Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה כבר מהיום הראשון שהמחשב אצלי אבל פשוט שאלתי מישהו לגבי אחד מהשגיאות הוא אמר לי שזה קשור לsecurity check ולא ממש התייחסתי לזה אז אני רוצה לדעת עם זה יכל להזיק WindowsUpdate_800B0100" "WindowsUpdate_dt000" WindowsUpdate_8007065E" "WindowsUpdate_dt000
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אולטרה בוק של סמסונג סידרה 5 128GB. משום מה אני רואה שהזיכרון בכונן כמעט אחרי כל סגירה והפעלה של המחשב יורד קצת. אתמול היה 60 ג'יגה פנוי והיום יש 58.7 ג'יגה פנוי... מישהו יודע למה ? ביטלתי את מצב השינה וכיבוי המסך - אלו פונקציות ששומרות את הקבצים להפעלה מהירה ולוקחות מהזיכרון. ביטלתי עדכונים של הוינדוס מהאינטרנט שלא יעדכן ויורד זיכרון. אבל עדיין הדבר הזה קורא כל הזמן ומשגע אותי... תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי.. אני כמה פעמים מנסה להתקין windwos7 מדיסקים שונים והוא לא קורא או עושה שגיאה , יש איזו פעולה מסויימת שצריך לעשות חוץ מזה שבboot הוא יקרא מהכונן דיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הבא ואני מתכוון להתקין עליו Windows 7. האם כדאי להתקין את גרסת 64 ביט או 32 ביט? תודה! מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: 4GB=2X G.Skill DDR2 2GB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 צורב: 2X LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2882 מארז+ספק כוח: ANTEC NSK4480B II 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1116
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
סיימתי לעבוד על המחשב ולחצתי התחל>כיבוי כאשר ליד כפתור הכיבוי מופיע הסמל שאומר שהוא הולך להתקין עדכונים. ראיתי שהוא מתקין איזה עדכון, יצאתי מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהוא מנסה לעשות system repair כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, בחרתי בstart windows normaly, הוא הגיע למסך הטעינה ואחרי כמה זמן פשוט איתחל את עצמו. הפעם בחרתי באופציה start system repair ואחרי דקות ארוכות התייעשתי. כיביתי את המחשב ושמתי לייב דיסק של אובונטו. הכל עלה בהצלחה. מישהו יודע אולי מה לעשות? אם צריך לתת לsystem repair איזה שעה שעתיים תגידו אני פשוט לא יודע כמה זמן יכול לקחת לדבר הזה ואין לי כוח לחקות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יתכן ואני טועה בהגדרה של שמירת מסך. בכל מקרה, מה שקורה הוא שבתוכנת ה WINDOWS7 שמותקנת, אחרי שהמחשב עומד זמן מה ללא פעילות, המסך מחשיך. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להשתמש בו לאחר מכן הוא לא "מתעורר", כלומר המסך נשאר חשוך. הדרך היחידה היא לעשות ריסטרט. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsrg.html :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אחרי התקנ, WIN7 לא מצליח להוריד עידכונים מתקבלת הודעת שגיאה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין שזה קורה לי... זה כ''כ מעצבן - הייתי הפסקת חשמל שבוע שעבר. בסטארטאפ הראשון, הכל נראה תקין. הופיע המסך שהוינדוס נטען, עם הפס הכחול. אחרי זה, לקח שנים עד שהופיע החלון של ה- login. אחרי שנכנסתי, לקח שנים שעד ה- explorer הופעל והופיעו כל האייקונים. עד עכשיו, זה ככה תמיד. לווינדוס לוקח שנים לעלות, והוא לא פועל כמו שצריך. נגיד ואני לוחץ על my computer - זה תוקע לגמרי את כל המחשב. ולא זז גם אם אני מחכה שנה. ניסיתי להשאיר את המחשב בלי אספקת חשמל, סגור במשך יום - לא עזר, ניסיתי לנקות cmos - לא עזר. מהי הבעיה? תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ok,i have a simple question,which i couldnt find any useful info on google... i want to know if the SP2 windows update will come with the .NET Framework 1.1 or any other version of the framework??? thanks in advance. I used to call myself "Shortboarder" 1
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA SP1 אני מנסה להסתכל על HELP של איזו תוכנה שאני משתמש והוא אומר לי: The Help for this program was created in Windows Help format, which was used in previous versions of Windows and it is not supported in Windows Vista. For more information, see Windows Help program (WinHlp32.exe) is no longer included with Windows on the Microsoft support website. הורדתי את הקובץ WinHlp32, התקנתי אותו ועדיין אני לא מצליח לראות את ה HELP של התוכנה. אני מדבר על החלונות שליד ה X (של סגירת החלון) יש סימן שאלה (?), ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול להקיש על שדות בחלון והוא אומר לה מה המשמעות של כל שדה או איזור בחלון. למישהו יש מושג אם אני עושה משהו לא בסדר? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב אני לא רואה כלום! רק את הרקע של שולחן העבודה.. אבל בטסק מנג'ר (שאפשר לעשות אותו ) שאני סוגר את הקובץ הנ"ל הכל חוזר לקדמותו. גם שהמחשב רץ הקובץ הזה חוזר עם עוד קובץ נדמה לי DUST.EXE מזה הקבצים האלה ?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-