עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, קניתי מעבד I5 + לוח GYGABITE לI5 , זכרונות קינגסטון 2*2GB + כרטיס מסך HD5750 של ספיר הכל חדש. הרכבתי הכל , עלה מעולה הכל בסדר, הריץ בסדר הBIOS הכל זוהה. מה שישן זה רק הדיסקים הקשיחים והמארז של HEC (ספק חדש 550 של צ'יפטק).- הדיסקים האלה לא גרמו לבעיות במערכת הקודמת ועבדו בלי בעיה 72 שעות עד שכיביתי המחשב בכל רוטינה. א. נוכחתי לדעת שהרכבת גוף הקירור מעל המעבד כרורכה בכך שגוף הקירור מעט משוחרר אמנם די צמוד למעבד אבל עדיין זז אם מזיזים אותו0 גם רשום בMANUAL, בכל אופון הI5 על 45 מעלות פיקס אז לדעתי הכל בסדר איתו. ב. התקלה : התקנתי עותק נקי של WIN XP PRO 32BIT בעברית SP2 ויש לי בלי סוף ריטסרטים- הכל משלב הגדרת ההתקנים במערכת ההפעלה(עוד בהתקנה בשלב של הגדרת התקנים)- …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ranchaman,

שלום, אני בטוח שהתשובה לשאלה הזו כבר קיימת היכן שהוא בפורום או בשרשור "מה כדאי: ויסטה? אקס פי? 7? - הדיון הרשמי - מעודכן" - אבל חיפשתי קצת ולא מצאתי תשובה מדוייקת... יא אלהים, 94 עמודים של שרשור יחיד?? איך אפשר למצוא שם משהו...? בכל מקרה, אני מתכוון לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה על PC סלרון 4 2.8GHZ עם 1GB זכרון. המחשב לא מיועד לביצועים אלא בעיקר הדגש הוא על יציבות ותחזוקה שוטפת פשוטה. סוגיית המחיר כרגע פחות רלבנטית לי. אני מתכוון להציב אותו אצל הסבא והסבתא למען יוכלו לתקשר בסקייפ עם נכדתם ונינתם הטרייה שמעבר לים אז האם כדאי להתקין XP או ווינדוז 7? שמעתי ש-7 מתפקד לא רע על מחשבים חלשים. תודה מראש, רן

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Trin1ty,

שלום . אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש . בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו . DONE . הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart " התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) . ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Kerberos,

טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  7. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by KF,

שלום כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מופיע לי מידיי פעם הסמל הזה. (כל 3 ימים או יותר) נכנסתי איליו והוא ריק.. לא כתוב בו כלום... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת... בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWN לא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ... עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. רוצה להתקין מערכת הפעלה עדיפות ל XP על הארדיסק ולעבוד על שני מחשבים. כלומר הארדיסק (הארדיסק 2.5) בתוך המחשב הנייד ואחר כך כשאני מגיע הביתה להעביר אותו למחשב הרגיל שלי. האם ניתן לעשות את זה? תודה, טל

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  11. אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by tman,

הורדתי את Mandrake SNF 7.2-או בשמה המלא Single Network Firewall הגדרתי את כל ההגדרות נכון לADSL (בדקתי מהלינוקס עצמו ויש פינג לאתרים והדפדפן LYNX גם עובד טוב-בלינוקס)אבל השיתוף של האינטרנט (עים מחשב עים מערכת הפעלה WINDOWS 98 לא SE )לא עובד --ככה הגדרתי בWINDOWS : האיפי 192.169.1.2 ה SUBNET MASK 255.255.255.0 ו DEFAULT GATEWAY :192.168 .1.10 עכשיו לא הישתמשתי בDHCP ולא ב PROXY -אין לי פינג לאתרים מוינדווס והאינטרנט לא פועל-מישהוא יודע מה הבעיה??תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by reuven5,

שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BedB0y,

The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D השגיאה הופיעה תחת system הדיסק עובד סה"כ בסדר, 0 סקטורים פגומים ובdevice manager אין בעיות. מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? 10x

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  15. ערב טוב! פעם ראשונה אני הולך לעשות את זה יש לי מחשב בן 3 עם כונן CD פנימי אני רוצה להתקין ווידוס 7 מקורי שהוא על גבי דיסק DVD השגתי כונן DVD חיצוני שהוא מתחבר דרך USB איך בעצם אני מפרמט ומתקין את הווינדוס? אני רוצה שהמחשב יעלה בעצם מהכונן DVD חיצוני שהוא מחובר למחשב דרך USB האם זה אפשרי? אפשר לקבל בבקשה עזרה? תודה רבה ולילה טוב ליאור

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  17. 1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אני לא מצילח להוריד SP2 דרך אתר העידכוניים של מיקרוסופט אז חשבתי להתקין את העידכונים הישנים למקרה וגם זה לא נותן לי... מה אני אעשה???

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?

20. יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MushMush,

רציתי לשאול אם מישו התקין כבר את הווינדוס החדש.. אם כן.. מה הם ההבדלים העיקרים בינו לווינדוס XP? ואם כדי להתקיין אותו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אתמול המחשב נכבה כרגיל, הכל בסדר נדלק, ובום נכנס לווינדוס ויש מסך שחור ואת השגיאה הזאת עכשיו הקטע גם שאין גישה להתחל בשביל לנסות לעשות נקודת שיחזור או משהו בסגנון ויש לי את הדיסק של ווינדוס...אז איך אני בידיוק מתקן את זה? פשוט אין גישה לכלום מסך שחור שלא נותן לעשות שום דבר ואת השגיאה. אולי להפעיל את המחשב במצב בטוח ע''י F8??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shahar07,

האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by mathan,

אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by tgen,

יש כבר תאריך מדוייק ליציאת הגרסא העברית של ויסטה?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.