Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
כמו שציינתי בפוסט קודם, אני מתכנן בע"ה בקרוב מאוד לשדרג את המחשב שלי. 1. הוספת כונן SSD [במקום הכונן DVD] 2. שידרוג לWIN8. השאלה היא, האם ניתן להתקין את הWIN8 בצורת שדרוג[כדי לשמור על התוכנות מותקנות וכן העובדה שהסיריאל הוא של שדרוג] ישירות על הכונן SSD?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן צריך להיכנס דרך לוח הבקרה. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה. יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה. כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת... לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה? (אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מזה רושם ...: http://img395.imageshack.us/img395/7009/96720872.jpg מה לעשות ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לשדרג לחלונות 10 עקב חוסר איזון ריגשי, סימנתי להסכמה לשידרוג לאחר שהתאוששתי מהשטות רציתי לבטל >> אני לא מוצא אפשרות! רק לדחות כול פעם ב-3 ימים. ככה זה כבר שבוע... כיצד אני מבטל את "ההסכמה" לשידרוג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. במחשב נייח, כיצד אתם עוזבים את המחשב - האם מכניסים אותו למצב המתנה, מכבים לגמרי, או היברנציה? הכונן שלי הוא SSD, ולכן החלטתי לבטל את ההיברנציה, כדי לחסוך קצת מקום בהארדיסק. אבל שמתי לב שמצב ההמתנה לא ממש עושה משהו (או שאני טועה, אבל נדמה לי שאין ירידה בעוצמת המאווררים, למשל), ולכן אני מכבה את המחשב לעתים תכופות (וכאן יש לשאול - האם זה מזיק?). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להוריד אימג' של ווינדוס 10 העדכני, לצורך פירמוט מחשב של חבר. לפי מה שזכור לי (יצא לי לעשות זאת לפני שנה בערך...), היתה הורדה של האימג' עצמו ישירות מהאתר של מיקרוסופט, היה אפשר להתקין אותו ללא אקטיבציה, ולאקטב אותו בנפרד לאחר מכן. ראיתי עכשיו באתר את כלי יצירת המדיה: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 לא זכור לי שכך היה בעבר, אולי אני מתבלבל אבל זה נראה לי שונה ממה שהיה פעם. הם רושמים שיש צורך ברשיון לפני הכל. האם הכלי הזה יאפשר להוריד את האימג' ולהתקין בעזרתו את הווינדוס, ולדאוג אח"כ לרשיון? או שחייב רשיון מראש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחד המחשבים בבית הוא פנטיום 4 1.5GHZ עם 512MB RAM. האם הוא מסוגל להריץ home server בצורה טובה ואם אפשר לשמוע ממכם דעה לגבי המערכת החדשה הזאת. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במקום העבודה שלי, אנחנו עובדים במערכת הפעלה Windows 7. המחשבים מחוברים דרך VPN לרשת הפנימית של החברה. המשתמש של כל אחד נמצא בקבוצת DOMAIN USERS, שמובן שהחשבונות בקבוצה הזו מוגדרים ברמה של USER ולא של ADMIN. התחברתי ליוזר ADMINISTRATOR במחשב המקומי שלי, והכנסתי את DOMAIN USERS לקבוצת ADMINISTRATORS. אך עדיין, כאשר אני נכנס לחשבון האישי שלי, אני כאילו "מוגבל" ורואה רק את מה שבחרו שאראה, כאילו אני USER. אמנם עכשיו כשיש צורך ב-ELEVATION ואני מכניס את שם המשתמש האישי שלי אני מקבל הרשאה, אבל כאילו סביבת העבודה שלי היא עדיין לא USER ואני לא רואה את המחשב שלי, לוח הבקרה וכו' כמו בחשבון ADMINISTRATOR. מקווה שהבנתם... מה פספסתי פה? איך אני גורם לכך שסביבת העבודה של המש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה נוצרת בעת ניגון קבצי וידאו דרך פיירפוקס או גם בעת שאלה על PAUSE . המחשב נתקע על 100% עבודה ואין אפשרות מלבד hard restart וינדוס7 .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע מוזיקה מאף נגן(בד"כ אני משתמש במדיה פלייר אבל ניסיתי גם אייטיונס ו-וינאמפ אני לוחץ בהם על פליי אבל לא קורה כלום) גם סרטים אני לא מצליח להפעיל,רק דרך VLC הם פועלים לי אבל בלי קול אין לי מושג מה הבעיה שאני מנסה לפתוח דרך מדיה פלייר הוא מחזיר שגיאה שאי אפשר לגשת לקובץ והוא כותב שייתכן שהקובץ בשימוש שאין לי גישה למחשב בו הקובץ מאוחסן או שהגדרות הפרוקסי שלי שגויות עכשיו הקובץ לא בשימוש כי רק אני משתמש בו והמחשב הוא המחשב שלי אני המשתמש היחיד ואני אדמין אז יש לי גישה לכל הקבצים והם נמצאים על הכונן הקשיח הפנימי של המחשב ובקשר להגדרות פרוקסי אני לא יודע אני לא יודע מה קרה פתאום הבעיה הזאת צצה לי משום מקום ואני רוצה לשמוע מוזיקה אבל לא יכול אגב גם אין לי קול…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מקבלים מסך עם אפשרות לבחור בין SAFE MODE ובין START NORMALLY- בשתי האפשרויות חוזר לאותו מסך לבחירת הנ"ל דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות את ההודעות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable bios memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להגדיר תיקייה מסויימת שלא תיפתח לי כתיקיית מוזיקה ועשיתי משהו לא נכון כנראה (בטוח..) עכשיו כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על תיקייה זה פותח לי את הACDSEE כשאני לוחץ עכבר ימני, החלק המודגש (הברירת מחדל לפתיחת התיקייה) הוא Browse with ACDsee אתם יכולים לעזור לי לסדר את זה? ושאלה שנייה אני רוצה לעשות בתיקייה מיון לפי תאריך שהקבצים השתנו ובתיקיות מסויימות אין לי אפשרות כזאת הכי קרוב שיש זה מיון לפי שנה, אבל זה לא ממיין טוב מה צריך לעשות כדי שהמיון ע"פ תאריך יופיע? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-