עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Cynicoren,

שלום, במקום עברית אני רואה ג'יבריש. האם יש דרך לתקן זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, שדרגתי את מערכת ההפעלה ל- windows 10 לפני כמה ימים, ובחלון של ההתראות מופיעה לי ההודעה "אנו זקוקים לעזרתך כדי לסיים הוספת תכונה, הקש כדי לתקן". כאשר אני לוחץ על ההתראה, נפתח חלון של רכיבים אופציונליים, ולא מופיע שום דבר שקשור להודעה. (מצ"ב צילומי מסך) ההודעה מופיעה שוב ושוב, וזה מטריד. ניסיתי לחפש פתרון ברחבי הרשת ללא הצלחה. אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Ben in Black,

נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי חברים, יש לי פה מחשב עם הווירוס הזה, הוא אחרי פורמט אני מנסה למחוק את קובץ ה-AUTORUN.INI והוא לא נותן לי להציג קבצים מוסתרים_(אני משנה את הסימון באפשרויות תיקייה, גם דרך לוח בקרה, לוחץ החל, לאחר מכן אישור וזה לא עושה כלום, חוזר שוב על הפעולה ורואה שזה חזר לאותה נקודה.. מישהו יודע מה הפיתרון לזה?! תודה! מדובר על WIN XP SP2 עם התקנה של MUI עברית

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by moranb,

בדלקת המחשב XP שואל סיסמא (אין) אז אני לוחץ ENTER וכאשר אני נכנס לווינדוס אני כותבcontrol userpasswords2 ובאופן מפתיע לא קורה כלום (אני יודע איפה ואיך להשתמש בזה)? אולי למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by idan1,

שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by okarmi,

עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Mr Melada,

אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)

14. בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by spz,

מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yotam.m,

אהלן, כבר המון זמן תקוע עם הבעיה הזו. כשאני בוחר Release Preview בבחירה איזה עדכונים לקבל אני מקבל הודעה שאין שום עדכונים חדשים להתקין. (גם ב-Beta) כשאני בוחר ב - DEV אני מקבל עדכון בשם "Windows 10 Insider Preview 21354.1 (co_release)" שנכשל כל פעם מחדש עם קוד השגיאה "0x80070057" כמובן שהמערכת המחורבנת מעלה כל פעם הודעה שפג תוקף הגרסא שברשותי כבר לפני חודשיים הגרסא כרגע היא: 2004 בילד: 20180.1000 "חוויה": 120.19101.0.0 * מה לא חיפשתי ברשת כולל ביטול סרוויסים מחיקת התיקייה של ה Distribution והחזרת הסרוויסים מחדש. * בדיקות תקינות לקבצי המערכת. מחפש משהו שיבצע חריש עמוק לפני שאני מתייאש ונאלץ להתקין עותק נקי ב…

17. Started by Morphine,

יש לי דיסק מקורי של XP ואין לי את הקוד שלו. יש קוד מסויים שעובד על כל המקוריים או שאני חייב למצוא את הקוד הספציפי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by bora-aa,

לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כאשר אני מבצע כיבוי מחשב ב WIN 10 המחשב לא מכבה את עצמו אלא נידלק מחדש כאילו הוא מבצע הפעלה מחדש במקום כיבוי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shabo,

שלום, ביטלתי לאחרונה את העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, לא רציתי שהוא יוריד לי עדכונים אוטומטית למחשב.. הבעיה היא שכל הזמן מופיע לי האייקון של המגן האדום שמתריע לי על זה.. וזה מציק.. איך אני מעיף אותו משם בלי לבצע עדכונים אוטומטיים לווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tood,

היי חבריה, יש לי חומר על מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 98 אני מנסה להעתיק את החומר ולהעבירו לכונן usb ,המחשב מזה חומרה חדשה אך לא מוצא את התקן המתאים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nokobik,

הסוף של ויסטה כבר מגיע? נקווה שילמדו מהטעויות שלהם עם המערכת החדשה. http://www.news.com/8301-13860_3-9911470-56.html

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Yelerin,

יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים