עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, העלתי לפה תמונה של התקלה שכל הזמן חוזרת על עצמה המחשב עושה הפעלה מחדש וכשהוא מתחיל לעלות זאת התקלה, ממה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום לכולם ... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף קיצורי דרך לתיקיות שלי למשל בחלון הזה שצירפתי בתמונה ??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by djass,

איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון

7. לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. התקנתי WIN 7 X64 ויש לי שאלה קצת אידיוטית אבל בכל זאת כבר יומיים שאני מנסה לשנות הגדרות כדי שהוינדוס לא יכבה את עצמו לאחר כחצי שעה +- שאני לא משתמש במחשב וזה כדי שהאימיול לא יכבה מה שקורה כרגע. איך אני עושה זאת???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BloodFist,

יש לי בעיה מאז שפירמטתי את המחשב, לא יודע בדיוק איך להגדיר את הבעיה ומה היא לדעתי... אבל המחשב עולה לאט, במסך טעינה השחור הוא שם בסביבות החצי דקה (פעם אולי 5 שניות) ברגע שיש עומס הכי קטן הוא פשוט קרוב לקריסה, וכל זה לא היה פעם... למישהו יש רעיון מה הבעיה פה? (מקווה שזה הפורום המתאים) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  10. שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2 אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא US עדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGIN יש מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  13. בשנת 2016 כמעט כל הפעולות במחשב קורות בדפדפן, כך שההרגל לסגור טאבים עם CTRL+W הוא כבר מובנה. גם ב-Windows זה קיים, ואפשר לסגור את החלון הנוכחי של CTRL+W ולא רק עם ALT+F4. זה גם נוח יותר לגישה וגם כבר רגילים לזה. זה עובד בכל החלונות של ה-Windows - בסייר הקבצים, לוח בקרה וכו'. אבל זה לא עובד בתוכנות חיצוניות, אפילו אם הן "מובנות" במערכת ההפעלה, כמו למשל notepad או calc. יש דרך / תוכנה שתאפשר לי לעשות bind של ctrl+w ל-alt+f4 עבור תוכנות מסוימות?

14. קופץ לשנייה ונסגר כשאני עושה פעולות שונות מחשב, בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינאמפ אבל מסתבר שלא... יש למישהו רעיון ? דרך לבדוק מה הטריגר שלו ? אני מתחרפן אני על סף פירמוט...

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by DJO,

קראתי את הטרדים שהיו כאן לפני כמה שבועות, אל תצעקו ישר דווקא לא התעצלתי (אולי כי יש לי אנגלית יחסית טובה ) וקראתי את http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm . הבעיה אצלי זה שאני אומר לו לעשות כיבוי הוא עושה ריסטרט. הצלחתי לבודד את הבעיה: או שזה הלוח או שזה הכרטיס הגרפי. רוב הסיכויים שזה הלוח אבל כדי להיות בטוח: ------- VIDEO CARDS: Hercules 3D Prophet 4500 and all other video cards based on the Kyro II video chip. Causes restart and shutdown issues (or, in some cases, only restart issues) until the video adapter is removed. SOLUTION: New XP-specific drivers are now available from Hercules. At present, they remain uncertified (PowerVR, who makes the Kyro II chip, is w…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מעבד : 6.3 זיכרון RAM 6.3 גרפיקה : 4.2 גרפיקת משחק : 5.9 דיסק קשיח רציני : 5.9 איך אני יכול לשפר את הגרפיקה : ביצועי שולחן עבודה עבור WINDOWS AERO ?? ומזה בכלל ? יש לי כרטיס מסך nVidia Geforce 9500 GT 1024MB HDMI VGA DVI-I. תודה לעוזרים :)

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות? עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום עשיתי היום פורמט למחשב ואני לא מצליח להוסיף עברית הכנסתי את הדיסק נכנסתי ל control panel ואז regional and languade optins וברשימה של השפות שאפשר להוסיף אין עברית ניסיתי להוסיף לרשימה עברית אבל לא הצלחתי איך אני מסדר את זה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני זקוקה לסיוע... לכל הסמלים בשולחן העבודה יש כיתוב המופיע מתחת לסמל. אח שלי שיחק עם המחשב לפני כמה ימים ובטעות שינה משהו בהגדרות, כך שעכשיו כל הכיתוב מופיע בתוך צבע. חיפשתי איך אפשר לבטל את זה, וראיתי שיש הגדרה ב- קליק ימני -- מאפיינים -- שולחן העבודה -- צבע (נמצא מצד שמאל למטה). הבעיה היא שדרך שם אני מצליחה רק לשנות את הצבע, אני לא מוצאת שום אפשרות להגדיר "ללא צבע". מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה ולהחזיר את זה למצב המקורי? תודה!

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  20. שלום לכולם! Windows 10 מקפיץ את Mail & System Settings כל כמה דק.. בדקתי את הדברים הבאים : אין עדכונים. אין וירוסים. אין Tasks שרצים ברקע. הרצתי SFC /SCANNOW. אותו הדבר לחלוטין.

21. אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ^Z^,

Hi all I installed win xp pro again, checked all heb boxes but there is still no hebrew... i CAN read hebrew, just not write in it. thanks, Zzzz

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  23. אני מחפש דרך להשתלטות מרחוק על המחשב שלי, למשל שירות DNS להשתלטות מרחוק דרך remote desktop manager של מיקרוסופט או תוכנה כמו לוגמיאין, אבל בחינם... ואם קיים אפליקציה לאנדרואיד שגם ממנה אוכל להתחבר זה מעולה! תודה,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, במקום עברית אני רואה ג'יבריש. האם יש דרך לתקן זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by url,

אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.