עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שיחקתי דרך steam את המשחק Heretic פתאום כל התצוגה התהפכה והמסך הוקטן האם יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ben_20,

איך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן יש לחבר שלי מחשב נייד והוא לא מצליח לראות סרטי HD במדיה פלייר. הבאתי לו את הקובץ CCCP, אבל עדיין זה לא עובד. מה עוד לעשות? להתקין VLC יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני עם WIN7 וכרום (במקביל לאקספלורר). לאחרונה התחיל לי מצב מעצבן ומוזר שאם אני מגדיל למסך מלא סרטוני וידאו (יוטיוב או כל וידאו אונליין) הוא כאילו ממלא את המסך, אבל אני רואה את הBAR של הWINDOWS בתחתית. לא רק שזה מעצבן ולא תקין, זה גם מסתיר לי את כל פאנל השליטה של הוידאו, ואינני יכול לשלוט בווליום, ברזולוציה וכיו"ב. מוזר עוד יותר, שהבאר עצמו כאילו שקוף, ואני יכול לראות דרכו את הוידאו (או באר הוידאו) אבל, כאמור- הוא ON TOP ולא מאפשר גישה של ממש למה שמאחוריו. הסיבה ששמתי את הת'רד הזה פה היא שהבאר השקוף של הווינדוס הולך איתי על כל מסך במחשב וגם אם אני בדסקטופ, תמונת הרקע של המסך לא נעצרת מעל הבאר, אלא כאילו נמצאת מאחוריו ורואים אותה דרכו. איך ולמה ומה אני עושה כדי להעלים את זה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות - לעיתים לאחר מספר שעות עבודה (משאירים אותו דולק,מחובר לאינטרנט ויוצאים) פשוט קופא (מסך שחור והמחשב תקוע). בדקתי אותו עם GLARY UTILITIES BIT DEFENDER Norton windoctor ועם PC-Tune up וכן עם COMBOFIX מה לדעתכם קורה לו שם ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Hen2k,

היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yotam.m,

אהלן, כבר המון זמן תקוע עם הבעיה הזו. כשאני בוחר Release Preview בבחירה איזה עדכונים לקבל אני מקבל הודעה שאין שום עדכונים חדשים להתקין. (גם ב-Beta) כשאני בוחר ב - DEV אני מקבל עדכון בשם "Windows 10 Insider Preview 21354.1 (co_release)" שנכשל כל פעם מחדש עם קוד השגיאה "0x80070057" כמובן שהמערכת המחורבנת מעלה כל פעם הודעה שפג תוקף הגרסא שברשותי כבר לפני חודשיים הגרסא כרגע היא: 2004 בילד: 20180.1000 "חוויה": 120.19101.0.0 * מה לא חיפשתי ברשת כולל ביטול סרוויסים מחיקת התיקייה של ה Distribution והחזרת הסרוויסים מחדש. * בדיקות תקינות לקבצי המערכת. מחפש משהו שיבצע חריש עמוק לפני שאני מתייאש ונאלץ להתקין עותק נקי ב…

10. שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by matan13,

יש דרך בה אני יכול לגלות סיסמא ששמורה ב-cache של ה-9 IE ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dids22,

בחלק שבו מידע מהדיסק מועתק למחשב (אחרי שבוחרים באיזה מחיצה יותקן הwin), מופיעה לי שגיאה: מה הבעיה שלו? 1.אם זה משנה מקודם היה מותקן על המחשב הזה לינוקס. 2.זה לא תמיד אותו קובץ, לפעמים השגיאה מופיעה על קובץ אחר. 3. לפעמים מופיעה לי שגיאה אחרת שאומרת משהו על ביטול ה cache והפלאש של הביוס. תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by the kon,

שלום לכבוד החג אני רוצה לנקות את המחשב שלי מכל דבר שאני לא צריך ולהשאיר רק את הקבצים שאני צריך אם את יכולים לתת לי דרך לנקות או אולי למחוק דברים שאני לא צריך או אם יש תיקיות שמאכסנות קבצים סתם שאני יכול למחוק כל דבר שיעזור לי לנקות את המחשב יתקבל תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by jfkk,

ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ThE_BesT,

יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by IL ORANGE,

שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אם נתקלתם בהודעת NET SEND שהיא למעשה החלון שסתם נפתח לכם עם הודעה לא קשורה או פרסומת ואתם רוצים להפסיק את המטרד אנא עשו כך- קצת על הwindows messenger pop-ups: זהו שירות שקיים בחלונות XP ו-2000 שאין לו שום קשר תוכנת ה-msn messenger. במקור התוכנה מיועדת למנהלי רשת שיכולים לשלוח לפי פקודת net send הודעות לכל משתמשי הרשת ואז זה קופץ למשתמשים כהודעת Popup על המסך. בד"כ אלו הודעות של "ביום רביעי הרשת תושבת בין השעות 2 ל-4" או דבירם בסגנון. אתם יכולים לעשות ניסוי ולכתוב בחלון dos: net send [your ip address] wasssssssssup מה שקרה זה שמפרסמים גילו את הפוטנציאל בהודעות האלו והאפשרות לשלוח אותן לכתובות IP רנדומליות עם חומר פרסומי ועוד כל מיני שטויות והתחילו להפגיז בפרסומות האלו …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כאשר אני מבצע כיבוי מחשב ב WIN 10 המחשב לא מכבה את עצמו אלא נידלק מחדש כאילו הוא מבצע הפעלה מחדש במקום כיבוי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים