עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  2. התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים, יש ברשותי תקליטור ובו כמות נכבדת של גופנים לטיניים. היום החלטתי לחפש גופן כלשהו אולם כאשר ניסיתי לבצע תצוגה מקדימה לגופנים שנמצאים בתקליטור, מציג הגופנים של חלונות 7 (ultimate 64 bit), הציג לי אותם כגופנים עבריים. במילים אחרות - מציג הגופנים של המערכת הציג לי גופן עברי שכבר מותקן בתיקיית הגופנים, במקום להציג לי את הגופן שפתחתי להצגה. אני מניח שגם לאחר ההתקנה של גופן כזה, הוא יוצג ע"י יישומים שונים (כדוגמת אופיס או היישומים של אדובה) כגופן עברי מה עושים כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by Joli,

המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  5. צהריים טובים, אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל מקווה שזאת הכתובת, יש לי רישיון מקורי לוינדוס ויסטה 64-ביט שקניתי לפני שנתיים+ (לפני שהכריזו שכל מי שקונה ויסטה יכול לשדרג ל 7 בחינם) אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו את ה ויסטה 64 ביט ומייד אחרי זה לשדרג ל 7, אני לא רוצה לקנות 7 במחיר מלא אלא רק לבצע את השידרוג, הבנתי שזה אפשרי במחיר סמלי למי שיש ויסטה עם רישיון מקורי, לשלם ולקבל את הוינדוס 7. חבר הפנה אותי לאתר http://www.latalmid.net בטענה שהם נותנים את השירות הזה של השידרוג, אך האתר לא עולה לי.. אם מישהו מכיר מקום אחר שנותן את השירות הזה או שאפשרי דרך הוינדוס לעשות את זה כבר אני אשמח תודה, יהונתן.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by jungle-man,

שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. שמתי לב שכאשר אני בודק שטח איחסון בכונן ":D" אני רואה שיש שימוש בכ-40GB וכאשר אני נכנס לכונן ובודק אותו הדבר ע"י סימון כל תוכן הכונן(כולל קבצים מוסתרים) אני מקבל שטח ניצול 19GB... איפה כל שאר ה-21GB שמנוצל? הכונן 256GB SSD

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by d1v,

Hey guys ,I'v installed XP on my old computer, can I cant find the Hebrew MUI for it. Help will be much appriciated,tnx !!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by oreinis,

למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by spiker,

שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. בפינה השמאלית של סרגל המשימות מופיע דגל של הפתירת בעיות במחשב. בדגל מופיע "הפעלת שירות מרכז האבטחה של windows (חשוב)". כשאני מנסה להפעיל אני מקבל את הודעת השגיאה המופיעה בכותרת. ניסיתי להפעיל את השירות דרך "שירותים" (הפיכה מלא זמין לאוטמטי) אך הוא חוזר להיות לא זמין. עיינתי בפורומים על מנת לחפש את הפתרון לבעיה וקראתי את כל האשכול הנ"ל:http://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/windowshomeusershe/thread/9d5c6099-1eb1-4857-bf96-5463adfcc89f/ מהאשכול הבנתי כי זוהי בעיה שמצריכה התערבות של מומחים, משום שההבנה שלי בנושא זה לא מספיקה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהנחות אותי לפתרון. מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate X64 ושפת הממשק היא עברית. תודה מראש לעוזרים! נ.ב מה הנז…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

מה יש בחלונות 8,מה חדש בה(עדיין מבוססת רג'סטרי?).ולמה אני צריך אותה? למה אין עדיין סטיקי?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. [בכל מקום שכתוב ויסטה הכוונה גם ל7, לא ההפך] מאחר והשאלה עולה פעמים רבות בפורום החלטתי לרכז התייחסות לנושא. ויסטה (גם 7) retail מגיעה עם שני דיסקים אחד של 32 ביט ואחד של 64 ביט. קונים חדשים מוצאים את עצמם ניצבים בפני השאלה של "איזה מאלה אני אמור להתקין"? שימו לב שניתן לעשות אקטיבציה רק לגרסה אחת בכל רגע נתון, כלומר בשביל להתקין ויסטה 64 אחרי שכבר התקנתם 32 תצטרו למחוק את הקודם ולהתקין מחדש. הסריאל של 32 ביט יעבוד גם על 64 ביט. Vista Ultimate מגיעה עם 2 דיסקים בעוד בשאר הגרסאות הקונה צריך למצוא דיסק או להזמין ממיקרוסופט במחיר סימלי (50 ש"ח בערך). גרסאות OEM שמגיעות עם מחשבים חדשים וניידים שעולה הרבה פחות מגרסת retail לא מגיעות עם הרשאות לשני הסוגים. לקוחות עם גרסת 32 ביט ה…

• 410 תגובות
    • 153k צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  17. מערכת הפעלה: WIN7 64BIT. המחשב הפסיק לזהות מחיצה. ניתן לראות אותה דרך ניהול [MANAGE], אולם גם שם היא מופיעה ללא אות [ראו חץ אדום]. להלן תמונה המעידה על הודעת השגיאה כאשר אני מנסה לשנות את שם המחיצה:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. ??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  19. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום רב, רציתי לברר האם הנתונים של המחשב שלי (שהורכב לפני כ 3 שנים) מספיקים עבור מערכת ההפעלה ווינדוס 7. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד E7200 Due Core 2.53Ghz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון 4GB ובנוסף, איך לחלק את ההרדיסק במהלך ההתקנה (כונן 1TB) האם את כל ההתקנות לבצע על אותה מחיצה? או להפריד בין ההתקנה של מערכת ההפעלה להתקנת תוכנות ב PROGRAM FILES במחיצה / כונן אחר.. וגם איזה גירסא של ווינדוס 7 להתקין... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by b007,

שלום, רציתי לדעת איזה עדכונים רצוי לעדכן במערכת הפעלה VISTA. היות שחלק מהעידכונים שבצעתי גמרו להאטה מוחלטת של המחשב וכו', ולכן רציתי לדעת על איזה עדכונים של מערכת ההפעלה אסור לוותר. (אולי שמשפרים ביצועים ומתקנים באגים...) תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. מנסה להבין מה הבעיה המוזרה הזו >>> זו לא ממש תקלה - סתם מפריע לעיין יש לי מערכת הפעלה חדשה XP על גבי HD SATA חדש שמרתי את הHD הישן + מערכת ההפעלה הישנה כמו שהוא האיתחול מסודר נכון > המחשב ניכנס למערכת ההפעלה החדשה הבעיה היא שהדיסק החדש מקבל את האות E והישן נישאר עם האות C איך פותרים את זה ? :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dorian13,

היי, היום התחילה בעייה מאוד מוזרה שעדיין לא מצאתי לה פתרון. אני שם את המחשב במצב שינה ואחרי כחצי דקה-דקה, הוא נדלק לבד. הבעיה לא הייתה קיימת לפניי. העכבר נמצא אצלי כחצי שנה והמקלדת אפילו יותר. כמו כן ניסיתי לבדוק את האפשרויות רשת במנהל ההתקנים והכל מוגדר כראוי. איך פותרים את זה? ??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  25. כיצד יוצרים דיסק IMAGE ל WIN 7 ? ברשותי מע' X64 ראיתי שאפשר לעשות זאת עם WIN 7 כי יש כבר תוכנה אבל היא לא מאפשרת לבחור ספריות האם יש משהו מתקדם יותר ? בעבר ניסיתי לעשות זאת עם תוכנות מבית arconics הרס לי את המערכת פעמיים אני מחפש משהו טוב ויציב ניסיתי גם עם התוכנה שבאה עם NERO 10 הבעיה שתוכנית גיבוי עולה ללא עכבר - פתוח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים