Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הגעתי אל החלק שאומר ללחוץ על מקש כדי להתחיל את ההפעלה אבל הוא לא מגיב בלחיצות. אני משתמש במקלדת USB MK200 של LOGITECH.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשבוע קנו לאחותי מחשב נייג מסוג LG F1 שכלל בערכה שלו גם WIN XP מקורי. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הWIN גם על שאר המחשבים בבית וזה יחשב לי כחוקי? יש לציין שאם אני אכנס לאינטרנט זה יהיה מאותה כניסת אינטרנט של המחשב הנייד וכמו כן שבהתקנת הWIN לא הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט או איפשהו לעשות אקטיבציה, רק הורדתי את כל העידכונים מ windows update כמו כן הגירסה היא windows xp home sp2
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מקבלים מסך עם אפשרות לבחור בין SAFE MODE ובין START NORMALLY- בשתי האפשרויות חוזר לאותו מסך לבחירת הנ"ל דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות את ההודעות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable bios memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, במקום עברית אני רואה ג'יבריש. האם יש דרך לתקן זאת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט רק את מחיצה C איך אני עושה את זה ,מבלי לגעת בD? ההתקנה היא בC. גבתי בעזרת תוכנה את הדרייברים , היא פשוט עשתה סריקה מצאה מה שמצאה וגבתי ,וזה יצר קובץ RAR. איך אני יפעיל את הגיבויים של הדרייברים ? תודה מראש לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי DOK שהעברתי אליו את ההתקנה של וינדוס 8.1 בעזרת התוכנה Rufus. יש עליו עוד כ-11 GB פנויים. השאלה שלי אם אני יכול לשים עליו עוד קבצים כמו שירים, תמונות וכדומה מבלי שזה יפגע באפשרות להתקין ממנו וינדוס, או שהוא חייב להיות מיועד רק לוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כבר המון זמן תקוע עם הבעיה הזו. כשאני בוחר Release Preview בבחירה איזה עדכונים לקבל אני מקבל הודעה שאין שום עדכונים חדשים להתקין. (גם ב-Beta) כשאני בוחר ב - DEV אני מקבל עדכון בשם "Windows 10 Insider Preview 21354.1 (co_release)" שנכשל כל פעם מחדש עם קוד השגיאה "0x80070057" כמובן שהמערכת המחורבנת מעלה כל פעם הודעה שפג תוקף הגרסא שברשותי כבר לפני חודשיים הגרסא כרגע היא: 2004 בילד: 20180.1000 "חוויה": 120.19101.0.0 * מה לא חיפשתי ברשת כולל ביטול סרוויסים מחיקת התיקייה של ה Distribution והחזרת הסרוויסים מחדש. * בדיקות תקינות לקבצי המערכת. מחפש משהו שיבצע חריש עמוק לפני שאני מתייאש ונאלץ להתקין עותק נקי ב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אם נתקלתם בהודעת NET SEND שהיא למעשה החלון שסתם נפתח לכם עם הודעה לא קשורה או פרסומת ואתם רוצים להפסיק את המטרד אנא עשו כך- קצת על הwindows messenger pop-ups: זהו שירות שקיים בחלונות XP ו-2000 שאין לו שום קשר תוכנת ה-msn messenger. במקור התוכנה מיועדת למנהלי רשת שיכולים לשלוח לפי פקודת net send הודעות לכל משתמשי הרשת ואז זה קופץ למשתמשים כהודעת Popup על המסך. בד"כ אלו הודעות של "ביום רביעי הרשת תושבת בין השעות 2 ל-4" או דבירם בסגנון. אתם יכולים לעשות ניסוי ולכתוב בחלון dos: net send [your ip address] wasssssssssup מה שקרה זה שמפרסמים גילו את הפוטנציאל בהודעות האלו והאפשרות לשלוח אותן לכתובות IP רנדומליות עם חומר פרסומי ועוד כל מיני שטויות והתחילו להפגיז בפרסומות האלו …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבלי לשנות את הרזולוציה בWindows 7 Ultimate.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם WIN7 וכרום (במקביל לאקספלורר). לאחרונה התחיל לי מצב מעצבן ומוזר שאם אני מגדיל למסך מלא סרטוני וידאו (יוטיוב או כל וידאו אונליין) הוא כאילו ממלא את המסך, אבל אני רואה את הBAR של הWINDOWS בתחתית. לא רק שזה מעצבן ולא תקין, זה גם מסתיר לי את כל פאנל השליטה של הוידאו, ואינני יכול לשלוט בווליום, ברזולוציה וכיו"ב. מוזר עוד יותר, שהבאר עצמו כאילו שקוף, ואני יכול לראות דרכו את הוידאו (או באר הוידאו) אבל, כאמור- הוא ON TOP ולא מאפשר גישה של ממש למה שמאחוריו. הסיבה ששמתי את הת'רד הזה פה היא שהבאר השקוף של הווינדוס הולך איתי על כל מסך במחשב וגם אם אני בדסקטופ, תמונת הרקע של המסך לא נעצרת מעל הבאר, אלא כאילו נמצאת מאחוריו ורואים אותה דרכו. איך ולמה ומה אני עושה כדי להעלים את זה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התקנת Windows 2000/XP מדוס נקי. למרות שכבר עניתי על זה החלטתי לפתוח כ נושא חדש ציוד: 1 דיסקט BOOT של Win 98/Me עם תמיכה ב CDROM 2. דיסקט עם קובץ smartdrv.exe ניתן למצוא אותו ב CD של 98 או DOS 6.22 3. CD התקנה של 2000/XP 4. רצוי דרייברים עדכניים למערכות ההפעלה האלה. שיטת העבודה: 1 הפעלת המחשב מ דיסקט ה BOOT 2 הרצת הקובץ smartdrv.exe 3 כניסה לספריה ב CD של ה 2000/XP בשם I386 4 הרצת הקובץ winnt.exe 5. וההתקנה מתחילה 6. לעקוב אחר ההוראות ולפעול בהתאם. בהצלחה !!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Vista על אחד הארד-דיסקים המשניים שלי שגורמת לי להמון בעיות, בעיקר בגלל שכל פעם בבוט נותנים לי לבחור בין מערכות ההפעלה, ואחרי שסידרתי את זה שזה יריץ ישר את 7 משום מה זה בחר דווקא את הויסטה שלא עלתה. הפתרון שכרגע עובד לי משום מה זה להכניס דיסק של Win7 לכונן, מה שגורם להעלאת ה win7 כשורה (בלי להכנס לדיסק) אחרת זה נתקע בבוט. אין לי מושג למה זה עובד אבל זה עובד בנתיים ככה השאלה שלי היא איך אני מוחק את הויסטה? יש חסימה שאני לא מצליח לעבור אותה איך אני מוחק מהבוט את הויסטה לעזאזל?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר פירמוט הווינדוס עשה את כל העידכונים כמו שצריך רק באחד הוא נכשל. העידכון הוא Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB958215 למה הוא נכשל? הוא כל פעם קופץ שאני יעשה אותו אבל נכשל!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, במקום העבודה שלי, אנחנו עובדים במערכת הפעלה Windows 7. המחשבים מחוברים דרך VPN לרשת הפנימית של החברה. המשתמש של כל אחד נמצא בקבוצת DOMAIN USERS, שמובן שהחשבונות בקבוצה הזו מוגדרים ברמה של USER ולא של ADMIN. התחברתי ליוזר ADMINISTRATOR במחשב המקומי שלי, והכנסתי את DOMAIN USERS לקבוצת ADMINISTRATORS. אך עדיין, כאשר אני נכנס לחשבון האישי שלי, אני כאילו "מוגבל" ורואה רק את מה שבחרו שאראה, כאילו אני USER. אמנם עכשיו כשיש צורך ב-ELEVATION ואני מכניס את שם המשתמש האישי שלי אני מקבל הרשאה, אבל כאילו סביבת העבודה שלי היא עדיין לא USER ואני לא רואה את המחשב שלי, לוח הבקרה וכו' כמו בחשבון ADMINISTRATOR. מקווה שהבנתם... מה פספסתי פה? איך אני גורם לכך שסביבת העבודה של המש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-