הסתיימו להם הוא ביקש אותי להפעיל מחדש. מאז האיכס פי'עליה לא עולה, כל פהעלה מסתיימת במסך כחול וריחני. ניסיתי כבר כמה דרכים עוקפות לבדיקה אך מאחר והיא לא עולה כלל זה לא מסתדר. טוב, זה לא חשוב, עוד מעט אני אטפל בה טיפול מתאים. הפוסט הזה הוא רק בכדי להראות את הסבל שנגרם לי (ולעוד רבים כמוני, אני בטוח) ושגורמים לאנשים רבים לאובדם מידע ו/או ביקורי טכנאים יקרים ומיותרים לאנשים המסכנים - גועל נפש. נ.ב. אני עכשיו מ- 98 וכבר (תוך פחות מ- 5 דקות) נתקע האיכספלורר פעם אחת.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by bluemail,

כי אני חושב לקנות 1

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. היום קם ניגש למחשב, (השארתי אותו דלוק...) אני רואה שהוא תמיד על 100% ביצועים, אז רציתי לעשות LOG OFF ולמשתמש ולחזור להשתמש בו שוב... (כלומר מין ריסטרט שכזה...) אז פיתאום אני מגלה שהמשתמש שלי MARK הלך לעולמו, והיתה רק אפשרות אחת לבחור והיא ADMINISTARTOR... אז אני הולך לבדוק מה הבעיה, ומגלה שהמשתמש שלי הלך לעולמו, אפילו שלא עשיתי "שחזור מערכת." ואחרי כן אני הולך לראות את התיקיה של כל המשתמשים ואני מגלה שהתיקיה לא נמחקה, אבל אי אפשר לעשות בה כלום, והXP לא מזהה אותה או משהו! בבקשה עיזרו לי כל הקבצים וכל השטויות שלי הלכו לעולמם, ואני גם לא עשיתי נקודת שיחזור מערכת

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  6. אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Condor,

מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sbf80,

האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב שמותקן עליו XP עברית, רציתי לעת האם אפשר להפוך אותו לאנגלית ? בבמחשב שלי יש מדברה של ויסטה ביזנס עם קוד. האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס 7 ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by elior021,

היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by yoav9,

אני לא יכול איתו, כזה מערכת הפעלה תת רמה... עזבו את העובדה שאין לה טעימות לחצי מהמשחקים שיצאו לפני חצי שנה... עזבו את העובדה שאחרי פירמוט והתקנה אתה צריך להוריד 40 מגה של פאתצ'ים כדי שלא יפרצו לך למשחק ושהוא בכלל יעבוד בלי לקרוס... עזבו שלוקח לו יותר זמן לעלות מאפילו 98... עזבו את העובדה שאפילו לgta 3 יש בעיות תאימות איתו... עזבו שכאשר מסתכלים בtroubleshooting בsof 2 demo כתוב ואני מצטט xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) me prob: (שטויות) linux prob (דרעק) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) לא יכול כזה ווינדוס נידח, ןעזבו את זה!!!! מי שפה vgamer בוודאי יודע שאי אפשר לקרוא את ההודעות כי אז המערכת נתקעת... אתם יודעים, עזבו שהיא יותר כבדה... אבל למה!!! אנ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. התקנתי את חלונות XP על מחשב חדש לגמרי כאשר אני בא לבדוק עידכונים דרך WINDOWS UPDATE מתחיל בסקירה מאפס אחוז ותוך שניה קופץ למאה אחוז ומודיע אין עידכונים כלל, הדיסק עצמו חוקי עם רשיון וכו' ולא חדש תודה מראש למי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה משרדית בלבד (עם מעט אינטרנט...) בנוסף אני קונה WIN XP חוקי- על איזו גרסה כדאי ללכת ומדוע? תודה!!!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by אבשה,

תראו יש לי מפרט שהכנתי ואני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת אם לא יהיה לו שום בעיה אם יהיה לו XP ולא משהו אחר יש לי מסך 22' של AOC והנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר:…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by RobiNooB,

לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. היי, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהוא 250GB.. אז התקנתי XP (ללא שום SP בהתחלה..) ואז הוא זיהה רק 127GB ואמרו לי מהחנות שזה בגלל שרק SP1 או SP2 יכולים לזהות 250GB בכונן\מחיצה אחת. אז התקנתי SP3 והמחשב התקין אותו כמו שצריך ועדיין הוא לא מזהה 250GB... איך מתקנים את זה שהמחשב יזהה את כל ה-250GB ??? נ.ב... ניסיתי לפרמט את המחשב ולעשות את זה עוד פעם וזה עדיין נשאר אותו דבר... תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by קובי 1980,

סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by silver,

שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Semyon171,

שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by אבי11,

לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי

21. Started by draak31,

חבר שלי החליף מסך.. ולא יודע מה קרה הויינדוס הפסיק לעלות.. הוא מגיע למסך פתיחה כשהבאר רץ.. הווינדוס עולה בסייף מוד וכבר ניסינו לעשות ריסטור.. מה הבעיה??

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by freerider,

שלום ה-XP קרס לו לפתע, ומאז בכל הפעלה של המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair אני רוצה להעלות את ה-XP בשביל לעשות system restore או במקרה הפחות טוב לטעון קובץ IMG שעשיתי אחרי ההתקנה (אי אפשר בדוס). ניסיתי להיכנס ב-Safe Mode או בהגדרות אחרונות שעבדו - והתקבלה אותה הודעת שגיאה. ניסיתי להיכנס למצב repair דרך דיסק ההתקנה, אבל חוץ מלבדוק את ה-HD ב-chkdsk לא מצאתי שם משהו מועיל. רעיונות איך להציל את המערכת ייתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. שלום חברים, מזמן לא כתבתי פה בפורום. אז ככה: מדובר במחשב שאינו שלי. לפי מה שהבנתי, בזמן שהמחשב הושאר דולק הייתה כנראה הפסקת חשמל וכעת חלונות XP לא עולה. כאשר מדליקים את המחשב, לאחר שמופיע הלוגו של חלונות מופיע מסך שחור עם קווים ירוקים (ראו תמונה מצורפת) ולאחר כחצי דקה המחשב מאתחל את עצמו. הפעלת XP ב"מצב בטוח" עובדת וכך ניסיתי להשתמש ב"שחזור מערכת", אבל זה לא עזר. יש משהו שאפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב. התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט. הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס). הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices. פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו. אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.