עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mainframe,

היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by Haflo,

יש לי מחשב שמותקן עליו WinME בעברית (מה לעשות? :-/ ) ויש למחשב כרטיס מסך Voodoo 3 3000 + T.V out, אני מתקין את הדרייבר מהדיסק וגם את הכלים (3Dfx Tools) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אם להציג על המסך או על הטלויזיה, למישהוא יש מושג למה ומדוע?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Anatal,

זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tb0001,

היי יש לי מודם :(56k usr winmodem איך אני יכול להתקין אותו בלינוקס ? תודה מראש

6. שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.

7. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מכבה את המחשב אני מקבל את ההודעה הנ"ל :winnet.exe .....because the program is shutting down (או משהו דומה. אני לא מספיק לקורא כי המחשב נכבה) יש למשיהו רעיון מה זו הבעיה ואיך ליפתור אותה? OS-XP celeron 700 320 ram

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by ac1240,

כשאני מפעיל את המחשב ה WINDOWS לא צורך יותר מ 25% זכרון ראם שזה כ 1 גיגה אבל ככל שעובר הזמן (שעות-ימים) הוינדוס תופס נפח של 3 גיגה לפחות ובמנהל המשימות אין שום דבר מיוחד שתופס זכרון (שום דבר לא פועל ברקע וזה מגיע למצב שהמערכת לא זזה ) נ.ב אין לי וירוס על המחשב והוינדוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by bennyriz,

נתקלתי לאחרונה בלינק הזה לא הספקתי עדיין לבדוק את הנושא כי אין לי זמן (אני יוצא מחר לשבועיים טיול אבל כשאני יחזור אני מבטיח לעדכן בנושא). בכל אופן מדובר למי שלא הבין במערכת הפעלה מצומצמת שבנויה על הקרנל של XP, מה שזה אומר בעצם שיש לה את היכולות של XP כמו גישה לNTFS ועוד'. המערכת הזאת מותקנת לדיסק הקשיח כמערכת בסיסית בזמן ההתקנה של המערכת המקורית ודרכה בעצם מתבצע תהליך ההתקנה של המערכת המקורית. לדעתי יש לזה השלכות רבות אם יהיה אפשר ליצור דיסק אתחול כמו שמתואר בלינק (ואם הבנתי נכון), דיסק כזה יכול להיות שמיש יותר מאשר דיסק האתחול של XP על הכלי שנקרא RC. בכל אופן מי שרוצה לנסות ולבדוק את הנושא מוזמן, כמו כן מי שרוצה להגיב בכלליות על הנושא מוזמן.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by hack2003,

אז מתי בעצם צריך לאפס את WINSOCK? מיקרוסופט אומרת פה http://support.microsoft.com/kb/811259 שהתנאים לאיפוס הקטלוג של WINSOCK הוא רק במקרה שאין קבלת כתובת אי פי. מוזכר שם שבמידה ומתקבל " The page cannot be displayed" אבל זה בתור שלב שני שאחרי שמופיע לך "An error occurred while renewing interface Local Area Connection: the requested service provider could not be loaded or initialized." כאשר אתה מחדש כתובת IP. אני לא יודע את רזי חלונות בכלל ולא מכיר את הפרטים הקטנים של קטלוג ה WINSOCK. אנשים מתלוננים על איטיות? מציעים להם WINSOCK! אנשים מתלוננים על זה שדף אינטרנט לא מופיע.. ציעים להם WINSOCK! מה יש לאנשים מזה? מחשב מקבל כתובת IP משרת DHCP יש לו פינגים יש לו פיענוח DNS יש לו …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ivan,

הבוקר ב 8 התחלתי נקוי דיסק בחלונות 8.1 זה נראה "תקוע" על ניקוי עדכון חלונות הוא סיים עכשיו - 10.15 וניקה 2.7 גיגה בתיקית WINSXS ! שווה. (לא יודע אם גם CCLEANER מטפל ב WINSXS כי אני לא משתמש בו.)

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Maiasony,

לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by holly man,

שלום לכולם! אני יודע שבוינדוס אקס פי יש אפשרות לשנות את התוכניות לברירת המחדל לא זוכר איך עושים את זה ז"א שאם אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה תוכנית ברירת המחדל אז אני משנה את האופציה הזו למישהו יש רעיון איך מגיעים לזה? ולא לחיצה על עכבר ימני ואז הפעלת באמצעות אלא אחרת עד כמה שידוע לי יש אייקון עגול כזה עם צבעים שאז הוא נותן גישה לתוכניות ברירת המחדל של וינדוס או התאמה אישית ושם אני מחליף לתוכנית בה אני רוצה להשתמש.... תודה מראש ושבוע טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by itayze,

יש לי בעיה כל כמה שעות או לפעמים גם דקות ה windows xp עושה restart בין אם אני גולש או שאני :AR15:משחק או :asthanos:שומע מוזיקה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Boomer,

אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  17. אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  18. בעד: - אני באופן אישי מאוד אהבתי את האפשרויות החדשות של Arrange by group, ה-Start menu החדש, וכו'.. - מבחינת יציבות, לפחות אצלי, היא מתפקדת כמו Win2K.. - ביצועים - אין ספק. הווינדוז עולה באופן משמעותי מהר יותר, המעבר בין המשתמשים מהיר מאוד, ואפילו תוכנות מסויימות עלות איתו מהר יותר. ולא בהכרח תוכניות של מייקרוסופט.. HomeSite (עורך html), למשל, שיפר את זמן ההפעלה הראשונית שלו באופן ניכר.. נגד: - הפעולה הראשונה שעשיתי בווינדוז הזה היתה להעביר את ה-Skin ל-Classic... כן, הכוונה היא לצבעים המזעזעים (שהוחלפו כאמור לצבעים נורמלים, כמו ב-Win2K).. - אני עדיין לא מבין למה אין ב-Taskbar כפתור Maximize all, כמו שיש ,Minimize all.. סה"כ לא מדובר בפעולה מסובכת, ומייקרוסופט משום מה מתעק…

19. Started by cganir,

האם מישהו עם מערכת ההפעלה הזו שם לב שאתרים מסוימים לא נפתחים באקספלורר החדש ? לדוגמא, האתר של לאומי קארד (http://leumi-card.co.il) ? הכוונה שלי היא שאתרים אלה המשתמשים ב DHTML פשוט לא עובדים ! נסו לבחור את התפריטים המופיעים בעמוד זה, ולא תצליחו !

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by BLeacH,

שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by LivingDead,

האם אפשרי להפוך ווינדוס אקס פי..אפילו Home Edition מאנגלית לעיברית,אבל ממש לעיברית,שבקום Start יהיה כתוב "התחל"???? זה לא בשבילי,אבל לי יש את הווינדוס באנגלית,כמובן שאפשר לכתוב בעיברית כי יש פונטים של עיברית...אבל אני צריך להתקין אצל מישהו ,גירסה עיברית. יש רעיונות??? הווינדוס חדש,ומקורי,פשוט לא מהארץ... :-[ חשבתי אולי שיש איזה עדכון לזה באתר...של מיקרוסופט או משהו,אבל אני לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  22. Started by Googleness,

1) תוך כדי הקלדה חלון החיפוש (המובנה של חלונות) נפתח באופן רנדומלי. 2) ALT SHIFT לא עובד טוב בIE. חלונות אקס פי פרו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by yosi-m,

אני לא יכול לשנות IRQ של התקנים יש אפשרות כזאת ב SYSTEM DEVICES אבל האפשרות לא זמינה והבעיה היא שיש לי איזה 10 התקנים על IRQ 9 זה גורם שהכרטיס טלויזיה לא יפעל טוב (כן זה הסיבה בדקתי את זה) למישהו יש רעיון מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אפשר להרחיב את השאלה גם ל-OfficeXP ול-SP1 בשביל Office2k, שתיהן אמורות לכלול מערכות הגנה דומות. חוויות, רשמים, נאצות וטיפים יתקבלו בברכה, Prog.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DarkX,

אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.