Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמעבד הבאה E6300 CORECUO CONROE ואמרו לי שהוא 64bit ועכשיו יש לי WINDOWS XP 32bit כדאי לעבור ךXP 64 BIT זה יותר עדיף? הwindows יעבוד לי שם יוצר מהר לפי מה שאמרו? מה יהיה שונה ? כי עכשיו אני לא רואה את הביצועים של המעבד
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שבכותרת יש לי XP SP2 בעברית וכמובן ש IE גם בעברית. נוציא לרגע מן המשוואה FIREFOX או כל תחליף אחר שתגידו לי ואז תענו לי: אפשרי לשדרג ל IE באנגלית?(בלי לשאול למה בבקשה, אני פשוט מעדיף, ולא אין לי כח להתקין WINDOWS גם באנגלית,עצלן יש יגידו)? אני שואל כיוון שכאשר הורדתי IE 6 SP1 הוא כתב לי שיש לי את הגרסה האחרונה של IE ולא צריך לשדרג(אמא שלו!). שאלה אחרת בלי קשר(לפחות לא ישיר) : כאשר אני לוחץ CTRL+ENTER הוא מוסיף לי WWW ו CO.IL , האם יש דרך בגרסה העברית שישלים ל WWW ו .COM? תודה מראש לכל העונים(והאונים)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתקין SP 1 לווינדוס 7, קראתי בכמה פורומים שהבעיה היא בגלל שמותקן במחשב Driver Sweeper. מישהו יודע אם יש פיתרון לבעיה, חוץ מלהתקין ווינדוס נקי? תודה.
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ חדש מדהים. כמובן שקיבלתי עליו וינדוס 8. התיכנון המקורי היה להתקין עליו ישר וינדוס 7 אבל רציתי לתת ניסיון לוינדוס 8 הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו כי השימוש בו עד כה הוא נוראי: 1. איך אני שם את "המחשב שלי" על שולחן העבודה? 2. למה כל האפליקציות מופיעות לי על מסך מלא ולא כמו וינדוס נורמלי? 3. איפה נמצאת עכשיו שורת המשימות שאני יכול לראות בקלות מה פתוח ולסגור את זה כמו שצריך בלי להסתבך? 4. מה הקטע של החשבון של מיקרוסופט? כרגע אני בחשבון מקומי כדי לא לשים סיסמא בכניסה אבל מה הקטע של זה? כאילו מה המקומי ומה החשבון של מיקרסופט נותן לי? בטח יהיו לי עוד שאלות לפני המעבר לוינדוס 7 אם לא אסתדר.. תודה בכל אופן
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי חלונות שוב XP PRO עם שינוי הממשק והכל לעברית, עשיתי ייבוא של המועדפים ששמרתי ומה שקיבלתי זה גיבריש, איך משנים זאת חזרה לעברית? תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני בעצמי בהתלבטות. אני חושב, שגם אם ברור לי שאני אספיק לעשות שדרוג רציני למחשב (מעבד ולוח אם וכו'), עדין יש עדיפות לOEM כי אני ארצה שלמערכת הישנה תהיה מערכת הפעלה נורמלית. מחכה לתשובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קובץ GCF....איך פותחים? לא משנה הסתדרתי תודה בכל מקרה=]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני עושה שהפס ב-WINDOWS למטה יהיה כחול?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נוסף בבית. [לא שלי]. לפני כחמש שנים קנינו דיסק מקורי של ווינדוס ב-900 ש"ח. כשהוחלט להחליף כמה רכיבים במחשב [למשהו חדיש יותר], לקחנו את המחשב למעבדה ושם נתנו להם את הדיסק המקורי של ווינדוס [שקנינו אז] על מנת שיתקינו לנו. היום כשהדלקתי את המחשב קפצה לי הודעה הבאה: בנוסף כל מסך המחשב הפך לשחור. למה זה הופיע? יכול להיות שקרה שם במעבדה משהו שאנחנו לא יודעים עליו? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי win10 home גרסת Build 19042.928. והעדכון האחרון גורם אצלי למסך כחול (Blue Screen of Death). אני רוצה לבטל לגמרי את התקנת העדכונים באופן קבוע. לא מצאתי דרך לעשות את זה, אבל אני דיי בטוח שיש. בקיצור, איך ניתן להשבית לגמרי את העדכונים של win10 אחרי שכבר המערכת הפעלה הורידה אותם וממתינה לריסטארט הבא? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.windowslatest.com/2022/03/05/you-can-now-easily-bypass-windows-11-system-requirements/amp/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
כאשר אני נכנס לאתר gamer מופיעה השגיאה: הערה: נסיתי לבטל את ה Firewall ואת האנטי וירוס,למחוק את כל הקבצים בתיקיה (Temporary) של הדפדפן ( כולל התוכן הלא מקוון),Cookies,לשנות את הרמת האבטחה ל"רמה נמוכה".
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-